Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Mozem poprosit foto plus cenu??? Dakujem
Ahojte, kupim kocik greentom upp Classic 2017, ak predavate, prosim napiste, dakujem
Tuto istú mam dúfala som ze mate tu druhu s prebalovacou podložkou a organizérom na plienky 😔Táto je dost nepraktická stale do nej kopem😔Ale dakujem
No ja by som urcite volila ti druhu táto je moc široká a stale do nej kopem. Ta druha neni síce taka pekná ale asi viac praktická. Ale kazdy ma iny nazor😉😁
Jasne😊Ale ani do nákupnej by sa nemalo kopať 😂No mne zavadzia pri kráčaní a je jedno na co taška je 😉
Predava niekto potah classic?
@iqqi ahoj ja som tu nebola 100 rokov prihlasena prepac. Mas este zaujem?
Maminky budem predávať nás classic Mint s bielou konštrukciou ročník 2017 polohovateľny , dlhé pasy , haciky na konštrukcii , nepoškodený . So shoppkou taškou . Chcem predať spolu . Kočík 200 , Taška 40 eur
Ahojte, mate prosim niektora limitovanu ediciu 2017(v akejkolvek farbe)? Mozem poprosit foto?
Nepotrebuje niekto rukávnik na ružový greentomiik v tej istej farbe? Posuniem
Ja zhanam rukavnik v petrol farbe, ak by mal niekto 😉
@barb1 prosím majú aj v nedeľu otvorené? V ten predajni v Prievidzi
V zime nic moc dost šmýka a cez sneh odhrnuty zle prejde ma male kolieska. na zimu mame druhý . 😊
Maminky, kupim greentom fusak, najlepsie vo farbe mint.
@kikuta hihi. Bývame v meste ale často chodím k rodičom na dedinu, mozem povedat ze vsetci sme boli prkvapeni ze isiel tak dobre čakali sme horšie, min rok bola ozaj riadna zima s kopousnehu. Myslim ze máloktorá mamina sa rozhodne ist na prechádzku ked je práve nasnezene Bez odhrnutia, no treba rátať stymze. Kocik podľa mna stráca taku stabilitu ako v lete 🙈

@lienka182 ano je to 2017 cize polohovatelny