icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
sarinka93
13. okt 2017

@lienka182 ano je to 2017 cize polohovatelny

pauliss1
15. okt 2017

@midzitka ahoj ak zháňam este tašku mam shoppku vo farbe mint 😊

pauliss1
16. okt 2017

@midzitka ahoj ja predávam tašku ak je záujem vo farbe mint😊

midzitka
16. okt 2017

Mozem poprosit foto plus cenu??? Dakujem

rozinka11
16. okt 2017

Ahojte, kupim kocik greentom upp Classic 2017, ak predavate, prosim napiste, dakujem

pauliss1
16. okt 2017

@midzitka 55€

midzitka
16. okt 2017

Tuto istú mam dúfala som ze mate tu druhu s prebalovacou podložkou a organizérom na plienky 😔Táto je dost nepraktická stale do nej kopem😔Ale dakujem

momoqui
16. okt 2017

@midzitka naozaj je neprakticka? Ja som zvazovala kupu na nakup najma

midzitka
17. okt 2017

No ja by som urcite volila ti druhu táto je moc široká a stale do nej kopem. Ta druha neni síce taka pekná ale asi viac praktická. Ale kazdy ma iny nazor😉😁

momoqui
17. okt 2017

@midzitka tato je na shopping a ta druha na prebalovanie tak asi aj zalezi na co to potrebujes

midzitka
17. okt 2017

Jasne😊Ale ani do nákupnej by sa nemalo kopať 😂No mne zavadzia pri kráčaní a je jedno na co taška je 😉

momoqui
17. okt 2017

@midzitka to je pravda 😬

ja_bb
17. okt 2017

@midzitka Skusali ste dat tasku hore na rucku? Tam mi drzi kazda taska,kedze v strede rucka ma vycnelok a tam si to dlhe putko z kabelky/tasky zaistim, tym padom by mala drzat aj tato original nie ?

martinka13
17. okt 2017

Viem že bazár je v inej časti, ale možno niekoho potesi. Predám GREENTOM vo výbornom stave 2016. Cena 100 eur. Osobný odber Prievidza.

midzitka
17. okt 2017

@ja_bb nie nieje to tak dobre ta taška je veľká a vyzera to strasne 😱 Kúpila som si klasickú tasku a tu mam na rúčke 😊

lienka182
31. okt 2017

Predava niekto potah classic?

hiphop_stawa
8. nov 2017

@iqqi ahoj ja som tu nebola 100 rokov prihlasena prepac. Mas este zaujem?

tanikaaa
23. nov 2017

Maminky budem predávať nás classic Mint s bielou konštrukciou ročník 2017 polohovateľny , dlhé pasy , haciky na konštrukcii , nepoškodený . So shoppkou taškou . Chcem predať spolu . Kočík 200 , Taška 40 eur

pauliss1
25. nov 2017

Maminky ja predávam reversible mint na čiernom podvozku2017 cena 200€ ku kočíku pridám adaptéry na vajíčko 😊

elly_
30. nov 2017

Ahojte, mate prosim niektora limitovanu ediciu 2017(v akejkolvek farbe)? Mozem poprosit foto?

vydana
30. nov 2017

Nepotrebuje niekto rukávnik na ružový greentomiik v tej istej farbe? Posuniem

iqqi
1. dec 2017

Ja zhanam rukavnik v petrol farbe, ak by mal niekto 😉

lienka182
1. dec 2017

@vydana poprosim foto a cenu 🙂 dakujem

vydana
1. dec 2017

@lienka182 páči cena je 9e s obyč poštovným ;)

lienka182
1. dec 2017

@vydana Super, ja ho vezmem. Len este zistim ci manzel nahodou nekupil novy potah na Vianoce, lebo mu s tym pilim usi 😁

kikuta
1. dec 2017

@pauliss1 Môžem poprosiť recenziu na toto? Ako kočík fungoval v zime? Dakujem

lenkarabcanova
2. dec 2017

@barb1 prosím majú aj v nedeľu otvorené? V ten predajni v Prievidzi

midzitka
2. dec 2017

V zime nic moc dost šmýka a cez sneh odhrnuty zle prejde ma male kolieska. na zimu mame druhý . 😊

rozinka11
2. dec 2017

Maminky, kupim greentom fusak, najlepsie vo farbe mint.

pauliss1
3. dec 2017

@kikuta hihi. Bývame v meste ale často chodím k rodičom na dedinu, mozem povedat ze vsetci sme boli prkvapeni ze isiel tak dobre čakali sme horšie, min rok bola ozaj riadna zima s kopousnehu. Myslim ze máloktorá mamina sa rozhodne ist na prechádzku ked je práve nasnezene Bez odhrnutia, no treba rátať stymze. Kocik podľa mna stráca taku stabilitu ako v lete 🙈