icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
kikuta
4. dec 2017

@pauliss1 ďakujem, my sme z Oravy a tu je teda snehu už teraz vyše hlavy ale je pravda že skôr vytiahnem asi sane ako kočík na takéto cesty

vydana
5. dec 2017

Rukávnik PREDANÝ

lenkarabcanova
5. dec 2017

Fusak červený na kočík Greentom ponúkne niekto

pauliss1
7. dec 2017

@kikuta tak to by som odporučila Greentom na Oravu tak do nákupného centra 🙈🙈🙈🤣

tanikaaa
7. dec 2017

@kikuta my sme z Oravy Green je super a keď nie je odhnute tak má človek problém so všetkým ale inak v pohode ak nie je ,, extrém,, je to ok dá sa

kikuskab
7. dec 2017

Baby Mint reversible 2016 predávam ak by niekto mal záujem ;)

iqqi
8. dec 2017

@lenkarabcanova
Ahoj, pisala som spravu

bejbi777
8. dec 2017

ahojte mam na predaj plastenku 2x pouzitu / cize ako uplne nova/ na reversible cast a vanicku - povodna cena 29eur - moja cena 22eur s postou. v pripade zaumu poskytnem foto

zuzulak11
27. jan 2018

@kikuskab Dobry den, mozem poprosit fotku a cenu do spravy? ;)

kikuskab
27. jan 2018

@zuzulak11 už predaný 🙂

rozinka11
Odpoveď bola odstránená
mimka486
4. feb 2018

Prosim vas da sa ku kocikom greentom sport upp classic kupit aj nejaka univerzalna plastenka co bude v pohode sediet?? Original mi pride moc predrazena. Dakujem za info

midzitka
4. feb 2018

@mimka486 ja používam od stokke ale nesedí úplne

krepes
6. feb 2018

Niekto na predaj plastenku do dažda?

krepes
6. feb 2018

Popripade z akeho ineho kocika by pasovala plastenka?

ja_bb
7. feb 2018

@krepes Ja mam napr. vacsi kocik Camarelo a pasuje, jasne, ze nie uplne presne, ale vzdy zachranil 🙂

mimka486
8. feb 2018

@krepes tak ja som nakoniec objednala z aladdin univerzalnu na golfove kociky a je uplne super stoji len 8eur

krepes
8. feb 2018

@ja_bb
@mimka486 dakujem žienky, asi kupim teda tiez taku univerzálnu. Tie original su nehorazne drahé.

mia_chiara
10. feb 2018

Dobry den,ponuknete niektora greentom upp 2017? 🙂 boli by sme s dcerkou veeeeelmi rady 🙂 dakujeme za kazdu ponuku 🙂

pauliss1
12. feb 2018

Ahojte ponúkam Greentom reversible 2017 za 190€ ku kočíku je originál plastenka a adaptéry na vajicko 🙃😊

hiphop_stawa
13. feb 2018

Ahojte baby mam staru verziu buggy kupovany v 2015 no bez poskodeni zavadzia mi za dakych 60e by som posunula ak by bol zaujem. Potah navy na sedej konstrukcii. Foto poslem pri zaujme

mgalabova
14. feb 2018

@hiphop_stawa môžeš mi poslať foto prosím?

rozinka11
14. feb 2018

Maminky mate skusenost s greentom hlbokou vanickou? Nakolko je to dobre pre babatko? Netrase ho to moc v tej vanicke?
Dakujem

hiphop_stawa
15. feb 2018

@rozinka11 mam ju a je normalna trosku kratsia ako byvaju bezne ale uplne v pohode

rozinka11
15. feb 2018

@hiphop_stawa a netrase to babo? Lebo co meme reversible, tak dost to natriasa...hlavne hlavicku.

hiphop_stawa
16. feb 2018

@rozinka11 nepovedala by som

midzitka
16. feb 2018

My ho máme tiež a netrase skoro vobec.... 😊

rozinka11
18. feb 2018

Mala by som zaujem o adaptery na kocik greentom. Ak niekto predava potesilo by..dakujeem

timeao
19. feb 2018

Pekný den, prosím vás nepredáva niekto greentom polohovateľný ? Dakujem krásne

hiphop_stawa
19. feb 2018

@timeao ak nepotrebujes hned budem v priebehu 2mes predavat revisible + carrycot ruzovy na sedej