Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Rukávnik PREDANÝ
Fusak červený na kočík Greentom ponúkne niekto
Baby Mint reversible 2016 predávam ak by niekto mal záujem ;)
@lenkarabcanova
Ahoj, pisala som spravu
ahojte mam na predaj plastenku 2x pouzitu / cize ako uplne nova/ na reversible cast a vanicku - povodna cena 29eur - moja cena 22eur s postou. v pripade zaumu poskytnem foto
Prosim vas da sa ku kocikom greentom sport upp classic kupit aj nejaka univerzalna plastenka co bude v pohode sediet?? Original mi pride moc predrazena. Dakujem za info
Niekto na predaj plastenku do dažda?
Popripade z akeho ineho kocika by pasovala plastenka?
Dobry den,ponuknete niektora greentom upp 2017? 🙂 boli by sme s dcerkou veeeeelmi rady 🙂 dakujeme za kazdu ponuku 🙂
Ahojte baby mam staru verziu buggy kupovany v 2015 no bez poskodeni zavadzia mi za dakych 60e by som posunula ak by bol zaujem. Potah navy na sedej konstrukcii. Foto poslem pri zaujme
@hiphop_stawa môžeš mi poslať foto prosím?
Maminky mate skusenost s greentom hlbokou vanickou? Nakolko je to dobre pre babatko? Netrase ho to moc v tej vanicke?
Dakujem
@rozinka11 mam ju a je normalna trosku kratsia ako byvaju bezne ale uplne v pohode
@hiphop_stawa a netrase to babo? Lebo co meme reversible, tak dost to natriasa...hlavne hlavicku.
@rozinka11 nepovedala by som
My ho máme tiež a netrase skoro vobec.... 😊
Mala by som zaujem o adaptery na kocik greentom. Ak niekto predava potesilo by..dakujeem
Pekný den, prosím vás nepredáva niekto greentom polohovateľný ? Dakujem krásne
@timeao ak nepotrebujes hned budem v priebehu 2mes predavat revisible + carrycot ruzovy na sedej

@pauliss1 ďakujem, my sme z Oravy a tu je teda snehu už teraz vyše hlavy ale je pravda že skôr vytiahnem asi sane ako kočík na takéto cesty