Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Som davala usit od nejakej maminy na fb 😊
A ja kupim potah cierny classic 🙂 ak ma niekto na predaj 🙂
@krepes Mozno pomoze video cca od 30:20 http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/12995/11919...
Baby v bazare mam ruzovy na sedej carrycot a revisible ak tak sprava 😀😀😀
Ahojte, mam na predaj GreenTom Upp Reversible, nemam este nafotený ale ak by bol zaujem tak nafotim 🙂 Je k nemu aj hlboka vanicka. Cena 200 eur
Ma niekto na predaj? 🙂
@x_vixinela_x revisible
@x_vixinela_x mam reversible vo farbe petrol
Mam na predaj aj potah na hlboku vanicku vo farbe petrol, velmi velmi lacno
@x_vixinela_x revisible + carrycot ruzovy na sedej
Baby ktore mate polohovaci classik.. Stava sa vam ze ked je v lahu tak by sa kocik prekacoval?
😲😲dakujem
@hiphop_stawa zatial sa mi nestalo, mam kociarik cca mesiac
@mia_chiara som to citala v jednej diskusii na fb
maniacky greentom ahoj,kupila som kociarik sportovy z druhej ruky a ked mi dosiel,zistila som ,ze chyba na nozkach ten spodny plast a teraz to ulietava bez toho plast,da sa ten plast niekde objednat?ci to uz nezozeniem?prosim rady?
@denulka19 neviem ci sa da samotny kupit pozri greentom up com ale ine chcem.. Je tmavo sedy a na kazdom rame rovnaky n8e cierny

@tdaniela Ano mala som vsetko od greentom tu 3 kombi a reversible je ovela mensi ako Classic