Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@juditkaa 2017sa da dat do polohy spinkania
@ziraficka12 treba mat vlastnu fotku, bo vam to coskoro vymazu, aj ja som to takto stiahla zo stranky a vymazali mi to
prosim vas, nepredavate niekto greentom reversible okolo 150 eur, najlepsie z BA a okolie? dakujem
@aduska59 ja predavam rev +carrycot ale ak by bol silny zaujem za 250 by som predala len rev.. Ci ty chces len potah strecha kosik?
@hiphop_stawa juuuj 250 je vela, dakujem, ale vy mate komplet aj hlboky ... a k tomu ste zdaleka ...
Ja by som kupila tiez reversible cast na ciernom rame ak niekto ponuka
@tdaniela preferujem obe naraz, ale pockam na vyjadrenie aduska59 a mozno by som predala...mne ide o to, ze mam vanicku a klasik v petrol a rever v cervenej a chcela by som rever zmenit farbu za petrol popripade mint, bo cakame chlapca a skor inklinujem k tymto farbam ako k cervenej, ale aj prveho dieta mame syna a pouzivali sme tu cervenu verziu cca 2mesiace, ale aj to v aute, bo mam male autick, teda swifta a iny kociar sa mi do kufra nezmestil, ale prevazne sme pouzivali iny kociar.
Potah je uz z konstrukcie zvleceny a na tu rever som uz namontovala vanicku, nakolko uz som v 38.t a nech mam vsetko pripravene.
PS: je to model 2017
@tdaniela cervena a pouzivala som pri chlapcovi, cena taka, za aku ste ochotna to kupit 😉 teda ak nenapisete nejakych smiesnych 10e, nove to stoji rovnych 200e, pouzivanee minimalne, teda ziadne znamky pouzivania, vsetko sa da pekne oprat v pracke, tusim som to ale nestihla ani oprat, bo sme presli na klasik a ten som mala zas v inej farbe.
prosim vas, kto mate biely ram ... nespini sa vam po kazdej prechadzke? po dazdi? aky ram odporucate? sedy? cierny, ci biely? dakujem za odpovede, skusenosti 🙂

Ahojte ak by sa vam hodil mam na predaj rocnik 2015 bez poskodeni, komplet opraty čisty, užasny kociar ❤❤❤