Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@levandula28 ahoj prosim ta kde sa da dokupit ta reverzibilna sedacka?
@bejbi777 ahoj akej farby pradavas sedak? A kde sa daju prosim kupit samostatne sedaky? Vdaka
@natik090709 ahoj - blue
Kupim Greentom upp nepredavate niektora? Mam chlapca
@najjulinka ak možem poprosiť ste s ním spokojná?
@adebi je ľahko ovladateľný. my mame viac kočikov a tento sme v zime využili malokedy ešte.... pči sa mi aký je ľahky a malý....
ako dlho vydržia tie uchyty čo nedržia poriadne neviem.... papieriky kde tu vypadnú a neviem ako inak to urobiť....... tot je podla mna dosť o ničom.... (tento kočiar nenosime do auta , v aute mame druhý, ale podla mna keby som ho mala zakaždým skladať a rozkladať, tak to vypadava..... )
@najjulinka škoda moc sa mi páči jednoduché prevedenie ja mám quinny moodd no je ťažký a už chodíme tak som chcela niečo ľahké a skladateľné a nákupný košík ja asi malý? už fakt neviem čo vybrať. ďakuje za odpoveď
@adebi nákupný košík je malý,a le sieťka na rúčku mi na neho pekne sadla... takže sa dá využiť.. keby som kúpila čierny a nie sivý, tak je to dokonalé aj so sieťkou 😀
a dalsia vec je, ž emožno keby mi neposlali vystavný kus a bohviekolko to prekladali medzi podvozkami tu sedačku, tak možno by to bolo ine... som aj čkala, že mi normalne pride origoš zabalený podvozok a original zabalena sedačka....
@najjulinka preco si musela davat papieriky?a myslis ze tie uchyty su problemy na vsetkych upp-och?
vcera som objednala ten reversibile.porazi ma ked to bude robit.
a sietku mas odkial?
@nikushka1 sietku som kupila už davno.... neviem či nie v babetkove.. ale nie som si ista... možno v tescu... už nepamatam.....
no tie novšei maju tie uchyty take tmavosive - iný plast troška, tak možno to je lepšie....... neviem....
@najjulinka jasne dakujem.perfisne pasuje k tomu kociku 🙂
no som zvedava aky bude ked pride.snad budu ok tie uchyty
@najjulinka krásny je aj tá sieťka je dobrá
@najjulinka škoda, že neni v zľave
@nikushka1 skoro nikde nepíšu rok 😠
http://ombarnvagnar.com/category/baby-jogger-ci...
dole sú 2016

@ivka153 ako pisem predavam reversible sedak