icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
bejbi777
18. feb 2016

@ivka153 ako pisem predavam reversible sedak

kiwi82
25. feb 2016

@bejbi777 ahoj, aká je prosím cena sedačky? a prosím ťa tvoje dievčatko sa tam ešte zmestí, či už ani nie? a to sa dá nakliknúť na klasický nepolohovatelný greentom upp či treba nejaké adaptéry? dakujem

bejbi777
25. feb 2016

@kiwi82 Ahoj ano da sa to klasicky nastoknut na konstrukciu normalne - moja bude mat 2,5roka a zmesti sa jasne ale nam je polohovanie zbytocne lebo ona v kociku nikdy nespala - cena 85e

natik090709
17. mar 2016

@levandula28 ahoj prosim ta kde sa da dokupit ta reverzibilna sedacka?

natik090709
17. mar 2016

@bejbi777 ahoj akej farby pradavas sedak? A kde sa daju prosim kupit samostatne sedaky? Vdaka

bejbi777
17. mar 2016

@natik090709 ahoj - blue

katty8
17. mar 2016

Kupim Greentom upp nepredavate niektora? Mam chlapca

adebi
26. mar 2016

@najjulinka ak možem poprosiť ste s ním spokojná?

najjulinka
26. mar 2016

@adebi je ľahko ovladateľný. my mame viac kočikov a tento sme v zime využili malokedy ešte.... pči sa mi aký je ľahky a malý....

ako dlho vydržia tie uchyty čo nedržia poriadne neviem.... papieriky kde tu vypadnú a neviem ako inak to urobiť....... tot je podla mna dosť o ničom.... (tento kočiar nenosime do auta , v aute mame druhý, ale podla mna keby som ho mala zakaždým skladať a rozkladať, tak to vypadava..... )

adebi
26. mar 2016

@najjulinka škoda moc sa mi páči jednoduché prevedenie ja mám quinny moodd no je ťažký a už chodíme tak som chcela niečo ľahké a skladateľné a nákupný košík ja asi malý? už fakt neviem čo vybrať. ďakuje za odpoveď

najjulinka
26. mar 2016

@adebi nákupný košík je malý,a le sieťka na rúčku mi na neho pekne sadla... takže sa dá využiť.. keby som kúpila čierny a nie sivý, tak je to dokonalé aj so sieťkou 😀

najjulinka
26. mar 2016

Tu je foto so sieťkou aj zboku.. nezavadzia..ani ked sa naloží 🙂

najjulinka
26. mar 2016

a dalsia vec je, ž emožno keby mi neposlali vystavný kus a bohviekolko to prekladali medzi podvozkami tu sedačku, tak možno by to bolo ine... som aj čkala, že mi normalne pride origoš zabalený podvozok a original zabalena sedačka....

nikushka1
26. mar 2016

@najjulinka preco si musela davat papieriky?a myslis ze tie uchyty su problemy na vsetkych upp-och?
vcera som objednala ten reversibile.porazi ma ked to bude robit.
a sietku mas odkial?

najjulinka
26. mar 2016

@nikushka1 sietku som kupila už davno.... neviem či nie v babetkove.. ale nie som si ista... možno v tescu... už nepamatam.....

no tie novšei maju tie uchyty take tmavosive - iný plast troška, tak možno to je lepšie....... neviem....

nikushka1
26. mar 2016

@najjulinka jasne dakujem.perfisne pasuje k tomu kociku 🙂
no som zvedava aky bude ked pride.snad budu ok tie uchyty

adebi
26. mar 2016

@nikushka1 a kde si objednala, nikde neviem nájsť nejakú zľavu ☹

adebi
26. mar 2016

@najjulinka krásny je aj tá sieťka je dobrá

adebi
26. mar 2016

@najjulinka škoda, že neni v zľave

nikushka1
26. mar 2016

@adebi na aladdinovi maju cele sviatky -10% na vsetko neakciove.kupila som aj plastenku.v kosiku aj pri potvrdeni objednavky bude normalna suma ale fakturovana bude nizsia o 10%

nikushka1
26. mar 2016

@adebi a este mi pan z aladdinu pisal ze by mal zdraziet nech dlho nerozmyslam.ten reverzibilny by mal stat 299 po zdrazeni

adebi
26. mar 2016

@nikushka1
a aký ste mali doteraz kočík? kukám máte 13mesiacov my 16mes

adebi
26. mar 2016

@nikushka1 brala si šedý či biely rám?

nikushka1
26. mar 2016

@adebi doteraz pp gt3 bol a je super ale velky tank.zabral nam komplet cely kufor v aute a uz mi to pekne lezie hore krkom.proste chcem zmenu a tento sa mi zapacil na prvy pohlad. brala som kombinaciu biely ram+petrolejovy potah.

adebi
26. mar 2016

@nikushka1 ja presne už nevládzem vyťahovať tú ťarchu, tiež sa mi páči biely rám no rozhodujem sa či clasik alebo taký ako ty ten je do 2,5roka a 15kg a clasik do 4 a 18kg

adebi
26. mar 2016

@nikushka1 clasic som našla akciu 180E

nikushka1
26. mar 2016

@adebi ja som ten reversibile zobrala lebo maly este spava v kociku ked uz nebude stale viem dokupit to klasik sedadlo a reverzne predat.
daj pozor ktora je to seria. 2014 ide polohovat len o 20° co je v podstate nic a 2015 ide o 45°

adebi
26. mar 2016

@nikushka1 o tých sériach.. to tie clasic sú 2014 20°a 2015 45°?

nikushka1
26. mar 2016

@adebi hej presne tak.je to aj tu v diskusii spominane

adebi
26. mar 2016

@nikushka1 skoro nikde nepíšu rok 😠
http://ombarnvagnar.com/category/baby-jogger-ci...

dole sú 2016