Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@dzrt ale ja vidim na foto ze to mate zle prvej ide strecha potom latka na sedenie
prosim vas, ake tasky ku kociku greentom mate? tie original? diaper bag greentom alebo shopping bag greentom?
prosim vas, tam ako su tie haciky na tasku zmesti sa tam ta prebalovacia taska z DM Babylove? alebo hocijaka ina prebalovacia taska? mozu byt aj foto 🙂 dakujem za odpovede, skusenosti!
Maminky nepredáva niektorá látkový set na clasic v čiernej alebo olivovej farbe? 🙏
Dievčatá ponúknite greentom s vanickou pre dievčatko. 🙂
@cellesta mam ruzovy na sedom podvozku
Dobrý vecervečer kúpim greentom polohovateľný , ceny a fotonovú kľudne správa. Ďakujem
Bol by zaujem o modry potah na reversible?
Alebo o cerveny potah rever s fusakom a kosikom pouzivany parkrat, na cene sa dohodnem, nove stalo 200e, alebo vymena za petrol alebo mentol potah
@dzrt ja by som mala zaujem o to polohovanie noziciek. Da sa samostatne predat? Cena? Dakujem
@hiphop_stawa nepredávam zvlášť, len s kočíkom 👌🏼

@dzrt pozrite si navod na youtobe