icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
lenkarabcanova
5. apr 2018

@dzrt pozrite si navod na youtobe

dzrt
Autor odpoveď zmazal
dzrt
Autor odpoveď zmazal
lenkarabcanova
6. apr 2018

@dzrt ale ja vidim na foto ze to mate zle prvej ide strecha potom latka na sedenie

dzrt
Autor odpoveď zmazal
aduska59
7. apr 2018

prosim vas, ake tasky ku kociku greentom mate? tie original? diaper bag greentom alebo shopping bag greentom?
prosim vas, tam ako su tie haciky na tasku zmesti sa tam ta prebalovacia taska z DM Babylove? alebo hocijaka ina prebalovacia taska? mozu byt aj foto 🙂 dakujem za odpovede, skusenosti!

tdaniela
7. apr 2018

@aduska59 ja mam tasku od pinkie 🙂 zajtra vam tu hodim foto 🙂

aduska59
7. apr 2018

@tdaniela dakujem, mozte aj tu, alebo do spravy, vdaka!

dzrt
7. apr 2018

@aduska59 aj ja mám od pinkie strednú tašku 😉 má háčiky na rukovät kočíka ale ja som ju odopla a nahákla na spodok a super tam drží, akákoľvek co má krúžky na bokoch kabelky 👌🏼👍

aduska59
7. apr 2018

@dzrt dakujem, krasne to mate 🙂

mgalabova
8. apr 2018

Maminky nepredáva niektorá látkový set na clasic v čiernej alebo olivovej farbe? 🙏

dzrt
8. apr 2018

@aduska59 💕

sundance
8. apr 2018

@dzrt možem sa spýtať, akú tašku to máte na vrchu? ja mam na spodu tu ich greentom nákupnú ale na vrchu mi niečo chýba, kde by som mohla dať mobil, penazenku, kluce atd...dakujem

aduska59
8. apr 2018

@sundance mozem poprosit foto s tou nakupnou taskou ? dakujem

sundance
8. apr 2018

@aduska59 mám len takto zatiaľ odfotené

cellesta
9. apr 2018

Dievčatá ponúknite greentom s vanickou pre dievčatko. 🙂

hiphop_stawa
9. apr 2018

@cellesta mam ruzovy na sedom podvozku

dzrt
9. apr 2018

@sundance to mám organizér, dá sa zohnať predávajú maminky cca do 5 eur

cellesta
11. apr 2018

@krepes aká farba to je? Môžem foto? Ďakujem

cellesta
11. apr 2018

@krepes ja poprosím fotky ak je ešte aktuálny.dakujem

krepes
12. apr 2018

@cellesta uz je predany

wallaces
12. apr 2018

Dobrý vecervečer kúpim greentom polohovateľný , ceny a fotonovú kľudne správa. Ďakujem

tdaniela
13. apr 2018

Bol by zaujem o modry potah na reversible?

iqqi
14. apr 2018

Alebo o cerveny potah rever s fusakom a kosikom pouzivany parkrat, na cene sa dohodnem, nove stalo 200e, alebo vymena za petrol alebo mentol potah

tdaniela
14. apr 2018

@iqqi a somnou nevymenite? :D

iqqi
14. apr 2018

@tdaniela aha, modry, moze byt

dzrt
14. apr 2018

@wallaces ja mám na predaj 200 eur, teraz kúpený ak by bol záujem cca 2.tyzdne, plus dodám k tomu polohovanie nožičiek 👌🏼nové záruka do 2020

tdaniela
15. apr 2018

@iqqi dajte mi prosim vediet ci sa dohodneme na tej vymene alebo mam moj predat a zohnat si novy 🙂

hiphop_stawa
16. apr 2018

@dzrt ja by som mala zaujem o to polohovanie noziciek. Da sa samostatne predat? Cena? Dakujem

dzrt
16. apr 2018

@hiphop_stawa nepredávam zvlášť, len s kočíkom 👌🏼