Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Ja ked madlo chytim a pokyvam s nim tak tiez sa trocha hybe ale neotvori sa
Mne skor ked kocik zlozim a chytim za madlo tak sa mi niekedy jedna strana otvori
Ja mam madlo dosť na pevno.... 😅 😀 😀 😀
ahojte baby ,nepredávate niektorá greentom reversible? urýchlene potrebujeeeeem.diky ak niekto napíšte mi do správy súkromnej prosim
dobrý deň predávate ešte kociarik greentom. prosím?
áno dakujem. videla som zháňam ale iný ako ponúkajú..;(( biela konštrukcia a olivovo-zelený poťah
áno na bazosi je len upp a bola som 5.zaujemkina... a ja potrebujem ten reversible
Ja za madlo nosim kocik hore schodami jednou rukou 😁a drzi..na buggy ktory som kupovala novy mi pekne ide dat dole.. na revisible spodruky islo tahsie lebo ho nedavali vobec dole ale som ho vybehala 😉 ale tiez je tam parmilimetrov vola ze sa hybe
Inak uz sa strasne tesim idem si kupit carrycot:+revisible petrol na ciernej..cakam kym naskladnia 😘nemate niektora carrycot?
@hiphop_stawa co to je 🙂
@hiphop_stawa aha. Tak uz viem 🙂 dakujem za vysvetlenie
Baby nebudete posuvat greentom upp?
@hiphop_stawa kedy potom planujete posuvat vanicku?
popripade, nechystate sa niektora posuvat vanicku teda carrycot?
Kúpim greentom upp pre chlapca/unisex
@lusib24 kedze termin mam az v marci tak mozno na konci toho dalsieho leta az
@hiphop_stawa ahaaa pekne 😉
nemá niekto na predaj športový kočík greentom upp?
Milé maminky, chci si koupit nový kočárek Greentom, v Česku není vůbec rozšířený a až tady jsem našla diskuzi🙂 Mám pár dotazů:
- nešpiní se bílá konstrukce?
- vyplatí se mi koupit reverzibilní sedák? Syn má 11 měsíců, občas v kočárku spí, ale je o něco větší, než průměr, spíš tedy do šířky🙂
- pasuje originální fusak na oba druhy sedáků? Není na ten reverzibilní moc velký?
Moc vám děkuji za zkušenosti!

Ahojte; chcem sa spýtať na upevnenie madla? Je tam na pevno? Ja mám stále pocit že je to tam akési uvoľnené? Dokonca ho už viac krát malý vytlačil s nôžkou 😡