Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

ahojte. ja som si už kúpila nový reversible ale dakujeéem👍❤
Cafte, neposuva niekto aj s vanickou?, popripade skusenosti na vanicku, sice pisu na ten korytkovy reversible, ze od 6m, ale neda sa od narodenia, tym, ze to je korytko? aj napr quinny zapp ma podla foto sudiac rovnake korytko a jed od narodenia? nefuka do vanicky? dakujem, ale ak by niekto predaval, prosim kontaktovat ma🙂
@hiphop_stawa , aku masspokojnost s vanickou, nefuka do nej? myslis, ze ak mas reversible, ze je vanicka treba, pokial v tom nechcem nechavat dieta spat dlhe hodiny? ja som mala quinny a tam bola podla foto podobne korytko , akurat quinny pise od narodenia, ci sa mi plati kupovataj s vanou, je velka? zmesti sa tam dieta aj s fusakom a overalom?
@lusib24 , korytko mam skusenosti od jednej maminy, ale vanu:(, no skusim zavolat; ci sa neda dokupit len vana ; popripade bude babo len v korytku chodit, ja chcem.nosit, takze preto dokazem aj vanu obanovat, mam doma po starsej maxicosi vajco, takze popripade vajcovat budeme len
@egiginka ja mam zasa starsi kácik s vanou po malej, ked bude treba ... tento reversible sa podla mna isto musi dat aj s mensim dietatkom... hlavne aj s fusakom v zime podla mna... no mna este zaujima... ma vyjst plne polohovatelny kocik v najblizsej dobe... ze co to vlastne bude zac... ja cakam babo este len na september, tak asi pockam, co to bude a potom kupim bud ten, alebo reversible... po pripade sa mi paci aj stokke scoot 😀 😀 😀
Dievcata tu kupite vsetko po castiach
Ram na vanicku http://www.greentom.com/webshop/fabrics-frames/...
Aj samotnu textilnu vanicku http://www.greentom.com/webshop/fabrics-frames/...
Reversibile date tak cca od 3 mesiacov, malu som tak vozila este v quinny zapp
Podla mna bude pasovat aj quinny vanicka. Naklikuje sa na rovnake adaptery ako autosedacka maxi cosi. Len nemam adaptery aby som to skusila
Moje male babo vrieskalo vo vanicke, takze ja som si vystacila s autosedackou, vanicka ostala takmer nedotknuta
@egiginka
@lusib24 holky, já budu kočárek kupovat přímo na greentom.com, dá se zaplatit paypalem, doprava po Evropě je zdarma, doživotní záruka a máte výběr ze všech barev a komponentů.
Hluboká korbička pro novorozence je určitě dobrá volba, v ceně je takový beránek na matraci, takže dítě je v teple, kryt (takhle miminko ve sportovní verzi nikdy nebezpečíš), nemusíš ho poutat pásy a dopřeješ mu volnost pohybu, může ležet třeba na boku nebo se prostě líp protáhnout.
V Česku Green tom skoro nikdo nemá, já ho objevila na základě recenze jedné blogerky, ta měla i tu novorozeneckou vaničku, mrkněte sem🙂
http://www.madamecoquette.cz/2015/11/tip-nejzel...
No to je super info, ze ram na reversibile a korbu je ten isty.
Budem posuvat reversible sedak,cierny ram a mentolove potahy mal by niekto zaujem?
@egiginka vanicku som este ani nevidela nazivo pojdem ju kuk u nas v obchode v pd ju maju ..v revisible som vozila od 3m s fusakom a potom neskor som si dala usit nanoznik podla vzoru pinkie takze tak
@hiphop_stawa , pimkie mam este z quinny🙂) , ja cakam v Januari, tak preto riesim tu vanu, ze na jar, to uz bude ok v reversible, ale v zime predsa len bude teplejsie vo cani aj ked ja mam fusak do doby ladovej a aj ten pinkie nanoznik, co je velmi.vysoky
a skejtik, da sa dat?

@bejbi777 prosim vas kolko mala cm dcerka ked mala rok a pol a zmestila sa do reversible?dakujem velmi pekne