icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
evik.z
17. júl 2016

Ahojte; chcem sa spýtať na upevnenie madla? Je tam na pevno? Ja mám stále pocit že je to tam akési uvoľnené? Dokonca ho už viac krát malý vytlačil s nôžkou 😡

mony221
17. júl 2016

@evik.z hahaaa aja zas ked mi tam sem tam maly zaspi tak mam co robit aby som to madlo dala von 🙂

evik.z
17. júl 2016

@mony221 juj ja to pôjdem reklamovať😨 nezdá sa mi to 😡😡

katty8
17. júl 2016

Ja ked madlo chytim a pokyvam s nim tak tiez sa trocha hybe ale neotvori sa

katty8
17. júl 2016

Mne skor ked kocik zlozim a chytim za madlo tak sa mi niekedy jedna strana otvori

najjulinka
17. júl 2016

Ja mam madlo dosť na pevno.... 😅 😀 😀 😀

nataliss
17. júl 2016

ahojte baby ,nepredávate niektorá greentom reversible? urýchlene potrebujeeeeem.diky ak niekto napíšte mi do správy súkromnej prosim

nataliss
17. júl 2016

dobrý deň predávate ešte kociarik greentom. prosím?

mony221
17. júl 2016

@nataliss tu na koniku predavaju maminy aj na bazosi 🙂

nataliss
17. júl 2016

áno dakujem. videla som zháňam ale iný ako ponúkajú..;(( biela konštrukcia a olivovo-zelený poťah

mony221
17. júl 2016

@nataliss ja tam mam taky ale upp 🙂

nataliss
17. júl 2016

áno na bazosi je len upp a bola som 5.zaujemkina... a ja potrebujem ten reversible

mony221
17. júl 2016

@nataliss jaj,tak a tyrkisovy sa vam nepaci?na koniku jedna ponuka aj s tsskou ja by som ten hned brala ten je tiez kraaaasny

hiphop_stawa
18. júl 2016

Ja za madlo nosim kocik hore schodami jednou rukou 😁a drzi..na buggy ktory som kupovala novy mi pekne ide dat dole.. na revisible spodruky islo tahsie lebo ho nedavali vobec dole ale som ho vybehala 😉 ale tiez je tam parmilimetrov vola ze sa hybe

hiphop_stawa
18. júl 2016

Inak uz sa strasne tesim idem si kupit carrycot:+revisible petrol na ciernej..cakam kym naskladnia 😘nemate niektora carrycot?

mony221
18. júl 2016

@hiphop_stawa co to je 🙂

hiphop_stawa
19. júl 2016

Hlboka vanicka na greentom

mony221
19. júl 2016

@hiphop_stawa aha. Tak uz viem 🙂 dakujem za vysvetlenie

mony221
25. júl 2016

Baby nebudete posuvat greentom upp?

hafizicka
26. júl 2016

@zara1981 aktuálne?

lusib24
26. júl 2016

@hiphop_stawa kedy potom planujete posuvat vanicku?

lusib24
26. júl 2016

popripade, nechystate sa niektora posuvat vanicku teda carrycot?

hafizicka
27. júl 2016

Kúpim greentom upp pre chlapca/unisex

hiphop_stawa
27. júl 2016

@lusib24 kedze termin mam az v marci tak mozno na konci toho dalsieho leta az

lusib24
27. júl 2016

@hiphop_stawa ahaaa pekne 😉

spinoza
2. aug 2016

nemá niekto na predaj športový kočík greentom upp?

antoinet
3. aug 2016

Milé maminky, chci si koupit nový kočárek Greentom, v Česku není vůbec rozšířený a až tady jsem našla diskuzi🙂 Mám pár dotazů:
- nešpiní se bílá konstrukce?
- vyplatí se mi koupit reverzibilní sedák? Syn má 11 měsíců, občas v kočárku spí, ale je o něco větší, než průměr, spíš tedy do šířky🙂
- pasuje originální fusak na oba druhy sedáků? Není na ten reverzibilní moc velký?
Moc vám děkuji za zkušenosti!

mony221
3. aug 2016

@antoinet nespini sa moc,uplne v pohode,oplati sa lebo reversible je do 2,5roka tak do 90cm dietatka a fusak tam pasuje aky kolvek krasne tam sedi aj elodie details 🙂

antoinet
3. aug 2016

@mony221 díky, jsi zlatá🙂 je pravda, že ED má mnohem krásnější fusaky, než je ten jejich a i barvy jdou sladit

mony221
3. aug 2016

@antoinet ano,ano 🙂 konstruckia sa spini akurat tam na rucke kde ju drzite ale ja kocik z casu na cas umyvam a je ako novy 🙂