icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
egiginka
9. aug 2016

@mony221 , stav, cena<

hiphop_stawa
10. aug 2016

@egiginka tiez som rozmyslala nad skejtikom nakolko rozdiel medzi deckami bol 16m a teraz bude rozdiel cca 19m ale nakoniec som to zmakla aj bez neho..neviem ci nejsky uni sa da nahodit na greentom..ja ked som ho kupovala (buggy) tak tato diskusia bola jedina co som nasla ajtoo tu bolo asi 5prispevkov 😂.. mne minulu zimu sracilo korytko s fusakom ale bola dost slaba zima...no od narodenua by som isto riesila aj vanicku predsa v tom korytku sa dieta nijak neulozi lebo je tvarovane...ja by som ti od narodenia nedala maly v este v lete ked zacal vrestat som ho dala na brusko a bil klud...takze mne obycajna vanicka vyhovovala..a hlavne..nenafuka do nej...korytko je plytkedieta vlastne ako keby trcalo iba ritku ma nizsie...a nikdy nevies aka bude zima..mozno bude aj na paperovu perinku 😊

egiginka
10. aug 2016

@hiphop_stawa , no ja hlavne nosit budem, aj malu.som tak,aletak aj kocik treba🙂 ja som svoju januarovu ( 2014), uz od marca vozila v quinnyzapp, lebo uz bolo teplo a prave vana nie len, ze bez vytahu to bol masaker mali sme CAm, ale aj malej sa pacilo, ze vidi , prave jej vanicka dost vadila, takze aj preto ju sme viac nosili

zamilion
10. aug 2016

Tak veru do korytka greentomu s originalnym fusakom nenafuka ani nahodou. Toto ma holandsky vyrobca z veternej krajiny premakane.
Inak budem ho v septembri oktobri predavat, prejdeme uz na classic sedak

zamilion
10. aug 2016

@egiginka
Rozdiely medzi zappom a greentomom
Zapp ma vacsie korytko, greentom hlbsie, zapp sa posklada vyrazne na mensie, greentom ma absolutne tichy chod a je pevny, zapp hrka a je akoby rozhegany, madlo na greentom reversibile sa tazko odopina a je v hlupej vyske, dieťa cez neho nevidi.
Zapp sa sklada aj polohuje lahsie. Greentom s jednou rukou nenapolohujes. Greentom je dokonaly proti vetru a dazdu. Zapp ma kosik kde aj nejaky nakup vojde, do greentomu skoro nic...

zamilion
10. aug 2016
zamilion
10. aug 2016

A este jeden detail.
Zapp ma fakt ucinnu brzdu na obe kolesa.
Na greentome je len na jednom a fakt stoji za prd.
Na zappe predne otocne koliesko vies fixovat, na greentome sa nefixuju. Co som zvedava ako bude v zime na snehu.
Moj zaver. Kebyze zapp tak nehrkal, ze idem po dlazbe a vsetky oci na mna... Asi ho uprednostnim pred greentomom.

egiginka
11. aug 2016

@zamilion , fakt? mne vobec zapp nehrka!, som nanazala hned novt tym vd a este niecim a je tichucky a to ma uz presne 3r ( vcera mal )

egiginka
11. aug 2016

@zamilion , krasne dakujem za vystiznu odpoved a vcul ma depku, ze ci ist do neho, alebo nie:( , nas zapp je akurat vyblednuty, lebo ho mame na pavlaci a prazi nan slnko, ale je v maximalne skvelej kondicii

lusib24
11. aug 2016

@egiginka ja idem do stokke scoot v1 ... je mozne tam vlozit softbag, pre novorodeniatko, co mi veeelmi vyhovuje 😉 ... a potom neskor vymenim za greentoma asik 😀 ... uvidime 😉

lusib24
11. aug 2016

@egiginka a este fo je hlavne pre mna, je skladnejsi, nez greentom reversible 😉

najjulinka
11. aug 2016

@zamilion no na našom greentome je brzda na oboch a aj fest funguje.... 😕

naš je ale dosť malo použivany a koliesko počuť ako ide.... takže tichý nie je....

takže greentom su asi kočiare každy iný 😀 lebo my mame najvacsi problem zas s tym zacvaknutim sedaku classick do konštrukcie........

mony221
11. aug 2016

@egiginka bez chyby cena 90€

zamilion
11. aug 2016

@egiginka nehrka kocik ako taky, ale tie kolieska na dlazbe pocut. Greentom nepocut

egiginka
11. aug 2016

@mony221 , hm chrobak v hlave!!! preco mas ciernu konstrukciu;)))) please rezervni mi.ho dam ti zajtra vediet!

mony221
11. aug 2016

@egiginka heheee 🙂 no zial ciernu 🙂 v pohode neponahlam

hiphop_stawa
13. aug 2016

@zamilion dovolim si nesuhlasit baby divili by ste sa co vsetki som napchala do kosika revisible ked som sla z lidla😉😉teraz pouzivam buggy a ram toho mestim znacne menej ale napriklad 2kr mlieka, uhorjy zavarane,2smotany chleba a kg bananov..plus vsetky medzierky som vzdy vyplnila takymi malimi prkotinami...ten kocik znesie na to aky ma mini kosik...treba mat zakladne znalosti tetrisu 😂😂
Brzda je na obe kolieska ale prestala fungovat cca po mesiaci...ale nevyuzivala som ju nevadili mi to... polohocanie je z prvu narocne ale pouzivatel si musi najst ten spravny grif lebo ako bolo spomenute ...kazdy greentom je v tomto jedinecny..

mony221
13. aug 2016

@hiphop_stawa naprosto suhlasim presne tento isty mam nazor aj ja zdielam a pridavam sa k vam

egiginka
13. aug 2016

@hiphop_stawa
@mony221

baby dnes som bola skusat v Hlohovci v obchode kocik, inak brzdu mal na jedno koleso.Ale hlavne, neskutocne zle sa dalo menit pohy. Uplny nasaker. V otoceni od matky, tak 2 predavacky to nevedeli:( a ked mala sedela v kociku tak zadocek bol nizsie, takze sa absolutne nedalo polohovat:(.... Prosim aku mate skusenost??? manzel bol vdakatomuto uplne zhrozeny, lebo.to fakt vyzeralo desne ako som sa trapila

ostatne super.....

norika30
13. aug 2016

@zamilion ahoj, mala rada. je nejaky navod na youtube kde sa da odstranit hrkanie na zappe 🙂. Mame zapp xtra2 a muz to uz spravil 🙂 nehrkame 🙂. Len si to treba vyhladat.

hiphop_stawa
14. aug 2016

@egiginka je to plast musi sa vyjazdit..tym ze sa bude polohovat sa to vyjazdi a pojde ako po masle..ha som mala revis s pod ruky ale pouzivalu ho iba v jednej polohe...nikdy nedavali koryto dole z konstrukcie ani madlo...po tyzdni to vsetko keasne islo ja som sa stym hrala hlavne ked tam nesedel a ano ked tam sedi tak v jednej polohe trebe prstami ako keby prestrcit ten sedak lebo tam zavadzia tycka...pre mna nic hrozne

hiphop_stawa
14. aug 2016

Ale ti je tusim len v polohe tvarou k mame

lindsey
15. aug 2016

Nepredava niekto?????

mony221
15. aug 2016

@lindsey ja ale reversible

lindsey
15. aug 2016

Aha...
@mony221 za koklko..

mony221
15. aug 2016

@lindsey 200€ este som ho nikam nedavala na bazare...

lindsey
15. aug 2016

Dik...asi radsej nepolohovatelny. .maly bude mat tri nespi mi v kociku..dik

mony221
15. aug 2016

@lindsey 3roky???tak to uz polohovatelny urcite nie

lindsey
15. aug 2016

Viem ze ten nepolo.je do 4rokov je velky preto zvazujem

mony221
15. aug 2016

@lindsey ano a ten je aj do 18kg