Kočík Hauck Maxan

renuska2151
20. jan 2016
Používateľ renuska2151 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od renuska2151.

Ahoj chcela by som zistit ci je podla vas vyhovujuci kocik Hauck Maxan,co sa tyka nie len vzhladovo ale aj komfort pre malicke kupujeme nieco take prvy krat
...😊

jamelia
20. jan 2016

@renuska2151 ahoj, mali sme hauck apollo - ale ked sa na to divam, je to nieco podobne. Vcelku som bola spokojna. I ked mam urcite vyhrady 🙂 prve dieta som mala na konci leta - vanicka bola dost malicka a nase dieta "dost velke" - takze ked si vezmes, ze tam mas napchat fusak, dieta, overal v zime - tak to nebolo nic moc. Ked malo pat mesiacov, musela som ho uz vozit v sportovej casti aj s fusakom. Druhe dieta som mala na konci zimy, takze to bolo v pohode - sice dieta rastlo, ale veci nosilo coraz menej, takze sa do hlbokej casti este voslo dlhsiu dobu. Vajicko bolo nasim detom tiez dost male, takze sme o chvilu kupovali vacsiu sedacku. A tiez bol problem ich tam narvat s overalom v zime 🙂 Inak to bol celkom fajn kocarik - ono najlepsie je, ked si to pozries v obchode, mas lepsiu predstavu, ako ked iba objednas z netu. Teraz by som si uz urcite vyberala v obchode, aj si to chytis, odskusas. Inak bol super skladaci do auta, to bolo super.