icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

lodgermaniacka
autor
7. okt 2011

@gabika783 to neviem, ale mam pocit že sa zvlašt dokupuje..ked som ešte snivala o sole, pozerala som na nu v kočíkove a bol nanožnik zvlašť, tuším okolo 60 eur ale neviem to na 100%..a kočík stal cez 400, s nanožnikom asi 500, ta bazarova sola je fakt za dobru cenu a ma aj nanožník? nejak som ju neštudovala..

gabika783
7. okt 2011

@lodgermaniacka nie nánožník nemá 🙂

taniamirco
18. okt 2011

na kolko som kupovala komplet kocik ,aj s vanickou,nanoznik som dostala gratis... 🙂

bajlinka_tn
18. okt 2011

baby, potrebovala by som na solu podložku, ktorá komplet prekryje originál. viete mi s tým poradiť? alebo nejakú maminu čo by mi to ušila...

ivush
29. okt 2011

Kočky, mám tento super kočík, ktorý sme používali necelý rok, v 100% stave, dokonca aj s nánožníkom a farebne dokonale zladeným fusakom lodger. Rada by som ho posunula ďalej, nakoľko ho už dcérka vôbec nevyužíva - takže ak by mal niekto záujem, ozvite sa, možno sa dohodneme.

renyl
24. nov 2011

baby, kto máte originál Sola nánožník, aký je, na aké obdobie je vhodný, aký je teplý, nepremokavý ako sa pripevňuje ku kočíku? Mám kočík Sola a zvažujem kúpu nánožníku, len neviem, či na zimu nebude lepší emitex deluxe....dik

rajulko
2. feb 2012

Ahojte Baby ako ste spokojne s kocikom Sola? Na nete nie je velmi vela info o nom-je predsa len este asi kratko na trhu. My mame solu a som celkom spokojna-je pekny, lahko manipulovatelny, super sa sklada atd-jedine, co ma trochu trapi su kolieska-nie su velmi vhodne na petrzalske "rozbombardovane"chodniky...co vy na to? Je nejaka alternativa kolies na zimu pri tomto kociku? Nevie niekto poradit?

aliza
16. feb 2012

ahojte, vcera som neodolala a kupila si 3.kocik - solu 😝 . Ja som ju mala vyhliadnutu hned od zaciatku, ked sa syn narodil, ale bala som sa, ze nebude kvalitna a ze je to velky kocik na skladanie do auta. Vcera som isla len tak, pzoriet do M&P a mali posledny kus, za £200, no nekupte to, ze? muz nebol zrovna nadseny lebo sme ho naozaj nepotrebovali, ale ja som kocikova maniacka a sola bola moja srdcovka. Tak uz je teda doma, mame prvu vychadzku za sebou a maly si v nej krasne spinka...co viac dodat, som do nej proste zaluuubenaaaaa 😎. Ked odfotim, pridam foto.

rajulko
19. feb 2012

@aliza A ako si snim spokojna? Posli foto 🙂 My mame solu-vsetko super, az na tie kolieska ako som pisala vyssie.

zebricka23
20. feb 2012

@rajulko ahoj,kamaratka ma tento kocik,a vozila som ho aj ja...po vselijakom terene a nemam pocit,zeby boli nevhodne.....nie su az take male,aby to v pohode nepresli.....ja som mala bugaboo cameleon,ten mal este mensie a v pohode sm ebratislavsek cesty prezili.....asi je to o zvyku...nemala si predtym kocik s vacsimi??

aliza
20. feb 2012

@rajulko no, ako som pisala, laska najvacsia 😀, zatial maximalna spokojnost! A maly sa mi sam pyta do kocika, velmi rad sa v nej vozi a este radsej spinka, spi mi tam aj vyse 2 hodin, co predtym spal ledva hodinu. Ani ja nemam pocit, ze by kolieska boli problem. Predtym som mala PP pliko switch a sola ide urcite lepsie a tiez mame chodniky kadejake. fotku pridam, len som nemala cas to napalit do compu, skusim dnes.

aliza
20. feb 2012

@rajulko spominane foto

rajulko
20. feb 2012

@zebricka23 @aliza Dakujem baby no je to moj prvy kocik-prve babo 🙂 Vacsie kolieska som nemala, len kamosky maju kociky s takymi obrami.. Mne sa to velmi nepaci, len oni ovela lahsie prejdu cez "prekazky"ako ja. Dizajnovo je kocik super-s tym som spokojna, len som rozmyslala, ze na zimu by bodli lepsie kolieska-ale tie sa asi nedaju vymenit, ze? Uz sa tesim na leto, ked mala bude sediet a zaradime sportovu cast 🙂 Ja mam denim-vid moj album.

aliza
20. feb 2012

@rajulko ja som tiez odporca tych obrych kocikov, ani si to tu nemozem dovolit, kedze vacsinou jazdim autom a nastastie, snehu mame malo, takze toto riesit nemusim. Denim je tiez pekny, ja som chcela ten green, ale v obchode mali akciu prave na tento -truffle, ako farebne sa mi paci, len je taky trochu babsky, ale tuto to kupuju aj pre chlapcov, teda vacsinou som v nom videla prave chlapcov, tak sa tym uz netrapim.

rajulko
20. feb 2012

@aliza Hej podla mna je taky neutralny, takisto ako denim, ze moze ho mat aj chlapec, aj dievca. Ja moc ruzovu nemusim, tak aj preto sme vybrali pre dievcatko ten denim. Zeleny sa mi tiez paci-ale ten je vyslovene chlapcensky 🙂 No ste ma trochu ukludnili-tak uz nebudem tolko almentovat nad tymi kolieskami. A vy ste vsetky v zahranici?

aliza
20. feb 2012

@rajulko no, hovorili aj v predajni, ze je unisex, ale ked som ho doma vykladala z auta, na svetle, tak bol taky tmavo fialovy, ci aka to je farba, proste nie je cierny, ani hnedy a to ma trochu vystrasilo, ci je to naozaj chlapcensky 😎 , ale je, len som si musela na tie farby zvyknut. A podla mna sa naozaj nemusis s kolieskami trapit, ved uz snad tato zima coskoro skonci a mozte si kocikovanie vychutnavat az do dalsej zimy. Dovtedy to neries, uvidis, co a a ako. Neviem, ako ostatne kocky, ale ja som v UK.

rajulko
20. feb 2012

@aliza No v UK maju urcite lepsie chodniky ako mame my tu 🙂 Ok ale uz som ticho 🙂

aliza
20. feb 2012

@rajulko no, to nemaju, to mi ver 😀

rajulko
3. mar 2012

Tak pridavam aj ja nejake fotecky s kocikom-aj ked vo vajicku, ale veelmi sa mi paci-uz sa tesim,z e sa oteplieva-predsa len tento kocik mi pride viac na jar a leto ako na zimu, aj ked aj zimu sme prezili 🙂

rajulko
6. mar 2012

@vanesska My mame presne tento 🙂 Prezili ste v nom aj zimu?

vanesska
6. mar 2012

@rajulko tak mozem ta ukludnit zimu sme v nom prezili uplne bez problemov 😉 hoci tiez som sa bala co na to tie mensie predne kolieska tak sme otestovali ked napadal sneh a bola som prekvapena ze to celkom v pohode zvladal... po takej tej mestskej plackanici isiel uplne v pohodke a ked bolo vela snehu takeho neuslapaneho tak to nepresiel musela som zaaretovat predne kolieska a potom isiel dobre... ale to by asi museli aj ine kociky takze v pohode... staci fajn teply fusacik my mame cerveny kaiser s tym denimom zladis kopu farieb a bolo super... inak ak budes vyberat fusacik ja som bola prekvapena ze perfektne do neho sadol taky vyrazny zlty kaiser vyzeral fakt super s tym denimom... ale my sme nakoniec zvolili trosku neutralnejsiu cervenu...
takze ziadne strachy zima v meste je s nim v pohode a leto ani nehovorim 😉 ozaj velmi fajn kocik my sme s nim po roku stale velmi velmi spokojni! 😵

rajulko
6. mar 2012

@vanesska No my este tuto zimu mame vanicku, takze fusaky budem riesit na dalsiu zimu-mame sice original denim fusak k tomu, ale ten sa mi zda tenky..nemas nejake foto toho cerveneho a zlteho?

vanesska
6. mar 2012

@rajulko no foto nemam my sme ich len skusali v obchode... a ani doma nemam fotku ale ked kuknes na stranku babymarketu a das si fusaky kaiser tak ti ich urcite ukaze... my mame ten co ma vo vnutri mikrofleece a je vnutri taky kremovy uplne makkucky... potom su este fleece a tie su vnutri tusim cierne...

rajulko
6. mar 2012

Ok dakujem, idem to pokukat-tu stranku ani nepoznam-vyzera dobre 😉

aliza
6. mar 2012

@vanesska, @rajulko baby, chcela som sa spytat, vam tie predne kolieska nebuchaju? na nerovnom povrchu mi to nejak klepoce 😒. Tie predne kolieska nie su na konstrukcii napevno, maju tam milimetrovy priestor, asi kovli odpruzeniu, ale niekedy to klepoce. Robi to aj vam?

rajulko
6. mar 2012

@aliza Ano mne tiez klepocu trochu, preto som sa na to pytala. Po rovine super, ale ked idem bo nejakom nerovnom betone, alebo dlazdiciach je to zaberak :(

aliza
6. mar 2012

@rajulko hm, no co s tym? ako kocik ide dobre, aj po nerovnom povrchu a kolecka nehrkaju tak klasicky, ale v tom medzi priestore to naraza a klepe, niekedy. Mozno keby sa tam dala dat nejaka penova matica? nie je to nejaky problem, kocik je aj tak uzasny a maly ho zboznuje, len som myslela, ze je asi zle poskladany a zle utiahnute sroby lebo minule som jeden stretla v parku a isiel pekne tichucko, tak som myslela, ze problem je len u nas.

vanesska
6. mar 2012

@aliza fuha tak to neviem... akoze ked sme na solu presli z teutonie tak mi prisla taka hrkotava 😅 to je fakt ale teraz to uz ani nevnimam musim to zajtra skusit popocuvat 😉

rajulko
6. mar 2012

@aliza Inac neuveris ale aj mne zacal akurat dnes vydavat take ine zvuky-dala som si ale sluchatka, takze som to nevnimala, ale zajtra to popocuvam...neviem, ci to netreba aj niecim mazat-raz som citala taku debatu na nejakom ceskom fore-idem to pohaldat.

aliza
6. mar 2012

@vanesska v pohode, ja som len chcela vediet, ci to robi aj niekomu inemu. Aj tak na nu nedam dopustit 😉. Maly v nej super spinka a rad sa v nej vozi: