Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@spajky fiiiha tak to krasne pod cenu isli s nim.mala si riadne stastie 😉
tak my sme sa rozhodovali ci si ho nechame na druhe babo,no nakoniec drahy nahlasil ze v lete kupime iny.
tak predavam...nakolko neviem ani ake pohlavie bude a ak by sa dievcatko zadarilo tak by som isla zas do mamas and papas no inych farieb...ak by si vedela o niekom kto by mal zaujem,tak napis.je skutocne v top stave.dakujem a uzivaj si ho...je to super kociarik
@gossipy_girl akujem ja som ho kupovala v poslsku cez allegro tam sa da kupiut nova dvojkombinacia za 500e 🙂
Ahoj Holky, nema niekdo z vas solu Denim?
@jessey tu na konikovi ju ma vo farbe plum @elviska666
na amazone maju akciu, ak ma niekto zaujem: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JVCZ9W/r... skoda, ze len tuto farbu ☹
@kkl82 pozri, a toto?
http://deti.bazos.sk/inzerat/21308631/Sportovy-...
zozeniem akykolvek kocik treba si napsiat cenu a znacku....beriem zavazne a realne objednavky...
Dievcata nevedela by ste mi niektora tu solu z amazonu objednat? ta cena je uplne super v porovnani stym za co sa predava u nas.
Baby ak má niektorá záujem, predávam solu black rok používanú 150 eur + poštovné
@aliza ty mas este 2,5 rocneho v Sole? Ja som mala 16 mesacnu a nejak sa mi zdalo to madlo nizko a aj sa mi s fusakom trosku zosuchovala. Sola je uzasna, ale predtym som bola zvyknuta na mega priestranny concord fusion, tak som sa k nemu vratila. Solu si ale nechavam na jar, je uzasna a krasna 😉
@mmacko no hej, mam 😉 a miesta ma praveze dost, aj s fusakom a v overale a s madlom som si zatial ziaden problem nevsimla. Maly sa ho pekne drzi, odkedy ho mame. Fusaky sa podla mna zosmykuju zo vsetkych kocikov. Ja mam sportovy fusak, s otvormi na popruhy a zosmykoval sa aj z perega, aj teraz zo soly...ty mas original fusak k sole? je nemam, ja mam fusak z mothercare. Mne velmi vyhovuje, ze sa da sedacka otocit ku mne, maly stale tak sedava a hlavne tak spi.
@aliza to je pravda, ze sa fusak zosmykuje zo vsetkych. Ja mam emitex 3v1, ten original nemam. Ja som len asi rozmaznana tym concordom, ten je brutalne priestranny, ale ved sola pocka na jar. Moja mala ma tiez rada vidi, zatial som sa vratila ku concordu od pondelka a to sme vela nekoickovali pri tom snehu, tak uvidim, ak jej to bude vadit, ze nevidi, tak sa vratim k sole 😉
@mmacko ved jasne, ked si mozes vyberat 😀. Ja mam perego v garazi odstavene uz asi navzdy, na solu proste nema 😎 a este mam taky maly, lahky kocik, petit star zia, kvazi golfky, ale ten ma uz tiez 'nebavi'. A hlavne v zime je nanic. Mozno este tak v lete alebo ked uz budeme pouzivat kocik len na dlhsie cesty. Moje deti sa vozia v kociku dlho, dcera hadam aj do 4 rokov, ulahcuje mi to zivot 😎
mmacko aj ja mám 2,5 ročného a je tam v pohode aj vo fusaku ale madlo som nepoužívala vôbec 🙂 Malý tam aj spinkal 🙂
baby v marci budem mat na predaj vanicku sola ciernu s plastenkou super stav za 80e nebudete niekto potrebovat?

@gossipy_girl dik uz som kupila skoa ze si nepisala skor ja som kupila za 170e len bez druheho fusaku a tasky 😀