icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

spajky
28. dec 2012

@gossipy_girl dik uz som kupila skoa ze si nepisala skor ja som kupila za 170e len bez druheho fusaku a tasky 😀

gossipy_girl
28. dec 2012

@spajky fiiiha tak to krasne pod cenu isli s nim.mala si riadne stastie 😉
tak my sme sa rozhodovali ci si ho nechame na druhe babo,no nakoniec drahy nahlasil ze v lete kupime iny.
tak predavam...nakolko neviem ani ake pohlavie bude a ak by sa dievcatko zadarilo tak by som isla zas do mamas and papas no inych farieb...ak by si vedela o niekom kto by mal zaujem,tak napis.je skutocne v top stave.dakujem a uzivaj si ho...je to super kociarik

spajky
28. dec 2012

@gossipy_girl akujem ja som ho kupovala v poslsku cez allegro tam sa da kupiut nova dvojkombinacia za 500e 🙂

niccky.z
6. jan 2013

Ahoj Holky, nema niekdo z vas solu Denim?

jessey
8. jan 2013

@vanesska nemate nahodou aj vanicku? nafotenu ako vyzera ? dakujem🙂

vanesska
9. jan 2013

@jessey ahojky... nie nemam my sme mali len sportiak... 😉

jessey
9. jan 2013

a nemate nahodou niektora este realne foto sola plum? dakujem🙂

jessey
9. jan 2013

@vanesska ajtak dakujem🙂

mmacko
9. jan 2013

@jessey tu na konikovi ju ma vo farbe plum @elviska666

jessey
9. jan 2013

@mmacko dakujem napisem jej 🙂

kkl82
11. jan 2013

na amazone maju akciu, ak ma niekto zaujem: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JVCZ9W/r... skoda, ze len tuto farbu ☹

mmacko
11. jan 2013

@kkl82 fiha, super cena. Keby som nemala moju solu, tak nad touto z amazonu vazne uvazujem 😉. Je to fakt super kocik a toto je perfis cena. U nas sa hecnu sem tam na akciu okolo 370 e, co je nic moc oproti 200 libram

kkl82
11. jan 2013

@mmacko no ved, ja jednu chcem, ale moje dieta sa moc nechce kocikovat, takze nechcem moc investovat. hrozne ma z tejto ponuky myka, ale bohuzial mam chlapca, takze tato farba nie je pre nas 😢

sisal161
14. jan 2013

zozeniem akykolvek kocik treba si napsiat cenu a znacku....beriem zavazne a realne objednavky...

jessey
18. jan 2013

Dievcata nevedela by ste mi niektora tu solu z amazonu objednat? ta cena je uplne super v porovnani stym za co sa predava u nas.

aliza
18. jan 2013

@spajky ahojcek, tak ako? sola sluzi?

spajky
18. jan 2013

@aliza zatial super 🙂

aliza
19. jan 2013

@spajky tak to som rada 🙂. Sola je proste sola, moja laska 😎.

nickye
19. jan 2013

Baby ak má niektorá záujem, predávam solu black rok používanú 150 eur + poštovné

mmacko
20. jan 2013

@aliza ty mas este 2,5 rocneho v Sole? Ja som mala 16 mesacnu a nejak sa mi zdalo to madlo nizko a aj sa mi s fusakom trosku zosuchovala. Sola je uzasna, ale predtym som bola zvyknuta na mega priestranny concord fusion, tak som sa k nemu vratila. Solu si ale nechavam na jar, je uzasna a krasna 😉

aliza
20. jan 2013

@mmacko no hej, mam 😉 a miesta ma praveze dost, aj s fusakom a v overale a s madlom som si zatial ziaden problem nevsimla. Maly sa ho pekne drzi, odkedy ho mame. Fusaky sa podla mna zosmykuju zo vsetkych kocikov. Ja mam sportovy fusak, s otvormi na popruhy a zosmykoval sa aj z perega, aj teraz zo soly...ty mas original fusak k sole? je nemam, ja mam fusak z mothercare. Mne velmi vyhovuje, ze sa da sedacka otocit ku mne, maly stale tak sedava a hlavne tak spi.

mmacko
20. jan 2013

@aliza to je pravda, ze sa fusak zosmykuje zo vsetkych. Ja mam emitex 3v1, ten original nemam. Ja som len asi rozmaznana tym concordom, ten je brutalne priestranny, ale ved sola pocka na jar. Moja mala ma tiez rada vidi, zatial som sa vratila ku concordu od pondelka a to sme vela nekoickovali pri tom snehu, tak uvidim, ak jej to bude vadit, ze nevidi, tak sa vratim k sole 😉

aliza
20. jan 2013

@mmacko ved jasne, ked si mozes vyberat 😀. Ja mam perego v garazi odstavene uz asi navzdy, na solu proste nema 😎 a este mam taky maly, lahky kocik, petit star zia, kvazi golfky, ale ten ma uz tiez 'nebavi'. A hlavne v zime je nanic. Mozno este tak v lete alebo ked uz budeme pouzivat kocik len na dlhsie cesty. Moje deti sa vozia v kociku dlho, dcera hadam aj do 4 rokov, ulahcuje mi to zivot 😎

nickye
23. jan 2013

mmacko aj ja mám 2,5 ročného a je tam v pohode aj vo fusaku ale madlo som nepoužívala vôbec 🙂 Malý tam aj spinkal 🙂

mmacko
23. jan 2013

@nickye ja som asi len rozmaznana concordom, tam ma miesto ako v kresle. Ale na Solu nedam dopustit a na jar ju zas vytiahnem. Je to krasny a prakticky kocik, skoda, ze nozkovu opierku nespravili o 10 cm dlhsiu a aj strechu a madlo nedali trosku vyssie, to by bola dokonala 😉

spajky
28. jan 2013

baby v marci budem mat na predaj vanicku sola ciernu s plastenkou super stav za 80e nebudete niekto potrebovat?

spajky
30. jan 2013
mmacko
28. feb 2013

Baby, rozmyslam, ze predam moju krasnu solu, je ako nova, v 100% stave so zarukou. Je super, ale mam moznost kupit moj vysneny kocik, co som chcela este pri prvom dietatu a toto je posledna moznost. Kuk moje inzeraty. Je to ojedinela farba, ktora sa tu malo predavala

jessey
3. mar 2013

@mmacko a aky ze si ides kociarik kupit?🙂