icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

danielko1
4. dec 2015

Baby ak mi mala niektora zaujem mam na predaj kocik mima xari v bielej farbe.

tiffanny19
Odpoveď bola odstránená
tatytaty
6. dec 2015

@danielko1 mala by som zaujem moze poprosit viac info vdaka

myskacici
8. dec 2015

viete mi porovnat niekto joolz day a mimu xari?

adkahelena
8. dec 2015

@danielko1 Dobrý vete mi poslať viac informácií . ďakujem

monicka1984
9. dec 2015

Dobry den , viete mi poradit co mam robit? Uz som zufala . Mam kociarik mima xari biely, na spodnom boxe sa mi spravil fľak akoby mi zatieklo od vody. S ničím to nejde dole uz som skusala vsetko mozne. Pridávam foto za kazdu radu dakujem. 😀

orlica76
12. dec 2015

Maminy nepredavate niektora biely alebo strieborny kocik Mima Xari ?
Ponuky prosim do internej posty, dakujem 🙂

merry212
12. dec 2015

@orlica76 škoda ze ste nedali vediet uz je predaný :(

adrianka114
16. dec 2015

Ahojte, chcela by som sa opytat, kde by som mohla najst ponuku tychto krasnych kocikov. A tie co mate skusenost s tymto kocikom vybrali by ste si kozu alebo latku do vsetkych obdobi? Dakujem za Vase rady
🙂

danuk
19. dec 2015

@adrianka114 Na popozeranie kdekolvek na nete. Ak kupu odporucam predajnu v Hlohovci, velmi milý, ochotny a promtny pan, dobre ceny - vlastná skúsenosť. Do správy mozem poslať tel.cislo. Co sa tyka koze, jednoznacne by som si opat vybrala kozu, krásny vzhľad a praktickosť 🙂

danuk
19. dec 2015

Baby, ak by ste mali zaujem mam na predaj original winter kit na Mimu v ciernej kozi, TOP stav

andyb7575
19. dec 2015

@danuk neviem odkiaľ ste a kde máte bližšie a ja odporúčam predajňu Bambini v Trnave-super tovar, ochotná a milá predávajúca. A keby som sa mala rozhodnúť medzi látkou a kožou, tak určite kožu. Je to veľký rozdiel, lebo na látke je všetko vidieť a na koži nie. Okrem toho, že je designovo krajší je aj praktickejší. Videla som používaný aj látkový - biele škrkance na šedej látke a aj kožený a tam skoro nič nebolo vidno...tak snáď toľko😉

gabriella93
19. dec 2015

Ahojte prosím Vás tie ktoré máte Mima xari aký je vnútorný rozmer vaničky? veľmi ma to zaujíma a nikde to neviem nájsť.. Ďakujem

milli1410
28. dec 2015

ahojte,kde si mozeme aj nazivo pozriet v obchode mimu xari?v tom Hlohovci ho nemaju?

franci1
31. dec 2015

Predám originál vajíčko na Mima xari spolu s adaptérmi, málo použité,v top stave 🙂

monuli2
31. dec 2015

@franci1 a cena?

franci1
31. dec 2015

@monuli2 máte sukromnú správu

andyb7575
4. jan 2016

@milli1410 Trnava Bambini

magie27
10. jan 2016

Maminky prosím vás nebudete niekto predávať kočík Mima Xari? Bud v bielej farbe alebo tmavo šedej? Ďakujem

monicka2543
17. jan 2016

Dobry vecer prosim vas aka je cena kocika

loreal123
28. jan 2016

Ahoj aká je cena vajíčka ?

franci1
28. jan 2016

@loreal123 ak ste pisali mne, tak uz predane

kami12312
29. jan 2016

Dobrý den,koupím kočárek Mima Xari (nejlépe v bílé,černé či šedé barvě).Děkuji za nabídky

magie27
29. jan 2016

Maminky prosím vás nebudete niekto predávať kočík Mima Xari? Bud v bielej farbe alebo tmavo šedej? Ďakujem

monuli2
29. jan 2016

@magie27 a kedy budes potrebovat, ja budem predavat ale az po lete

magie27
29. jan 2016

@monuli2 noo ja by som na ten august potrebovala 🙂

adrika25
4. feb 2016

Maminky nepredávate niekto alebo nebudete predávať vajíčko Mima Xari, prípadne mi neviete doporučiť ktoré vajičko akej značky pasuje aj na kočík? Dakujem krásne

monuli2
4. feb 2016

Predám kociarik Mima xari v bielej farbe.

adrika25
4. feb 2016

@monuli2 vajíčko nepredávate? Hned by sme vzali. 🙂

monuli2
4. feb 2016

@adrika25 Vajicko som k tomu nemala, nakolko mam doma 2 vajicka po dcére, tak som uz nove nekupovala. 🙂