Kočík Mima Xari - recenzie
Ahojte potrebujem kúpiť vajíčko na kočík míma xari ponúknite prosim 😄
Zdravim Vas zienky, ak by ste niektora predavala bielu mimu xari ,poprosim ozvite sa mi. Mam vazny zaujem. Dakujem. Majte pekny den ;)
Predam mimu xari bielu s vajickom a so zimnym setom. Pouzivany rok aj 3 mesiace velmi malo a na striedacku s druhym kocikom. Cena 1000 eur.
@tinuska_tinka Dobrý deň, vajíčko zvlásť by ste nepredali?
@tinuska_tinka aj ten zimný sed by sme vzali 🙂
@adrika25 Dobry den zatial ho predavam ako komplet 🙂
Ahoj na mail foto by ste mi neposlali? Cakame babatko v juli a tento mima kocik je uzastny...
@kariyn zajtra vam poslem fotky pretoze nie som doma dnes 🙂
Zdravim Tinuska,aj ja by som prosila fotky na mail,alebo aj tuna skuste pridat ak sa Vam da. Dakujem !
@tinuska_tinka ak by nejaká maminka zobrala kočík,ale nepotrebovala by vajíčko, hlásim sa 🙂 🙂 🙂 🙂 kočík je krásny
@kariyn znizujem cenu na 900 eur ak by ste mali zaujem
Zdravim Charlie 🙂 chcem sa spytat,ci sa da este nieco s cenou spravit a za druhe ci nahodou mavate cetu do BA,alebo niekde blizsie k BA ?Mam skutocne vazny zaujem. Dakujem !
Ok,aka je teda cena bez vajicka ?
Dakujem,ozvem sa vecer,teraz nestiham... ;)
Ahojte mamičky, ja mam mimu v čokoladovej farbe, bola som s nou max.spokojna!!!veľmi elegantny kočik, mam k nej fusak, vajičko, potah na vnútornej vložke je povodne smotanový, ale zunoval sa mi, tak mam na nom ušitý nový červený . Cena 550€,pôvodne 1100€, vzhľadom k tomu, že som ho naozaj používala dosť poznať to na kolieskach. Inak je kočik v 100% stave. Dokonca mi je ľuto, že ho predavam, ale už nepotrebujeme...ak bude mať niekto zaujem o kupu pošlem foto.
Poradíte prosím kde si môžem pozrieť kočík MIMA? Som zo Zv, tu som ho v žiadnom kamennom obchode zatiaľ nevidela. Chystáme sa v stredu do BA tak by som to využila a pozrela tam v nejakom obchodíku. Predtým ako by som ho objednala z netu si ho chcem vyskúšať a rozhodnúť sa, či je to to pravé :D lebo mňa očaril.

@magie27 Predám Mima xari, rozhodla som sa uz teraz a nie az po lete, tak ak by bol zaujem .-)