Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

monuli2
4. feb 2016

@magie27 Predám Mima xari, rozhodla som sa uz teraz a nie az po lete, tak ak by bol zaujem .-)

loreal123
4. feb 2016

Ahojte potrebujem kúpiť vajíčko na kočík míma xari ponúknite prosim 😄

nika2327

@monuli2 prosím vás v akej cene predavate kočík a čo k tomu predavate ďakujem🙂

magie27
4. feb 2016

@monuli2 a prosim ta ty ho predavas teraz?

monuli2
4. feb 2016

@magie27 ano predavam ho teraz, je ihned k odberu.
@nika2327 cena je 550 eur, hned ako mi maly zaspi tak ho pojdem detalnejsie pofotit. a napisem vam

7. feb 2016

Zdravim Vas zienky, ak by ste niektora predavala bielu mimu xari ,poprosim ozvite sa mi. Mam vazny zaujem. Dakujem. Majte pekny den ;)

7. feb 2016

Predam mimu xari bielu s vajickom a so zimnym setom. Pouzivany rok aj 3 mesiace velmi malo a na striedacku s druhym kocikom. Cena 1000 eur.

8. feb 2016

@tinuska_tinka Dobrý deň, vajíčko zvlásť by ste nepredali?

8. feb 2016

@tinuska_tinka aj ten zimný sed by sme vzali 🙂

@adrika25 Dobry den zatial ho predavam ako komplet 🙂

kariyn
8. feb 2016

Ahoj na mail foto by ste mi neposlali? Cakame babatko v juli a tento mima kocik je uzastny...

8. feb 2016

@kariyn zajtra vam poslem fotky pretoze nie som doma dnes 🙂

9. feb 2016

Zdravim Tinuska,aj ja by som prosila fotky na mail,alebo aj tuna skuste pridat ak sa Vam da. Dakujem !

10. feb 2016

baby tu su aktualne fotky kocika 🙂

10. feb 2016

@tinuska_tinka ak by nejaká maminka zobrala kočík,ale nepotrebovala by vajíčko, hlásim sa 🙂 🙂 🙂 🙂 kočík je krásny

11. feb 2016

@kariyn znizujem cenu na 900 eur ak by ste mali zaujem

19. mar 2016

Zdravim Charlie 🙂 chcem sa spytat,ci sa da este nieco s cenou spravit a za druhe ci nahodou mavate cetu do BA,alebo niekde blizsie k BA ?Mam skutocne vazny zaujem. Dakujem !

@charlie46 dobry ak by ste predali zvlášť vajíčko, vzali by sme ho 😄

19. mar 2016

Ok,aka je teda cena bez vajicka ?

20. mar 2016

@charlie46 my by sme vajíčko potrebovali tak začiatkom júna do vtedy nebudete posúvať?

danielko1
6. apr 2016

Pred kocik mima xari v bielej farby,blizsie info mailom

6. apr 2016

Zdravim,poprosim info danielko1 na mail certicka@azet.sk ,dakujem.

danielko1

@adrikeska poslala som

7. apr 2016

Dakujem,ozvem sa vecer,teraz nestiham... ;)

walterpro
7. apr 2016

Ahojte mamičky, ja mam mimu v čokoladovej farbe, bola som s nou max.spokojna!!!veľmi elegantny kočik, mam k nej fusak, vajičko, potah na vnútornej vložke je povodne smotanový, ale zunoval sa mi, tak mam na nom ušitý nový červený . Cena 550€,pôvodne 1100€, vzhľadom k tomu, že som ho naozaj používala dosť poznať to na kolieskach. Inak je kočik v 100% stave. Dokonca mi je ľuto, že ho predavam, ale už nepotrebujeme...ak bude mať niekto zaujem o kupu pošlem foto.

natalinda86
18. apr 2016

Poradíte prosím kde si môžem pozrieť kočík MIMA? Som zo Zv, tu som ho v žiadnom kamennom obchode zatiaľ nevidela. Chystáme sa v stredu do BA tak by som to využila a pozrela tam v nejakom obchodíku. Predtým ako by som ho objednala z netu si ho chcem vyskúšať a rozhodnúť sa, či je to to pravé :D lebo mňa očaril.

fredericia
23. apr 2016

Ja som si ho objednala v predajni v Auparku Zilina,komplet výbava,cena okolo 1600€,nemohla som mu odolať,výborne sa s ním kocikuje,skúšala som aj Joolz,rozhodne Mima zvíťazila! Bude v Camel farbe,teším sa 😊