Kočík Mima Xari - recenzie
@danielko1 Dobrý vete mi poslať viac informácií . ďakujem
Dobry den , viete mi poradit co mam robit? Uz som zufala . Mam kociarik mima xari biely, na spodnom boxe sa mi spravil fľak akoby mi zatieklo od vody. S ničím to nejde dole uz som skusala vsetko mozne. Pridávam foto za kazdu radu dakujem. 😀
Ahojte, chcela by som sa opytat, kde by som mohla najst ponuku tychto krasnych kocikov. A tie co mate skusenost s tymto kocikom vybrali by ste si kozu alebo latku do vsetkych obdobi? Dakujem za Vase rady
🙂
@adrianka114 Na popozeranie kdekolvek na nete. Ak kupu odporucam predajnu v Hlohovci, velmi milý, ochotny a promtny pan, dobre ceny - vlastná skúsenosť. Do správy mozem poslať tel.cislo. Co sa tyka koze, jednoznacne by som si opat vybrala kozu, krásny vzhľad a praktickosť 🙂
Baby, ak by ste mali zaujem mam na predaj original winter kit na Mimu v ciernej kozi, TOP stav
@danuk neviem odkiaľ ste a kde máte bližšie a ja odporúčam predajňu Bambini v Trnave-super tovar, ochotná a milá predávajúca. A keby som sa mala rozhodnúť medzi látkou a kožou, tak určite kožu. Je to veľký rozdiel, lebo na látke je všetko vidieť a na koži nie. Okrem toho, že je designovo krajší je aj praktickejší. Videla som používaný aj látkový - biele škrkance na šedej látke a aj kožený a tam skoro nič nebolo vidno...tak snáď toľko😉
Ahojte prosím Vás tie ktoré máte Mima xari aký je vnútorný rozmer vaničky? veľmi ma to zaujíma a nikde to neviem nájsť.. Ďakujem
ahojte,kde si mozeme aj nazivo pozriet v obchode mimu xari?v tom Hlohovci ho nemaju?
Dobry vecer prosim vas aka je cena kocika
Ahoj aká je cena vajíčka ?

Baby ak mi mala niektora zaujem mam na predaj kocik mima xari v bielej farbe.