Kočík Mima Xari - recenzie
Nepredáva prosím niekto vajíčko autosedačku Besafe izi go na Mimu Xari?
Predavam 🙂
Ahojte nepredava niekto mimu xari? Bez autosedacky,potrebujem len sportak s doplnkami,najlepsie aj zimny kit...dakujem
...ano, predal sa hned ...
Ahojte mate niekto skusenost s vrzgajucou konstrukciou na mima xari? Mam rosegold konstrukciu a uz som ju raz posielala na opravu nakolko strasne vrzgala a za tolko penazi nech sa nik nehneva s vrzgajucou chodit nebudeme... Premazali a dotiahli mi ju v Prahe na oprave a po 2tyzd vrzga zase...
Dalej nepoznate niekoho kto sihe doplnky? Poskriabala sa nam strieska a potrebovala by som usit povlek
Dakujem
Zdravim mam zaujem o kocik mimu prosim vas napisete mi ponuky a cenu dakujem 🙂
Ahojte mala by som záujem o kočík MIMA xari bielej alebo hnedej farby najlepšie dakujem
@zabkalilly predané
Zienky mimu by som uz nekupovala :D nepohodlne vrzgajuce a nie proste po case som ho predala 🙂 ked drahy kocik tak iny su pekne drahe tiez a kvalitnejsie 🙂
Nemá niekto na predaj športovú časť?
@nikoleska presne ten isty nazor zdielam aj ja!!! Za tolko penazi vrzgajuca konstrukcia -dakujem pekne 😔A to zacala vrzgat a pukat hned na tretej prechadzke
My mame mima xari malinka ma 7mesiacov a sme veeeeelmi spokojný vyšiel nas 1250e so všetkým ale kazdy nas zastavuje po meste dedine sídlisku a obdivuje ho 😀Je kraaaasny
@mischellllllll ja mam presne ten istý,čaká v sklade na príchod babenka,len ma vyšiel o dosť viac 😒
Och zeny co z toho ze je nadherny, kedinecmy, ked je to total smejd. Vzrgajuca konstrukcia, strieska kratla, sportova cast uplne nepohodlna pre dieta, tvrda... Ja som nim bola uplne ocarena, hovirila som si ze nebudem az tak na referencie prihliadat a letel asi po 7 mes. Vanicka bola v pohode, ale sportak no za tu cenu hrozna hrkalka. Muz vkuse hresil, ze som kupila len imidzovku a o malemu ani nevravim, nedokazal tam spat, bolo mu to nepohodlne, vrestal. Cele zle. Teraz mam maxi pohodlny sportak, maly je spokojny a ja tiez. Tot vsio.
@domcatko7 sportovu cast som este neskusila ale uz teraz sa jej bojim..... ja som si vybojovala aby mi poslali novu konstrukciu lebo ta moja vrzgala extremne to bola hruza tak drahy kociar a citila som sa jak cirkus humberto.... uvidime ako dlho vydrzi ta nova nevrzgat.... moja mala ma 3 mesiace a uz teraz sa ledva vmesti do vanicky je dlha... nechapem ako tu niekto moze tvrdit ze vanicku mali do 8 mesiacoch.
@alpenskinka my sme do 4. Potom iz nechcel lezkat. Chcel kukuckovat. Ja som velmi sklamana z neho bola. Nestaci ze sa ludia nad nim zastavovali, ochkali... Je len naparadu podla mna.

@viki186 Pozri bazar, par ich tam na predaj je 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/?q=mima...