icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

monuli2
14. jún 2016

@viki186 Pozri bazar, par ich tam na predaj je 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/?q=mima...

magie27
17. jún 2016

Nepredáva prosím niekto vajíčko autosedačku Besafe izi go na Mimu Xari?

elenka333
17. jún 2016

Predavam 🙂

magie27
17. jún 2016

@elenka333 cena a fotky by boli?

elenka333
17. jún 2016

Nieje v top stave preto ju predavam lacnejšie má pár skriabancekov

magie27
17. jún 2016

@elenka333 foto z boku nemate? A strieska sa da dat hore ano? Cena prosim vas?

eli1302
20. jún 2016

Ahojte nepredava niekto mimu xari? Bez autosedacky,potrebujem len sportak s doplnkami,najlepsie aj zimny kit...dakujem

elenka333
20. jún 2016

@eli1302 iba športový nieje základ konštrukcie je vanička

eli1302
20. jún 2016

@elenka333 myslela som bez autosedacky,ospravedlnujem sa 🙂 potrebujem vyuzivat len sportak ;) ma ho niekto teda?

mokrenka
25. jún 2016

@eli1302
Ja predavam mimu xari😊

8nelly7
3. júl 2016

@daniellik už ste ho predala ?

daniellik
4. júl 2016

...ano, predal sa hned ...

franci1
7. júl 2016

Predám
Originál Fusak na Mimu Xari vo farbe kráľovská modrá, využitý len na 2 mesiace - cena 70 euro
Originál Zimný set v bielej farbe, nánožník nebol vôbec použitý, rukávnik a na striešku iba na 2 mesiace - cena 150 euro
Pre viac info - správa

alpenskinka
7. júl 2016

Ahojte mate niekto skusenost s vrzgajucou konstrukciou na mima xari? Mam rosegold konstrukciu a uz som ju raz posielala na opravu nakolko strasne vrzgala a za tolko penazi nech sa nik nehneva s vrzgajucou chodit nebudeme... Premazali a dotiahli mi ju v Prahe na oprave a po 2tyzd vrzga zase...
Dalej nepoznate niekoho kto sihe doplnky? Poskriabala sa nam strieska a potrebovala by som usit povlek
Dakujem

lauracici
7. júl 2016

Zdravim mam zaujem o kocik mimu prosim vas napisete mi ponuky a cenu dakujem 🙂

franci1
9. júl 2016

Predám originál držiak nápojov/pohárov na Mima Xari/Kobi. Mam aj originál krabicu . Cena 15 euro

vanessa8989
12. júl 2016

Ahojte mala by som záujem o kočík MIMA xari bielej alebo hnedej farby najlepšie dakujem

zabkalilly
16. júl 2016

@zabkalilly predané

nikoleska
18. júl 2016

Zienky mimu by som uz nekupovala :D nepohodlne vrzgajuce a nie proste po case som ho predala 🙂 ked drahy kocik tak iny su pekne drahe tiez a kvalitnejsie 🙂

nattys
18. júl 2016

@nikoleska a co babatku sa nepacilo v mime?

nadinka23
19. júl 2016

Predam biely kocik Mima xari vid bazos.sk

lumma
19. júl 2016

Nemá niekto na predaj športovú časť?

alpenskinka
19. júl 2016

@nikoleska presne ten isty nazor zdielam aj ja!!! Za tolko penazi vrzgajuca konstrukcia -dakujem pekne 😔A to zacala vrzgat a pukat hned na tretej prechadzke

mischellllllll
24. júl 2016

My mame mima xari malinka ma 7mesiacov a sme veeeeelmi spokojný vyšiel nas 1250e so všetkým ale kazdy nas zastavuje po meste dedine sídlisku a obdivuje ho 😀Je kraaaasny

mischellllllll
24. júl 2016
fredericia
25. júl 2016

@mischellllllll ja mam presne ten istý,čaká v sklade na príchod babenka,len ma vyšiel o dosť viac 😒

domcatko7
25. júl 2016

Och zeny co z toho ze je nadherny, kedinecmy, ked je to total smejd. Vzrgajuca konstrukcia, strieska kratla, sportova cast uplne nepohodlna pre dieta, tvrda... Ja som nim bola uplne ocarena, hovirila som si ze nebudem az tak na referencie prihliadat a letel asi po 7 mes. Vanicka bola v pohode, ale sportak no za tu cenu hrozna hrkalka. Muz vkuse hresil, ze som kupila len imidzovku a o malemu ani nevravim, nedokazal tam spat, bolo mu to nepohodlne, vrestal. Cele zle. Teraz mam maxi pohodlny sportak, maly je spokojny a ja tiez. Tot vsio.

elenka333
25. júl 2016

@domcatko7 napodobne len s tým rozdielom že mi sme vydržali 5m 😂

alpenskinka
30. júl 2016

@domcatko7 sportovu cast som este neskusila ale uz teraz sa jej bojim..... ja som si vybojovala aby mi poslali novu konstrukciu lebo ta moja vrzgala extremne to bola hruza tak drahy kociar a citila som sa jak cirkus humberto.... uvidime ako dlho vydrzi ta nova nevrzgat.... moja mala ma 3 mesiace a uz teraz sa ledva vmesti do vanicky je dlha... nechapem ako tu niekto moze tvrdit ze vanicku mali do 8 mesiacoch.

domcatko7
30. júl 2016

@alpenskinka my sme do 4. Potom iz nechcel lezkat. Chcel kukuckovat. Ja som velmi sklamana z neho bola. Nestaci ze sa ludia nad nim zastavovali, ochkali... Je len naparadu podla mna.