icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

charlie46
1. aug 2016

My sme pouzivali vaničku až do 9 mesiacov.. Som s tym kočikom maximalne spokojna a nemenila by som za žiadny iny.. Sto ludi,sto chutí..

danuk
11. aug 2016

My máme tiež Mimu v plnej výbavičke, je skvelý ľahučký, malému úplne vyhovuje...pospí mi v ňom na vzduchu aj 2hodky...Zimný kit a fusák teplučký. Nemám s kočiarom žiaden problém, či negatívnu skúsenosť..dá sa s ním ísť aj do terénu aj po snehu, či prieskum..všetko vyskúšané 😀 Malý ma 14mesiacov, 12kg, 86cm a ešte stále sa v ňom prevážame 😉

danuk
11. aug 2016

"ci piesku"

danuk
11. aug 2016

@lumma predávam športovú časť, ale vanička je súčasťou

zuzkahladekova
22. aug 2016

@danuk. Dobrý deň chcela by som sa informovať či je ponuka ohľadom predaja kočíka ešte aktuálna ???? Mala by som záujem. Prosím Vás o Váš kontakt.

zuzkahladekova
24. aug 2016

Ahojte baby mala by som záujem o kočík mima xari v bielej farbe, seriózny záujem ak by chcel niekto predať kontaktujte ma na tel.č. 0915 834 551.

nadinka23
24. aug 2016

Do týždňa bol predany🙂

danicka8888
29. aug 2016

Dobry den, mam kocik mima xari kupeny minuly rok v septembri. Je ciernej farby s vnutrom bezovym... minimalne znamky opotrebovania... vyuzivany iba ako hlboka cast,sportovy som si kupila iny, ale tento je v 100 percentnom stave,koza nema ziadne skrabance,pouzivala som ho najmä v zimnych mesiacoch takze ani sneh nie je problem. Ak by ste mali niekto zaujem,kontaktujte ma prosim emailom!! smolkovadanica@gmail.com
ku kociku mam vsetko: vajicko(be safe, ciernej farby),adaptery,taska,zimna vybava, igelit proti premoknutiu,drziaky na tasky,termi vrecusko na flasku.

danicka8888
29. aug 2016

este som zabudla na fusak, tak isto ciernej farby

danicka8888
29. aug 2016

@zuzkahladekova dobry den,mam na predaj kocik
ale cierny,keby nahodou ste si to rozmysleli s tou farbou

mayanka
31. aug 2016

Dobrý den, poznáte kocik emmaljunga?

monicka1984
2. sep 2016

Dobry den, predam zimny set cierny nie original - sity na mieru na kocik mima xari. Strecha pouzita 2x spodok vobec nakolko sme vyrastli. 😀 Cena 70€.

ivana9191
5. sep 2016

baby neviete náhodou, či nemajú niekde, ideálne v BA, vystavený kočík mima xari 3G aregento 2016 (čierno-strieborný), prípadne ak nie taký, tak aspoň čierno-biely?

larintamo
11. sep 2016

Predám Winter Kit originál Mima Xari, bielej farby, ešte 1rok v záruke, v TOP stave. WK nemá žiadne známky používania. Prevetrali sme ho iba párkrát na striedačku s čiernym. Viac info a detailné fotto jednotlivých časti na vyžiadanie do IP

larintamo
11. sep 2016

#predam #fusak #mima_xari biely, v TOP stave, žiadne známky používania, ešte rok v záruke. Prevetrali sme ho iba párkrát na striedačku s čiernym. Viac info a detailné fotto na požiadanie do IP

magie27
12. sep 2016

@larintamo prosim vas cena je aka aj na
winter kit a aj na fusak?

larintamo
12. sep 2016

@magie27 mate IP

nattys
13. sep 2016

@monicka1984 dobry den , a ta strieska neni taka dokrcena ako original ? Lebo strasne to vyzera ten original aj ta kozusinka o nicom a cele je to take nepodajne ☹

danuk
7. okt 2016

Kupim buginku Mima xari bo. Dakujem za kazdu ponuku.

binabae
8. okt 2016

My mame 9 mesiacov maly ma 73 cm a my uz sa pomaly do nho nezmestime cakala som ze vydrzi aspon rok a pol ale hlavicka sa mu uz skoro dotyka striesky som z toho velmi sklamana taky drahy kocik a nevydrzal ani rok :( porovnavali sme to s kamoskov a jej maly ma v stokke este kopu miesta ku strieske tak aspon jedna vyhoda vydrzi vam dlhsie

binabae
8. okt 2016

Tak keby ho niekto chcel tak mi piste ja ho asi predam

petra5445
11. okt 2016
petra5445
11. okt 2016

@charlie46
Dobrý večer, máte ještě kočárek Mima v bílé barvě?

larintamo
11. okt 2016

@petra5445 dobry večer, ja mám Mimu v bielom prevedení

larintamo
11. okt 2016

Predám bielu Mimu xari, TOP stav, ešte rok v záruke. Dôvod predaja-malý už začína chodiť, preto nám stačí buginka a nosenie 🙂

mimsbee
19. okt 2016

Predám biely WK na Mimu, top stav. Viac info správa

senkinko
22. okt 2016

@misha11188 dobry den kocik mima xari este je? Akej farby je? Dakujem pekne

anmodo
1. nov 2016

@binabae prajem dobry vecer, je to este aktualne?

kaja0210
1. nov 2016

Maminky kupim Mimu silver s plnou vybavou môže byť. V prípade vašej ponuky mi prosím píšte súkromnú správu. Kočík potrebujeme ho na marec, tak máte čas na predaj 😊

magie27
1. nov 2016

Budem predavat bielu mimu cca december-januar.