Kočík Mima Xari - recenzie
My máme tiež Mimu v plnej výbavičke, je skvelý ľahučký, malému úplne vyhovuje...pospí mi v ňom na vzduchu aj 2hodky...Zimný kit a fusák teplučký. Nemám s kočiarom žiaden problém, či negatívnu skúsenosť..dá sa s ním ísť aj do terénu aj po snehu, či prieskum..všetko vyskúšané 😀 Malý ma 14mesiacov, 12kg, 86cm a ešte stále sa v ňom prevážame 😉
"ci piesku"
@danuk. Dobrý deň chcela by som sa informovať či je ponuka ohľadom predaja kočíka ešte aktuálna ???? Mala by som záujem. Prosím Vás o Váš kontakt.
Ahojte baby mala by som záujem o kočík mima xari v bielej farbe, seriózny záujem ak by chcel niekto predať kontaktujte ma na tel.č. 0915 834 551.
Do týždňa bol predany🙂
Dobry den, mam kocik mima xari kupeny minuly rok v septembri. Je ciernej farby s vnutrom bezovym... minimalne znamky opotrebovania... vyuzivany iba ako hlboka cast,sportovy som si kupila iny, ale tento je v 100 percentnom stave,koza nema ziadne skrabance,pouzivala som ho najmä v zimnych mesiacoch takze ani sneh nie je problem. Ak by ste mali niekto zaujem,kontaktujte ma prosim emailom!! smolkovadanica@gmail.com
ku kociku mam vsetko: vajicko(be safe, ciernej farby),adaptery,taska,zimna vybava, igelit proti premoknutiu,drziaky na tasky,termi vrecusko na flasku.
este som zabudla na fusak, tak isto ciernej farby
@zuzkahladekova dobry den,mam na predaj kocik
ale cierny,keby nahodou ste si to rozmysleli s tou farbou
Dobrý den, poznáte kocik emmaljunga?
Dobry den, predam zimny set cierny nie original - sity na mieru na kocik mima xari. Strecha pouzita 2x spodok vobec nakolko sme vyrastli. 😀 Cena 70€.
baby neviete náhodou, či nemajú niekde, ideálne v BA, vystavený kočík mima xari 3G aregento 2016 (čierno-strieborný), prípadne ak nie taký, tak aspoň čierno-biely?
@monicka1984 dobry den , a ta strieska neni taka dokrcena ako original ? Lebo strasne to vyzera ten original aj ta kozusinka o nicom a cele je to take nepodajne ☹
My mame 9 mesiacov maly ma 73 cm a my uz sa pomaly do nho nezmestime cakala som ze vydrzi aspon rok a pol ale hlavicka sa mu uz skoro dotyka striesky som z toho velmi sklamana taky drahy kocik a nevydrzal ani rok :( porovnavali sme to s kamoskov a jej maly ma v stokke este kopu miesta ku strieske tak aspon jedna vyhoda vydrzi vam dlhsie
Predám biely WK na Mimu, top stav. Viac info správa
@misha11188 dobry den kocik mima xari este je? Akej farby je? Dakujem pekne
Maminky kupim Mimu silver s plnou vybavou môže byť. V prípade vašej ponuky mi prosím píšte súkromnú správu. Kočík potrebujeme ho na marec, tak máte čas na predaj 😊
Budem predavat bielu mimu cca december-januar.

My sme pouzivali vaničku až do 9 mesiacov.. Som s tym kočikom maximalne spokojna a nemenila by som za žiadny iny.. Sto ludi,sto chutí..