Kočík Mima Xari - recenzie
@domcatko7 hlavne že je in čo po tom že dieťaťu je tam nepríjemne? u nás to jedna mamička mala a keĎ som ju videla ako sa trápi po našich chodníkoch bolo mi jej ľúto ... ona sa trápila a my sme ľahúčko prešli s našim poľským tankom ... naozaj iba kočík na okrasu ... a príde mi strašne maličký
@matka1989 ako môžeš hodnotiť mimu keď si ju nemala? Ja ju mam už rok a pol a je mi lúto ju predať,,nevidela som lepší kočik, je lahučký, všade sa s ním dostanem a to ho používam na dedine na poľnej ceste aj v meste.. 🙂 neviem si predstaviť tlačiť taky poľský tank, by mi ruky asi odpadli.. 🙂
@charlie46 absolútne súhlasím, tiež ho mam a je to úžasný kočík i do terénu i do mesta, zatiaľ sme vo vanicke a vajíčku 😊
Dievčatá používa niekto tento kočík dlhšie ako 1,5 roka potrebujem sa niečo spýta?
@daduska3 zatiaľ iba 1 mesiac 😉
Ja mam tiez biely a som spokojna a kamoska ma biely uz rok, dokonca ho kupila uz používaný a vôbec nie je žltý, čiže sa o kocik treba aj starať a práve údržba je úplne super na tomto kočíku
My ho už máme rok a pol a je úplne pekný biely, nič neožltlo.. 🙂
Ahojte mamicky, chcela by som si kupit kocik Mima Xari. Avsak mam obavy ze bude nepohodlny pre maleho co sa tyka sportovej casti. Neviem sa stale rozhodnut. Budem s nim musiet zvladnut vsetky tereny nakolko byvame na dedine. Myslite ze bude prakticky? Rozmyslala som aj nad niecim inym. Ale dizajnovo neviem. Zatial ma nuc neoslovilo.
Ja som tiez veeeelmi dlho váhala, ci MIMU alebo nie,nakoľko čakáme chlapca a predsa ta šport.verzia je o niečo menšia. V sobotu sme isli kupovať kočík a ked som to porovnala s inými,co sme este pozerali,nebol v tom veľký rozdiel.Dala som na prvy inštinkt a aj sme ho objednali-uz sa naň tešim 🤗
Ďakujem za odpoveď. 🙂 Keby náhodou niekto predával dajte vedieť 🙂 Mala by som záujem o ten argento alebo aj biely, prípadne camel 🙂
Na predaj mima xari v ciernej farbe. Cena 1090 eur. V pripade seriozneho zaujmu som ochotna dat zlavu.Kocik je v perfektnom stave a na predaj aj vsetko prislusenstvo😊Pouzivany iba kratko.
Kupim Mima fusak, prebalovaciu tasku a moskytieru. V ciernej alebo bielej farbe.
Baby bol by záujem o šitý čierny WK?
Ahojte ma niektora karamelovu Mimu? rozhodujem sa ci karamel či striebornu
No každy sa rozhodne pre kočik aky sa mu pači a kočik sa aj tak preda dalej
Baby prosím vás mám otázky ohľadom kočíka mima xari. Ako prve, dala som na strechu zimný set a je to tam strašne pokrčené- vystrie sa to nejako??? Taktiež sú tam klipy, myslela som, že to je na pripevnenie toho krytu na vanicku- ale to sa tam nedá zacvaknut..? Ako ma potom ten kryt na vanička držať? Taktiež na športovej časti je taky suchý zips o ktorý sa upina strecha (zozadu) ale na vanicke som nič také nenasla, takže to tam len tak visí??? Ďakujem za pomoc
Dobre takže vďaku YouTube som prišla na to ze vanička bola naopak a už strecha pekne drží aj o kočík a aj kryt vaničky drží o obrubu kočíka. Ešte vyriešiť problém s pokrcenou strechou zimneho setu...

Ahojte maminky, chcem sa spytat-ake skúsenosti mate s kočíkom MIMA XARI ??? Velmi sa mi paci,len ci je aj prakticky,a je vhodný aj pre chlapčekov ???
Ďakujem za vaše postrehy-pozitívne aj negatívne 🙂