icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

edrrien
24. okt 2017

dobry den zienky budem predavat nasu mimu krasnej cokoladovej farby s svetloruzovou startovacou sadou, original zimnym setom (winter kid), fusakom, plastenkou, prebalovacou dekou, sietkou proti hmyzu, koza nie je poskrabana...ak by mal niekto zaujem piste a poslem fotky 🙂

ssaimona
24. okt 2017

@edrrien @simona.vrab@gmail.com mohli by ste mi prosím poslať fotky do mailu a cenu akú si predstavujete 😊

sisismile
25. okt 2017

Ak by niekto predaval mimu xari 3-kombinaciu v bielej farbe, mala by som zaujem 🙂 dalsia vybava je len plusom. Dakujem

daniela87sk
25. okt 2017

Mám záujem o Mima xari ak niekto bude predávať prosím správu. Dakujem

sila2
26. okt 2017

@daniela87sk mám mima xari chocolade používaný 2,5mesiaca.

daniela87sk
26. okt 2017

@sila2 a cena?

sila2
26. okt 2017

@daniela87sk máte spravu

larintamo
26. okt 2017

#predám vajíčko Mima Xari, čistúčke, voňavúčke, bez škrabancov, nepoužívané-teda možno 3x

daniela87sk
26. okt 2017

@larintamo prosim cena?

larintamo
26. okt 2017

@daniela87sk 160€

lubicka76
29. okt 2017

Ahojte maminky,
mam na predaj kocik Mima Xari biela koza so striebornou konstrukciou, pouzivany 2 roky. Jedna sa o 3-kombinaciu, kedze mam na predaj aj autosedacku Mima IZiGo s adaptermi, zimny set, cervena startovacia sada, cerveny slnečník s klipom, taška s prebalovacou podlozkou, plastenka, drziak na napoj. Cena 700 Eur.

PS: Je to doteraz najlepsi a najkrajsi kocik aky som kedy mala, boli sme maximalne spokojni. Urcite odporucam i ked buduce maminky pouvazujte nad kupou, pretoze kocik je do 2 rokov veku dietata. Kebyze sa mam zas rozhodnut tak za mna Mima Xari 🙂

lubicka76
1. nov 2017

Mile maminky, tak aby sme to tu trosku rozprudili, vyhlasujem aukciu na kocik Mima Xari do 20.11. 🙂 Vyvolavacia cena je 400Eur 😉
Jedna sa o 3-kombinaciu, kedze mam na predaj aj autosedacku Mima IZiGo s adaptermi, zimny set, cervena startovacia sada, cerveny slnečník s klipom, taška s prebalovacou podlozkou, plastenka, drziak na napoj.

lubicka76
1. nov 2017
beruska1605
2. nov 2017

@lubicka76
Ahoj, konštrukcia je v akom stave? Veľmi poškriabana? A odkiaľ si? Ďakujem 🙂

ecsejteyova
2. nov 2017

Ahojte niekto na predaj fusak Mima bielej farby ? Dakujem

lubicka76
2. nov 2017

@beruska1605 som zo Zvolena. Nech sa paci Beruska foto celej konstrukcie z jednej aj druhej strany😉

petrikazuzka
2. nov 2017

Maminky, ktore ste mali Mima Xari, je ok ak mi strieska na lavej strane odstava vid foto...prava strana je ok...strasne ma to rozculuje, nakolko to nie je lacny kociarik...vyzera akokeby to bolo ohnute...kociar mi nespadol ani nic podobne, nebuchla som s nim ani nic...dnes som v predajni pozerala a tam to pekne bolo dokonca az pevne...akokeby tam malo este aj taky lem...

petrikazuzka
2. nov 2017

a tiez vas chcem velmi pekne poprosit o foto ako boli vase deticky vo vajicku k tomu kociaru, pretoze my mame 3,5mesiaca a mam pocit, ze uz je nam male...ozvite sa mi ak sa da cez spravu, lebo uz som zufala, ze musim vzdy nieco riesit...

lubicka76
2. nov 2017

@petrikazuzka mne odstava strieska na obidvoch stranach, ale kebyze to nepovies, ani si to nevsimnem🙂Neriesila som to, i ked uvazujem, ze ja som mala babatko otocene v smere jazdy (vtedy mas krasnu striesku), v protismere mozno prvy mesiac😉

lubicka76
3. nov 2017

@petrikazuzka ...pisala som o sportovej casti😉Vanicku som mala otocenu, aby som videla na babatko🙂 Vsak za opytanie nic nedas v obchode, kde si ho kupovala.

sila2
3. nov 2017

Ahojte stále aktuálna naša Mima chocolade viac info ip

sila2
4. nov 2017

Predám našu krásnu mimu viď foto. Používaný 3.mesiace iba ako hlboky. Športová časť nepouzita.

mary14
9. nov 2017

Ahojte maminy, prosím vás mám Mimu, zatiaľ používame iba vaničku. Chcem sa spýtať ako ste boli spokojné so športovou časťou hlavne čo sa týka spania? Náš malý si zvykol spávať rád vonku v kočíku. No neviem ako to bude teraz, keďže zachvílu sa do vaničky už nezmestí. ďakujem 🙂

annalii
9. nov 2017

Mozete mi poslat fotky do mailu buganmario@azet.sk a aka je cena?dakujem

lubicka76
9. nov 2017

Sportova cast je takisto No 1 🙂

sila2
9. nov 2017

@annalii myslíte mňa?

mary14
9. nov 2017

@lubicka76 takže sa mu v nej bude spinkať dobre? neprišla Vám nepohodlná?

annalii
9. nov 2017

@sila2 anooo

annalii
9. nov 2017

@sila2 aka je cena prosim

lenakiss
9. nov 2017

@lubicka76 ahoj. Mozem vidiet aj vanicku ? 😊