Kočík Mima Xari - recenzie
@edrrien @simona.vrab@gmail.com mohli by ste mi prosím poslať fotky do mailu a cenu akú si predstavujete 😊
Ak by niekto predaval mimu xari 3-kombinaciu v bielej farbe, mala by som zaujem 🙂 dalsia vybava je len plusom. Dakujem
Mám záujem o Mima xari ak niekto bude predávať prosím správu. Dakujem
@daniela87sk mám mima xari chocolade používaný 2,5mesiaca.
@sila2 a cena?
@daniela87sk máte spravu
@larintamo prosim cena?
@daniela87sk 160€
Ahojte maminky,
mam na predaj kocik Mima Xari biela koza so striebornou konstrukciou, pouzivany 2 roky. Jedna sa o 3-kombinaciu, kedze mam na predaj aj autosedacku Mima IZiGo s adaptermi, zimny set, cervena startovacia sada, cerveny slnečník s klipom, taška s prebalovacou podlozkou, plastenka, drziak na napoj. Cena 700 Eur.
PS: Je to doteraz najlepsi a najkrajsi kocik aky som kedy mala, boli sme maximalne spokojni. Urcite odporucam i ked buduce maminky pouvazujte nad kupou, pretoze kocik je do 2 rokov veku dietata. Kebyze sa mam zas rozhodnut tak za mna Mima Xari 🙂
Mile maminky, tak aby sme to tu trosku rozprudili, vyhlasujem aukciu na kocik Mima Xari do 20.11. 🙂 Vyvolavacia cena je 400Eur 😉
@lubicka76
Ahoj, konštrukcia je v akom stave? Veľmi poškriabana? A odkiaľ si? Ďakujem 🙂
Ahojte niekto na predaj fusak Mima bielej farby ? Dakujem
@beruska1605 som zo Zvolena. Nech sa paci Beruska foto celej konstrukcie z jednej aj druhej strany😉
Maminky, ktore ste mali Mima Xari, je ok ak mi strieska na lavej strane odstava vid foto...prava strana je ok...strasne ma to rozculuje, nakolko to nie je lacny kociarik...vyzera akokeby to bolo ohnute...kociar mi nespadol ani nic podobne, nebuchla som s nim ani nic...dnes som v predajni pozerala a tam to pekne bolo dokonca az pevne...akokeby tam malo este aj taky lem...
a tiez vas chcem velmi pekne poprosit o foto ako boli vase deticky vo vajicku k tomu kociaru, pretoze my mame 3,5mesiaca a mam pocit, ze uz je nam male...ozvite sa mi ak sa da cez spravu, lebo uz som zufala, ze musim vzdy nieco riesit...
@petrikazuzka mne odstava strieska na obidvoch stranach, ale kebyze to nepovies, ani si to nevsimnem🙂Neriesila som to, i ked uvazujem, ze ja som mala babatko otocene v smere jazdy (vtedy mas krasnu striesku), v protismere mozno prvy mesiac😉
@petrikazuzka ...pisala som o sportovej casti😉Vanicku som mala otocenu, aby som videla na babatko🙂 Vsak za opytanie nic nedas v obchode, kde si ho kupovala.
Ahojte stále aktuálna naša Mima chocolade viac info ip
Ahojte maminy, prosím vás mám Mimu, zatiaľ používame iba vaničku. Chcem sa spýtať ako ste boli spokojné so športovou časťou hlavne čo sa týka spania? Náš malý si zvykol spávať rád vonku v kočíku. No neviem ako to bude teraz, keďže zachvílu sa do vaničky už nezmestí. ďakujem 🙂
Sportova cast je takisto No 1 🙂

dobry den zienky budem predavat nasu mimu krasnej cokoladovej farby s svetloruzovou startovacou sadou, original zimnym setom (winter kid), fusakom, plastenkou, prebalovacou dekou, sietkou proti hmyzu, koza nie je poskrabana...ak by mal niekto zaujem piste a poslem fotky 🙂