Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

zabkalilly
15. jan 2018
yanniemnikmon
15. jan 2018

Ahojte baby prosím vás nemáte niekto na predaj kočík hlavne mi ide len o športovú časť , kamoska chce kúpiť čisto nový kočík len sa boji toho že nebude jej sedieť . Nemáte niekto za dobrú cenu na predaj ? Hlavne ho chce len na skúšku . Môže byt kľudne doskriabany aj po 4 deťoch ale keď už má dať 2tis do toho nech kúpi dobre ! Ďakujem Vám :*

zabkalilly
16. jan 2018

@sisismile poslala som 😉

16. jan 2018

@zabkalilly pisem spravicku

niki0789
19. jan 2018

Ahojte baby chcem sa spýtať či nemáte niektorá na predaj vajíčko najlepšie bielej farby ďakujem 🙂

nattys
19. jan 2018

Mam na predaj mimu xari, v bielej farbe, fusak, taska, pláštenka a zimna sada k tomu.. Viac info do správy

petrikazuzka
21. jan 2018

Uz som sa to asi aj pytala, co poviete na sportovy kocik Mima Zigi? alebo Mima golf Bo? rozdiel medzi nimi, ktory je lepsi? alebo uplne iny? dakujem vopred za kazdy nazor

mapr
22. jan 2018

@nattys Je možné mi poslať fotky kočíka s doplnkami a aká je cena, ďakujem.

lubicka76
31. jan 2018

Ahojte maminky, viacere mi pisete, kocik Mima Xari som uz predala.😉

2. feb 2018

Ahojte, neviete mi poradit kde sa daju zohnat nahradne kolieska predne na mima xari?? Dakujem

koppka3110

@mija11 uz davno nie? Je predany

sila2

@sisismile aladin.sk vie zohnať

5. feb 2018

@sila2 v ponuke som ich nenasla, treba im napisat?? Neviete nahodou??

sila2
5. feb 2018

@sisismile áno napíšte alebo zavolajte

6. feb 2018

@sila2 skusim.. dakujem za radu

alexandraleo
9. feb 2018

ahojte .. aj by mal niekto zaujem o zimny set v tmavohnedej farbe posuniem;)

15. feb 2018

Predavam deku ciernu a deku smotanovu mima ak mate zaujem piste prosim do internej posty
Kus 10€

17. feb 2018

Deky na predaj nepouzivane kus 10€

17. feb 2018

Cup holder a drziak zdarma v cene cup holdera uplne nove nerozbalene spolu 15€

elemca
19. feb 2018

Ahojte kocky. Kupim. Nechystate sa niektora predat svoju mimu v dobrom peknom stave? Do leta mam cas sa po nej obzerat 🙂

26. feb 2018

@mimsbee mozem sa spytat cim ste cistili striesku a aj spodok vanicky,teda ak mate biely.dakujem

mija11
26. feb 2018

@lusyla zatial len tekutym praskom na riad a vlhcenymi obruskami vonku 😊

26. feb 2018

@mija11 hmmmm skusim,lebo som si teraz kocik kupilak od pani,ktora si s cistenim netobila velke starosti.uz zacinam tu kupu lutovat ☹ aj ten spodok vanicky ste tym cistili?a so skrabancami na strieske sa uz asi neda nic robit ☹

mija11
26. feb 2018

@lusyla aj spodok kočíka a nebol problem ale so skrabancami veru uz asi nic neurobite

mimsbee
26. feb 2018

@lusyla no ja som mala spodok kočíka čierny, ten biely spodok je hodné stara kolekcia :(
Striesku som čistila cifom a jemnou handrickou, na škrabance nepomôže už asi nič, ja som mala taký krem na topanky biely z Deichmanu a tým som to zatrela, ale ja som mala len jeden škrabanec, ktorý som urobila keď som nakladala do autá

diannna
28. feb 2018

Mam na predaj Mimu xari biela

yanniemnikmon
8. mar 2018

Ahojte baby . Prosím vás nemate foto hlbokej časti z fusakom od Elodie details ?? Zmestí sa to tam v pohode a 3mesacne bábätko ? Ďakujem

lucka075
11. mar 2018

@anikak ahoj, este mate to vajíčko?😊

14. mar 2018

@elisa24042017 ahoj 🙂 este mas cup holder?? Mala by som zaujem

15. mar 2018

Dievcata prosim poradte ci vajicko maxi cosi pasuje na mimu xari?a ake adaptery mam zhanat.