Kočík Mima Xari - recenzie
Ahojte baby prosím vás nemáte niekto na predaj kočík hlavne mi ide len o športovú časť , kamoska chce kúpiť čisto nový kočík len sa boji toho že nebude jej sedieť . Nemáte niekto za dobrú cenu na predaj ? Hlavne ho chce len na skúšku . Môže byt kľudne doskriabany aj po 4 deťoch ale keď už má dať 2tis do toho nech kúpi dobre ! Ďakujem Vám :*
@sisismile poslala som 😉
@zabkalilly pisem spravicku
Ahojte baby chcem sa spýtať či nemáte niektorá na predaj vajíčko najlepšie bielej farby ďakujem 🙂
Mam na predaj mimu xari, v bielej farbe, fusak, taska, pláštenka a zimna sada k tomu.. Viac info do správy
Uz som sa to asi aj pytala, co poviete na sportovy kocik Mima Zigi? alebo Mima golf Bo? rozdiel medzi nimi, ktory je lepsi? alebo uplne iny? dakujem vopred za kazdy nazor
@mija11 uz davno nie? Je predany
ahojte .. aj by mal niekto zaujem o zimny set v tmavohnedej farbe posuniem;)
Predavam deku ciernu a deku smotanovu mima ak mate zaujem piste prosim do internej posty
Kus 10€
Ahojte kocky. Kupim. Nechystate sa niektora predat svoju mimu v dobrom peknom stave? Do leta mam cas sa po nej obzerat 🙂
@lusyla no ja som mala spodok kočíka čierny, ten biely spodok je hodné stara kolekcia :(
Striesku som čistila cifom a jemnou handrickou, na škrabance nepomôže už asi nič, ja som mala taký krem na topanky biely z Deichmanu a tým som to zatrela, ale ja som mala len jeden škrabanec, ktorý som urobila keď som nakladala do autá
Mam na predaj Mimu xari biela
Ahojte baby . Prosím vás nemate foto hlbokej časti z fusakom od Elodie details ?? Zmestí sa to tam v pohode a 3mesacne bábätko ? Ďakujem
@elisa24042017 ahoj 🙂 este mas cup holder?? Mala by som zaujem
Dievcata prosim poradte ci vajicko maxi cosi pasuje na mimu xari?a ake adaptery mam zhanat.

@sisismile