Kočík Mima Xari - recenzie
Ahojte baby,mám na predaj našu mimu a keďže sa jej potrebujem zbaviť lebo mame ešte jeden kočiar dám ju lacnejšie alebo na cene sa viem dohodnúť ,kočiar je v peknom stave strieška ani športová časť nie je poškriabaná športová časť bola použitá asi 5 krát ..treba si pozrieť fotky a v prípade záujmu prosím píšťe správu pošlem fotky 😊
@elisa24042017 je to ešte aktuálne ?
@elisa24042017 cena prosim podlozky
Ahojte predáva niekto dáždnik (slnečník ) čierny alebo červený?
ahojte mam kociar mima xari a chcem si dokupit vajicko...musim si kupit len original mima vajicko alebo mi bude pasovat aj ine?mate skusenosti?
@christina777 my mame vajíčko be safe a pasuje nám a kúpili sme ho preto lebo originál mima je kožené a myslím že by sa to bábätko v lete v ňom asi necítili dobre
@christina777 bude pasovat aj cybec aton q aj maxi cosi ale sli mi tazko vybrat z adapterov... my sme mali origo a to ze je kozenne nevadi, maly je augustovy a nebol tam problem, akurat ze je dost male. Ja som ho v 5 mes uz predala
Ahojte viete mi poradiť kde kúpim navlek na madlo 🤔malá to celé okúsala a neviem kde by som to kúpila tak ďakujem vopred za rady 🙂

Ahojte budem cca v máji predávať Mimu xari bielo čiernu 2 kombináciu. Štartovacia sada modrá plus fusak a taška a rukávniky na zimu pre viac info správa.