icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

sasikk
29. okt 2019

@adula24 usije vam pani, na fb ma meno nellytex, cena je 10€ a je uplne na mieru, sedi super davala som síť aj na madlo aj na rúčku

adula24
29. okt 2019

@sasikk ďakujem ale zháňam originál ten čo tam má byt.

tammon
29. okt 2019

Dobry den, prosim vas chcela by som sa spytat, ci sa zmesti rocny/1,5 rocny chlapcek do sportovej casti mimy aj s fusakom a ako to vyzera? Mohli by ste poslat foto? Moj chlapcek je dost velky vid.foto, neviem ci by som ho spratala aj s fusakom 😬? Dakujem 🙂

tammon
29. okt 2019

@lucka075 dakujem 🙂

christina777
29. okt 2019

@adula24 mne šila taktiež pani s menom nellytex a sedi ako original..dala som si ušiť striešku so šiltom,madlo, rukoväť a uchyty na tašku ...a som spokojná

katka_1983
4. nov 2019

@mija11 ahoj. Už si predala kočík?

katka_1983
4. nov 2019

@natalinatali ahoj. Predala si už kočík Mima Xari? Ďakujem

lucka075
4. nov 2019

@katka_1983 ja mam 450e ako novy

katka_1983
4. nov 2019

@lucka075
Môžem poprosiť viac info a fotky? Kľudne aj s i správy. Ďakujem

lucka075
5. nov 2019

@katka_1983 posielam.🙂

3barbi
7. nov 2019

Ahojte, čakám prvé dieťa, takže v kočíkoch sa nevyznám, preto by som potrebovala poradiť. Konkrétne sa mi zapáčil tento žltý model. Viete mi povedať z vlastnej skúsenosti ako ste s ním spokojné? Sú vanička aj športová časť dostatočne veľké? Lebo sa mi zdá, že tie kočíky sú čím ďalej, tým menšie :D Plus ako zvláda terén a zimné počasie ako sneh a ľad? Samozrejme, že chcem pekný kočík, ale hlavne praktický. Plus v popise píšu, že podvozok a neviem čo ešte všetko treba dokúpiť zvlášť, čo je vlastne v tej základnej cene? Lebo väčšina kočíkov sa predáva ako set už so všetkým, tak som z toho trocha zmätená. A ešte ma zaujíma ako je skladný a ťažký kvoli presunom autom. Ďakujem veľmi pekne 🙂

mija11
7. nov 2019

@katka_1983 ano uz cez leto isiel

vivi1718
1. dec 2019

Súrne predám do dobrých rúk našu milovanú Mimu vo veľmi dobrom stave, trojkombináciu v bielej farbe s čiernou konštrukciou komplet so všetkým. Ku kočíku ponúkam hlbokú časť -vaničku, športovú časť, vajíčko s adaptérmi, čiernu štartovaciu sadu, pláštenku proti dažďu, sieťku proti hmyzu, zimný set- rukavica a ochrana na striešku s kožušinkou, nánožník, čierno-biely slnečník Mima, tašku s prebaľovacou podložkou Mima, stojan na pohár, clonu proti slnku, náhradné predné aj zadné kolesá. Ako darček pridám nosič pre novorodencov. Osobný odber možný v KE, PO, VT. Po dohode možné doniesť aj do iných miest. Viac fotiek pošlem do správy.
Cena 599e.

adula24
1. dec 2019

@3barbi vanička na športovej časti je dosť veľká moja malá má 16 mesiacov a stále sa tam zmestí a má miesto.V zime sme to tiež zvládli ja som z kočíkom max spokojná 🙂ľahko sa skladá čo je super.

marcela10
15. dec 2019

Baby predám biele vajíčko mima s izofixom za super cenu 🙂)

kikuska1410
18. dec 2019

Máte niekto prosím vás na predaj Mimu?

dominikabalazova
3. jan 2020

Zdravím, zháňam kočík Mima. Ponúknite prosím. Ďakujem.

kacenka2121
3. jan 2020

@dominikabalazova Dobrý večer, ja predávam mimu, pozrite si moj inzerát....

kacenka2121
3. jan 2020

@kikuska1410 Dobrý večer, ja predávam mimu, pozrite si môj inzerát...

aduska256
3. feb 2020

@marcela10 ahoj uz si predala prosim?

peyton210503
16. apr 2020

Ahojte. Približne júl by aom chcela kúpiť kočík mima xari a stoličku mima moon. Ak by ste niekto mali na predaj pošlem aj mail alebo poprosím aj do správy. Ďakujem

drabka23
Autor odpoveď zmazal
filipcikova
5. sep 2020

Dobry den, nebude niekto predavat kocik mima xari čieny?

katka_1983
5. sep 2020

@filipcikova ja rozmýšľam nad predajom čokoládového

filipcikova
5. sep 2020

@katka_1983 hladame cierny, ale mozete poslat foto?

jana2518
24. okt 2020

@mija11 ako ste bola spokojna s kočíkom? Uvažujem nás jeho kupou.

mapr
28. okt 2020

@jana2518 Dobrý večer, je to super kočík, vrelo odporúčam jeho kúpu, nad inakším by som ani neuvažovala.

alenapiestany
13. nov 2020

Ja som zamilovaná doň ♥️ ak by niekto posúval Mimu vo farbe Champagne, stačí v marci ak by bol odber, mám záujem. Len mi vopred dajte echo že je taká ponuka. Ďakujem

sandra151
6. dec 2020

Predáva niekto momentálne Mimu xari?

zuzkahladekova
7. dec 2020

@sandra151 my predavame