Kočík Mima Xari - recenzie
@adula24 mne šila taktiež pani s menom nellytex a sedi ako original..dala som si ušiť striešku so šiltom,madlo, rukoväť a uchyty na tašku ...a som spokojná
@mija11 ahoj. Už si predala kočík?
@natalinatali ahoj. Predala si už kočík Mima Xari? Ďakujem
@katka_1983 ja mam 450e ako novy
@lucka075
Môžem poprosiť viac info a fotky? Kľudne aj s i správy. Ďakujem
@katka_1983 posielam.🙂
Ahojte, čakám prvé dieťa, takže v kočíkoch sa nevyznám, preto by som potrebovala poradiť. Konkrétne sa mi zapáčil tento žltý model. Viete mi povedať z vlastnej skúsenosti ako ste s ním spokojné? Sú vanička aj športová časť dostatočne veľké? Lebo sa mi zdá, že tie kočíky sú čím ďalej, tým menšie :D Plus ako zvláda terén a zimné počasie ako sneh a ľad? Samozrejme, že chcem pekný kočík, ale hlavne praktický. Plus v popise píšu, že podvozok a neviem čo ešte všetko treba dokúpiť zvlášť, čo je vlastne v tej základnej cene? Lebo väčšina kočíkov sa predáva ako set už so všetkým, tak som z toho trocha zmätená. A ešte ma zaujíma ako je skladný a ťažký kvoli presunom autom. Ďakujem veľmi pekne 🙂
@katka_1983 ano uz cez leto isiel
Súrne predám do dobrých rúk našu milovanú Mimu vo veľmi dobrom stave, trojkombináciu v bielej farbe s čiernou konštrukciou komplet so všetkým. Ku kočíku ponúkam hlbokú časť -vaničku, športovú časť, vajíčko s adaptérmi, čiernu štartovaciu sadu, pláštenku proti dažďu, sieťku proti hmyzu, zimný set- rukavica a ochrana na striešku s kožušinkou, nánožník, čierno-biely slnečník Mima, tašku s prebaľovacou podložkou Mima, stojan na pohár, clonu proti slnku, náhradné predné aj zadné kolesá. Ako darček pridám nosič pre novorodencov. Osobný odber možný v KE, PO, VT. Po dohode možné doniesť aj do iných miest. Viac fotiek pošlem do správy.
Cena 599e.
Baby predám biele vajíčko mima s izofixom za super cenu 🙂)
Máte niekto prosím vás na predaj Mimu?
Zdravím, zháňam kočík Mima. Ponúknite prosím. Ďakujem.
@dominikabalazova Dobrý večer, ja predávam mimu, pozrite si moj inzerát....
@kikuska1410 Dobrý večer, ja predávam mimu, pozrite si môj inzerát...
Ahojte. Približne júl by aom chcela kúpiť kočík mima xari a stoličku mima moon. Ak by ste niekto mali na predaj pošlem aj mail alebo poprosím aj do správy. Ďakujem
Dobry den, nebude niekto predavat kocik mima xari čieny?
@filipcikova ja rozmýšľam nad predajom čokoládového
@katka_1983 hladame cierny, ale mozete poslat foto?
Ja som zamilovaná doň ♥️ ak by niekto posúval Mimu vo farbe Champagne, stačí v marci ak by bol odber, mám záujem. Len mi vopred dajte echo že je taká ponuka. Ďakujem
Predáva niekto momentálne Mimu xari?
@sandra151 my predavame

@adula24 usije vam pani, na fb ma meno nellytex, cena je 10€ a je uplne na mieru, sedi super davala som síť aj na madlo aj na rúčku