Kočík Mima Xari - recenzie
A este som zabudla aj vajicko mam k tomu kociku.
@magdusaaa ahojky ake mas vajíčko ? Budem potrebovať .
Uz je vsetko predane.
ahojte maminky, kocik mima xari bol,je a myslim, ze este aj dlho bude moja srdcovka a jednoznacny favorit spomedzi kocikov 🙂 ... ak by mal niekto zaujem mame ho uz na predaj. Pouzivali sme ho presne jeden rok, takze je ako novy. Bola s nim maximalna spokojnost, kde sme s nim prisli, kazdy ho obdivoval - je nielen pekny, INY od ostatnych kocikov, ale naozaj aj prakticky, priestranny, proste luxusny kocik - mame ho v sedom prevedeni (dark grey) kombinovany s magentou (je to cyklamenova farba, takze pre dievcatko 🙂 - cyklamenove su vlozky do kocika, ostatne je vsetko krasnej sedej farby - mame k nemu plnu vybavu, vsetko original mima, tj. vrchny kryt, plastenku, sietku proti hmyzu, tasku, fusak + vajicko aj s iso fixom do auta, takze uz netreba absolutne nic dokupovat 🙂 .. ak by mal niekto zaujem je zverejneny aj tu na bazariku, pripadne ma mozte priamo kontaktovat na cisle 0911 340 460. Kupu urcite neolutujete 🙂
KOČÍK JE UŽ PREDANÝ - ďakujem za záujem 🙂
ma niekto kocik MIMA XARI v bielej farbe na predaj? DAKUJEM
Ahojte, ma niektora biely a chcela by ho predat? Mam zaujem.... 🙂 🙂 🙂
Ahojte, neuvazuje niektora nad predajom? Potrebovala by som Mima Xari v oktobri...
🙂 🙂 🙂
Ahojte, chcela by som prispieť svojou skúsenosťou s touto úžasnou vychytávkou..tento kočiar som náhodou našla na nete keď som hľadala náhradu za quinny moodd pri ktorom som bola absolutne zamilovaná do farby pink precious avsak moje sny a plány sa rozplynuli po 4D ultrazvuku keď mi pán doktor povedal že čakáme chlapčeka 🙂 hladala som nieco podobne a vedela som len o stokke avšak nezmyselný výrez vo vaničke ma odrádzal. a tak som náhodou vygooglila mimu... som z popradu a čo viem, tak je tu pár predajní s kočíkmi avšak ani jeden normálny, myslim tým s dizajnovo odlišnými modelmi ako je jane atd, na ktoré som ani len nepozrela. tak som sa rozhodla že to teda risknem a kúpim si ho cez net.. keby mi niekto niekedy povedal ze zaplatim tolko penazi za nieco co som v zivote na zivo nevidela okrem jedného videa na youtube a zopár fotiek, tak mu urcite neuverim. intuicia bola silnejsia a tak som sla do toho.nevedla som sa dockat a ked prisiel tak som vsetko pusitla z ruk a utekala checkovat co som to vystrojila 🙂 no je presne taký resp. este krajsi ako som si predstavovala. takze mamičky ktore stále vahaju, chodte do toho je to absolutna vychytavka, perfektny dizajn, uzasne funkcie vsetko jednoducho cistitelne , rozobratelne, setri priestor a neviem ake vsetky superlativa by som ku nemu este napisala... a mozete si byt ista ze ak niekam vyrazite tak nestretnete dalsie 3 mamicky ktore maju rovnaky pripadne farebne odlisny kociar..
BABULKY PRIDAJTE SA 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/6849/
@nikuska124 ahoj, prosim ta chcem kupit tiez surodenecky mima. Mas uz vacsie deti este ich vozis v sportovej casti, neni moc mala? Dakujem
@152013 ahojko ano vojde tam aj 2 rocne dieta dokonca este ho vyuzivam obcas aj teraz a jedno ma3 a druha 2 roky, pre mna je lahucky a lahko manipulovatelny lebo co mam golfovy suredenecky ufff tam sa natlacim . Ked chodim na prechadzky 15 km jednoznacne tento
@152013 ahoj, preposielam, co som uz par babam poslala🙂
No ja som s tym kocikom bola nenormalne spokojna, az mi ho bolo luto predat ale tak kym bude druhe, bude asi ine v mode 🙂))
Velmi sme sa rozhodovali ci pre Mima Xari alebo Stokke. Ale potom som videla, ze kazdy ma uz to Stokke a tento sme ledva zohnali. Najprv sme chceli v bielom ale maly sa nam narodil do zimy, tak by som nic ine nerobila, len ho cely umyvala od snehu, i ked s udrzbou to bolo mimoriadne jednoduche. Nakoniec sme si vybrali sedu farbu s ruzovou startovacou sadou (vnutro vanicky, na nazodniku vrch ruzovy-taky pas......).
Vanicka:
-nemas sa coho obavat, vanicka je sice uzsia ako tie obrovitanske kocare ako ,,káry na obilie,, to babatko sa ty nepretaca z boka na bok, cize zasa taky priestor nepotrebujes a ja som ho mala este aj v perinke aj vo fusaku , este na nom hruba deka a nanoznik ked poriadne mrzlo. Miesta tam ma dost co sa tyka na sirku a co sa tyka dlzky, tak opat sa nemas coho obavat, je to dost dlha vanicka, maleho som tam mala skoro do 7 mesiacov (co vacsinou byva len do 6) a pritom som mala dlhana, moj maly bol velmi dlhy, aj teraz bude mat dva roky a vyzera vyskovo na 3. Cize aj co sa tyka dlzky sa vobec nemusis bat. Hovorim, moj tam vydrzal do 7 mesiacov a to by mozno este vydrzal , len chcel vsetko vidiet, cize uz som ho musela dat potom do sportiaku
Strieska:
-tej som sa velmi obavala, vyzerala taka labilna, aj na videu ked som pozerala. Nie nie, opak je pravdou , tak kupola-strieska ma tie casti a oni su prekrite cize vobec mu tam neprisi, nepodfukuje. A vyhodou je, ze si ju mozes stiahnut do troch poloh, ulne stiahnut dolu, stred a celu vytiahnut. V zime som ju mala celu vytiahnutu a v lete tak do stredu ked som nahodou zo sebou nezobrala slnecnik. Super vecicka.
Sportiak:
-ten je tiez priam bozsky, hovorim, ja som bola velmi spokojna. Da sa ti polohovat do troch poloh, lezmo (nie je uplne lezmo, je tak ako mesiac v lezmo, ako v tvojom lone presnejsie, cize super si myslim), pololezmo alebo uplne na kant do rovna, to som tusim nikdy nemala, to mi prislo uplne ako keby stal v tom sportiaku.
Konstrukcia:
-tiez dalsia vyhoda, ze sa da ci uz vanicka alebo sportiak otacat k smere mamicky alebo chrtbtom. Ja som ho vzdy mala len tak otoceneho, aby som na neho videla. Konstrukcia je pevna, je odpruzena, cize moze vyzerat ten kocik, ze je taky neforemny ale nie je to pravda a tym ze je uzsi, vojdes do kazdeho obchodu 🙂)))....s kolesami som tiez nemala ziadny problem ci po snehu ....ok.
Ulozny priestor-kosiky:
-su dva a su mensie ako na normalnych kocikoch, ale mne to uplne stacilo, da sa tam dat aj nakupna taska na stojaka, ze ju tam tak pichnem a ides. Ziadny problem
Udrzba:
-velke plus, kocik umyjes vlhkou handrou alebo pripadne pouzijes jar.
Kocik nie je plytky ani vanicka ani sportiak. Toho sa vobec nemusis obavat. A hlavne puta pozornost, to sa teda kazdy otaca ti poviem. A v sportiaku mi vydrzal do cca roka a pol, cize dalsich 7 mesiacov, to je super, tym ze bol moc dlhy uz vyzral smiesne, museli sme uz kupit golfac a to som mala teda dilemu , nakoniec som kupila Maclaren BMW Silver🙂))
Dakujem pekne lenka 🙂 Ja som ten kocik uz objednala ale surodenecky bo mam dve deticky dcerka ma 4 mesiace a syncek rok aj 5 mesiacov. Tak dufam ze budem spokojna 🙂 Dakujem
kde mozem kuknut kocar nazivo diky..
Aj ja mám záujem o biely...potrebujeme ho v máji ;)
.
aj ja nad ním uvažujem, je krásny

Maminky ,ja som bola s mimou maximalne spokojna ,kolieska sa daju do terenu zastavit,je to krasny luxusny kocik . Kto by mal zaujem ,budem predavat mimu ,kedze uz nam budu stacit golface. Moja mima je cokoladovej farby ,mam k tomu aj na zimu krasny kozeny teplucky fusak a tasku. Bola som stym kocikom na maximum spokojna. Je ako novy ,kedze je kozeny ,tak je aj lahko udrziavany. Ked by mal niekto zaujem ma mozete kontaktovat na cisle 0905 657 008,dakujem