Kočík Mima Xari - recenzie
@aadulienkaa už som predala.
Predám vložku, do športovej časti, mám ju v bazáriku, použitá 5-6krat.
Kúpim winter kit v bielej farbe.
Uz je wsecko predane.dik
Ahojte, aj ja kúpim biely winterkit. Info do správy. Dakujem pekne. D.
Baby nepredavate niektora fusak a winter set v bielej farbe? Diky
Kupim bielu winter kit na mima xari alebo aj tašku na kocik v bielej farbe
@katulik1890 Ja som si nakoniec dala usit podla svojich predstav, a vyjde ma to o polovicu lacnejsie ako je original, ked to uz budem mat hotove pridam foto...dala som si sit len teraz , takže ratam ze tak do 2 týždnov by to mala mat krajcirka hotove, aspon tak sme sa dohodli.
@monuli2 kolko cca stoji take ušitie ?
@katulik1890 No záleží, že u koho si to dáš ušiť, tu na modrom konikovi mi jedna ponukala za 85 eur....ale iba striesku a rukavnik. Nakoniec mi to bude sit znama, odniesla som jej kociar, takze si vsetko pomera, za material som zatial dala 30 eur(látka nepremoková, podsivka, kozusina). A za usitie este neviem kolko vezme, ale vela to urcite nebude.
@monuli2 no som zvedava na foto 🙂 tak ak mas známu šikovnu krajčírku neni problem. Ja som tiez uz nadtym uvažovala ze si dam ušiť ale nikho známeho v okoli nemam . A latku s kožušinou si kde kupovala ?
@katulik1890 Látku a kozusinku som kupila v obchode s látkami. Tak do konca mesiaca by som to mala mať hotove, ako nesurila som to, nakolko mam este 2 dni do terminu , a kym sa dostaneme na prvu prechadzku tak mame este cas 🙂 Ale hned ako to uz budem mat tak poslem foto
@monuli2 no musim sa teda ist popýtať do obchodu ci zoženiem . Lebo tiez sa mi zda vela a aj ľúto vyhodiť tolko penazi na mima winter kit. Chcem si kupit aj tašku mima tak by to bola velka investícia naraz . A taška sa mi zda praktickejšia. Prajem vela štastia pri pôrode a vela síl . Zdravie tebe aj babetku.
@katulik1890 Ďakujem krásne, tak snad to budeme mat cim skor za sebou 🙂 a potom budem na teba mysliet a zaslem foto mojho winter kitu 🙂
Prosim neviete mi napisat realny rozmer vanicky ?? Hlavne na sirku... Alebo pridat foto ked v nej babo lezi 🙂 dakujem
Chcela by som sa spytat ci mi neviete niektora poradit alebo tie co ste mali babetko na zimu v hlbokej vanicke aky fusak j ste pouzivali. Ja mam lodger a zda sa mi ze vo vanicke mame chlad ze jej tam fuka a to este nenastala poriadna zima. Na spodok som dala aj hrubu deku ale fuka aj cez tie boky latkove. Ako ste to riesili vy? Diky
Mám fusak Elodie Details a je dosť teplý 🙂