icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

aadulienkaa
Odpoveď bola odstránená
zabkalilly
4. okt 2015

@aadulienkaa už som predala.

zabkalilly
4. okt 2015

Predám vložku, do športovej časti, mám ju v bazáriku, použitá 5-6krat.

monis55
Odpoveď bola odstránená
monis55
Odpoveď bola odstránená
danielko1
Odpoveď bola odstránená
danielko1
Odpoveď bola odstránená
monuli2
29. okt 2015

Kúpim winter kit v bielej farbe.

monis55
30. okt 2015

Uz je wsecko predane.dik

merry212
Odpoveď bola odstránená
danuk
31. okt 2015

Ahojte, aj ja kúpim biely winterkit. Info do správy. Dakujem pekne. D.

merry212
Odpoveď bola odstránená
danielko1
2. nov 2015

Baby nepredavate niektora fusak a winter set v bielej farbe? Diky

merry212
2. nov 2015

@danielko1 predávame za 400e 🙂

monuli2
3. nov 2015

@merry212 Winter kit mate v bielej farbe?

katulik1890
13. nov 2015

Kupim bielu winter kit na mima xari alebo aj tašku na kocik v bielej farbe

monuli2
13. nov 2015

@katulik1890 Ja som si nakoniec dala usit podla svojich predstav, a vyjde ma to o polovicu lacnejsie ako je original, ked to uz budem mat hotove pridam foto...dala som si sit len teraz , takže ratam ze tak do 2 týždnov by to mala mat krajcirka hotove, aspon tak sme sa dohodli.

danielko1
15. nov 2015

@monuli2 ja nad tym rozmyslam tiez lebo ten set je strasne drahy. A co si si vsetko dala usit?

monuli2
15. nov 2015

@danielko1 dala som si usit striesku s kožušinkou, rukávnik s kožušinkou a nánožník ale teraz len na vaničku, ta ani nieje v original winter kite. No a vyjde ma to podstatne lacnejsie.

katulik1890
15. nov 2015

@monuli2 kolko cca stoji take ušitie ?

monuli2
16. nov 2015

@katulik1890 No záleží, že u koho si to dáš ušiť, tu na modrom konikovi mi jedna ponukala za 85 eur....ale iba striesku a rukavnik. Nakoniec mi to bude sit znama, odniesla som jej kociar, takze si vsetko pomera, za material som zatial dala 30 eur(látka nepremoková, podsivka, kozusina). A za usitie este neviem kolko vezme, ale vela to urcite nebude.

katulik1890
16. nov 2015

@monuli2 no som zvedava na foto 🙂 tak ak mas známu šikovnu krajčírku neni problem. Ja som tiez uz nadtym uvažovala ze si dam ušiť ale nikho známeho v okoli nemam . A latku s kožušinou si kde kupovala ?

monuli2
16. nov 2015

@katulik1890 Látku a kozusinku som kupila v obchode s látkami. Tak do konca mesiaca by som to mala mať hotove, ako nesurila som to, nakolko mam este 2 dni do terminu , a kym sa dostaneme na prvu prechadzku tak mame este cas 🙂 Ale hned ako to uz budem mat tak poslem foto

katulik1890
16. nov 2015

@monuli2 no musim sa teda ist popýtať do obchodu ci zoženiem . Lebo tiez sa mi zda vela a aj ľúto vyhodiť tolko penazi na mima winter kit. Chcem si kupit aj tašku mima tak by to bola velka investícia naraz . A taška sa mi zda praktickejšia. Prajem vela štastia pri pôrode a vela síl . Zdravie tebe aj babetku.

monuli2
16. nov 2015

@katulik1890 Ďakujem krásne, tak snad to budeme mat cim skor za sebou 🙂 a potom budem na teba mysliet a zaslem foto mojho winter kitu 🙂

bublinkaaa28
Odpoveď bola odstránená
janka5555
24. nov 2015

Prosim neviete mi napisat realny rozmer vanicky ?? Hlavne na sirku... Alebo pridat foto ked v nej babo lezi 🙂 dakujem

danielko1
25. nov 2015

Chcela by som sa spytat ci mi neviete niektora poradit alebo tie co ste mali babetko na zimu v hlbokej vanicke aky fusak j ste pouzivali. Ja mam lodger a zda sa mi ze vo vanicke mame chlad ze jej tam fuka a to este nenastala poriadna zima. Na spodok som dala aj hrubu deku ale fuka aj cez tie boky latkove. Ako ste to riesili vy? Diky

andyb7575
25. nov 2015

Mám fusak Elodie Details a je dosť teplý 🙂

tatytaty
Odpoveď bola odstránená