icon

Kočík Monza Musca - skúsenosti

didi51100
11. sep 2014

Ahojte, ma niekto z vas skusenost s golfacom Monza Musca? Hladam lahky kocik, co sa jednoducho sklada a posluzi najma na kratke presuny, ziadne dlhe prechadzky. Tento vyzera byt celkom fajn, aj vlastnostami a hlavne cenou. Napiste, ako ho niekto ma odskusany alebo ho planuje kupit. Dik dik. 🙂

tanulik14
1. okt 2016

@skarletsivecova v pre deti, 139€ ale pochybujem ze ho este zozenies to bola limitka a uz dlhsie ho nie je dostupny

112010
17. okt 2016

pouzival niekto kocik aj cez zimu? Ako ste to zvladli? Zmesti sa naobliekane dieta a fusak?

112010
17. okt 2016

@monka338 mozem sa spytat ked vravite ze ste ho mali vyse roka tak ste prezili aj zimu aj leto a dalo sa lebo odradza ma kratka strieska a zas golfac v zime si neviem moc predstavit..

monka338
20. okt 2016

V zime sme ho na 100% nepouzivali. Ja mam Bugaboo a v zime som ho pouzivala, nakolko mam k nemu fusak. Ale ked sme potrebovali rychly presun a pod, tak v pohode. Na prechadzky a tak som pouzivala Bugaboo.

112010
20. okt 2016

aha dakujem 😏

lubka23
9. nov 2016

Mamičky prosím čo máte Petit & Mars musca...black melange, s odstupom.času ste spokojne? Zháňam niečo malé a spratne, malý má rok, ale.bojím sa zimy lebo občas sa ideme aj prejsť bývame na dedine. Ďakujem

112010
9. nov 2016

mam ten kovik sice nie v tej farbe ale to je jedno moja ma 14m a iny kocik by som nechcela, neviem sice aka s nim bude zima ale mala som aj terenne aj s trojky sportak a tento je topka zatial 😊 spokojnost s mojej strany

majorosovalucia
13. dec 2016

@lubka23 vcera som kupila petit mars golfac tento.Dovod je kvoli zdravot.problemom som potrebovala lahsi kocik.A castemu cestovaniu vlakom.Doma mame Graco tour deluxe,neda sa to porovnat.Kazdy ma svoje vyhody aj nie.Ako kazdy kocik.Mala dnes bola chvilu v nom vonku.Zvykam si na golfac.

lucieee24
27. dec 2016

@simja tak ja dakujem za tuto recenziu, lebo som mala v pláne si ho kúpiť, ale aKo som pozerala použité kočíku, tak kolieska sa mi zdali v hroznom stave, aj ked ho mali len chvíľu. A týmto ste mi to potvrdili 🙂
Inak ja mam športiak od monzy - vario, a teda tiez by som si ho uz nekupilila. Tiez sme kolieska reklamovali, @jankatt1 spomínala , ze sa jej musca ťažšie zdvíha na chodník, coz možem potvrdiť aj u monza vario, jednou rukou ho ovládať je nemožné...
No týmto chcem povedať, ze aj ked kočíky od MONZY vyzerajú veľmi dobre, tak "nie je všetko zlato čo sa blyští" 🙂

haanisskaa
9. jan 2017

@majorosovalucia Dobrý večer, chtěla bych se zeptat má Musca pratelný potah?

majorosovalucia
9. jan 2017

@haanisskaa dobry vecer,neviem vam povedat.Bohuzial na kocik som si golfac nevedela zvyknut a po 3 tyzdnoch som ho predala.Ale myslim,ze sa da prat.

ivik13
9. jan 2017

@haanisskaa dobrý vecer,ja som mala ten kocik,a nedal sa prat.

tanulik14
9. jan 2017

da sa oprat, len to stoji viac namahy a vyzaduje mozno chlapsku ruku. Doska zo zadnej opierky sa da vybrat, co sa tyka sedaku je potrebne zo srobovakom iba odsrobovat upinaky, ktore sa daju nasrobovat pekne spat.

ivik13
10. jan 2017

@tanulik14 Nie som si ista (uz ten kocik nemam) ale Musca má v popise udane,ze nesnimatelny potah.Ale možno ako píšete sa to da.

nervo
10. jan 2017

Dievčatá nejdete ho niektora predávať.dakujem

majorosovalucia
10. jan 2017

@nervo na Facebooku v skupine bazar kocikov ho predavala jedna pani a aj tu na MK v bazare ho ponuka jedna pani.Tu je ale za tu istu cenu ako momentalne v obchode 109 eur.

112010
10. jan 2017

Ako pisala pani da sa pomocou srobovaku dat dolu a oprat.. mozem podotknut ze zrovna nie som chlap a aniextra technik ale zvladla som to... no a v snehu mi sice teran nezvladal ale tak skuste terenak a bude mat rovnako problem ale inak som spokojna..mala som aj horsie a to myslim fakt horsie !!

tanulik14
11. jan 2017

@112010 aj ja som to zvladla bez draheho, len vacsina mamiciek asi dava od takychto veci ruky prec 🙂 jasne pokial je maminka technicky zdatna tak je no problem. Co sa tyka zimy, ktory kocik nema problem so snehom... jak mile je napadnute 20cm bude mat problem kazdy kocar, to musite mat potom ozaj terenny, ale to uz sa bavime trosku o inej cenovej hladine a inom type kocara.

tanulik14
3. feb 2017

kto by mal zaujem asi mam v plane predat nasu lasku monza easy heritage, uz 2 mesiace mi stoji v chodbicke. Uz ho asi nevyuzijeme, viac info IP.

simidoro
22. feb 2017

@nervo. Ja by som predala mucsa heritage edition minimalne pouzivany raz na dovolenke a par krat na vyletoch v 100% stave
Cena 80 €

nervo
22. feb 2017

@simidoro ďakujem uz sme kupili

nikusikzlatusik
24. feb 2017

@ivik13 do ty deň ešte máte na predaj?

nikusikzlatusik
24. feb 2017

@simidoro dobry deň ,aktuálne? 🙂

ivik13
24. feb 2017

@nikusikzlatusik dobrý den, nie už je predany

tanulik14
24. feb 2017

@ivik13 chcete len musca? mam easy vo velmi dobrom stave pouzivany bol tak pol roka este vysse roka v zaruke aj s nanoznikom

ivik13
24. feb 2017

@tanulik14 ...ja nechcem kupovat ;) tato pani chcela @nikusikzlatusik

tanulik14
24. feb 2017

@nikusikzlatusik chcete len musca? mam easy vo velmi dobrom stave pouzivany bol tak pol roka este vysse roka v zaruke aj s nanoznikom

simidoro
25. feb 2017

@nikusikzlatusik ano je na predaj

aadulienkaa
15. mar 2017

@majorosovalucia keby vas krasne poprosim zmeriate mi dlzku na sedenie a opretie a sirku na sedenie? prosim vdaka 😉

aadulienkaa
15. mar 2017

@simidoro keby vas krasne poprosim zmerali by ste mi dlzku na sedenie a dlzku opierky? a sirku na sedenie? prosim vdaka 😉