Kočík Moon Nuova 2015
Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niektora z vas tento kocik a ako ste s nim spokojna, ci je kvalitny, nehrkoce ako sa sklada a udrziava 🙂 Dakujem

Ahojte. Ja tiez uvazujem. Neviem sa rozhodnut medzi cool a tou Nouevou. Cool je lahsi co sa mi lubi a ta Noueva ma zas vacsie kolesa, co sa mi na zimu tiez pozdava. Vedeli by ste mi niektora odmerat vanicku, ak mate doma jeden z tychto 2- och ??
@weeny17 ...moon nuova má vaničku 75x35 cm (vnútorná dĺžka)
@astarte123 ahoj. Kedy sa ti natodilo dietatko ?? Ja chcem tento kocik, mozno ho uz pojdeme tento tyzden kupit, len maly sa nam narodi v septembri a vaham, ci sa mi tam v januari februari este zmesti.
@weeny17 moja sa narodila vo februári, ale bola veľká mala 4,35 kg a 53 cm ... veľkosti sa nemusíš báť, isto sa tam pomestí... teraz je väčšina vaničiek takýchto rozmerov, dokonca mnohé sú ešte menšie... a nikdy nevieš aké budeš mať dieťa, ja som musela prejsť na športový kočík keď mala približne päť mesiacov, lebo už chcela len sedieť a pozerať po okolí
Aj ja ju chcem, len radsej vydiet nazivo. Dufam ze je pekna. Aj t3n tuksacik k tomu sa mi luuubi moc...nech ste teda spokojne...😁
Dobrý deň, niektorá čo máte moon nuova,nebola by ste taká zlatá a neodmerala mi vnútornú dĺžku vaničky? Ďakujem veľmi pekne 🙂
@janulka747 73x32 cm 🙂
@astarte123 ďakujem pekne 🙏
Dobry den,ja by som sa chcela opytat na predne kolesa, ci su v pohode,kedze su z peny..Neznicia sa hned? Popripade ci sa do nich vsetko nezapichuje, pretoze o tomto kociku uvazujeme,len mame strach z tych koliesok.
@atmosphere24 na predných sa mi rýchlo ošúchal dezén, ale to je jediný problém, ktorý som s nimi mala. Nezapichuje sa do nich nič a prejdú všetkým možným terénom a ja kočík veru nešetrím 😀 Netreba sa báť, aspoň nedostanete nikde defekt a nebudete potrebovať dofukovať kolieska, osobne by som už iný druh kolies ani nechcela 🙂
Ahojte babulky oživujem konverzaciu,zaujma ma ako ste riešili v zime kryt na kočiar....Zdá sa mi to dosť otvorené.Termín mám v decembri tak sa celkom toho obávam aby tam dietatku nenafukalo
@jull7 no, ja som mala malu v maji, mam tento kociar, a ked bolo chladno este vtedy, tiez som sa bala, ci jej nefuka.. ale podla mna je to len pocit.. som s kociarom nadmieru spokojna, a toto by som asi ozelela aj v zime, pretoze si ho neviem vynachvalit... Navyse, daju sa kupit take tie chlpate chvostiky okolo striesky, to troska stlmi..aj tak bude vo fusaku zahuhlena po usi, takze by som to asi tak neriesila . Pokial ide len o fukanie, fuka cely rok, ani v lete nieje ten vietor prijemny, ale aspon sa dobre dycha.. 😉
Ahojte... Vyberam kocik a velmi sa mi zapacil tento, je to uz kolekcia 2018, na hlbokom ma dlhsiu striesku 👍...
To ze je tazsi mi az tak nevadi, name velky vytah...
Ale ako ste spokojne s velkostou sportovej casti? Zmesti sa tam v pohode rocne dieta? A kvalita konstrukcie? Nevrzga, nehrka po case?
Dakujem za skusenosti 😃
@jull7 Ja mám Nuova 2016.Mne sa drobček narodil v septembri a vo vaničke bol až do prelomu marec/apríl,lebo už chcel všade vidiet a to sa mu z vaničky nedalo. A k tomu, či mu nebude zima. Drobček ,mi spával zo zasady len vonku, v kočiari cca 4 hodiny denne. Spal tam za každého počasia aj keď bolo -20°C. Vo vaničke je na spodku matrac. Ja som mu tam dala ešte deku. Drobčeka som obliekla do tepleho overalu, dala rukavicky a ešte som ho dávala do fusaku. Dala do kočiara a pre vlastný pokoj v duši som ho ešte zakryla dekou. Na vrchu vaničky je ta ochrana na zips. A to bolo všetko. No a cez striešku som prehodila plienku(to mi poradila aj sestrička u Dr.),aby nedýchal priamo ten studený vzduch a to bolo všetko. Drobček nebol chorý a jediné, čo mal občas studené bol konček nosteka. 🙂
@astarte123 náhodou fotku,ako si ho mala upevnený v kočiari nemáš?
@rebeka2511 fusak myslíš?
@dorotka2013 ahoj,tento kocik vyzera uzasne,kde si ho nasla? Videla si ho uz aj nazivo? Dakujem za info
@luciatrencin zatial len na nete... Je to kolekcia 2018... Ked si das cely nazov tak ti najde kde ho uz maju...
Moon Nuova City 2018
@dorotka2013 dakujem
Ahojte, nemáte niektorá moon nuova blue resp. ako ma 2018 že oceán ? Raba by som realnú foto 😉 😉
Votriem sa 😎😃
@slavusaa ...máme moon nuova 2017 blue melange...skúsim zajtra odfotiť 🙂
neviete, ci ma nuova origos nanoznik, alebo bude pasovat aj uni?? neviem nikde najst....dakujem
@j_ank_a co som ja pozerala na nete tak nema... Aj v diskusiach baby dokupovali...

@moniqueee11 nie je za čo, pokiaľ budeš mať ešte nejaké otázky, pokojne sa ma môžeš opýtať, keď budem vedieť, rada odpoviem 🙂