Kočík Moon Nuova 2015
Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niektora z vas tento kocik a ako ste s nim spokojna, ci je kvalitny, nehrkoce ako sa sklada a udrziava 🙂 Dakujem

Dakujem za foto
Dievcata prosim vas. Paci sa mi tento kocik, chcem ho kupit pre druhe babo, ale....kukam bazarove a niektore maju na hlbokej casti tu vetraciu sietku ns strieske a niektore nie. Nerozumiem preco, ked by to mal byt ten isty. Neviete mi poradit? Pozerala som aj ten novy 2018, ten je super, ale jedine by nan musela byt dakde super zlava😀
Ahojte mozem otazocku? niekde som citala ze tieto kociky maju malu sportovu cast ...tak do 1,5 roka - 2 rokov? je to pravda?
Ahojte, chcela by som tento kočík, 2016 mám na ruke, len by ma zaujímalo, aký typ vajíčka naň pasuje??? Sú k nemu aj nejaké adaptéry na vajíčko, ale neviem, či to je univerzálne na všetky vajíčka alebo len na nejaký druh, prípadne značku. Ak by ste mi vedeli dať typy, prípadne poradiť, aké vajíčka ste mali ku kočíku, budem veľmi rada 🙂 Ďakujem
@keathli ked si ho najdes na nete tam su uvedene presne znacky co k nemu pasuju... urcite maxi cosi a cybex, to si pamatam... adaptery su ku kociku v zakladnej vybave...
Ďakujem veľmi pekne kočky, hej v balení sú aj adaptéry, tak to skúsim ešte pogoogliť 🙂 Veľmi pekne Vám ďakujem ;)
Dobry den, prosim vas mam zaujem o kupu kociku Moon nuova, ale troska ma odradza, ze vobec neperuje a neda sa tym padom ani trosku pohojda. Baby, ktore ho mate neprekaza vam to? Dakujem za vsetky odpovede 🙂
@lenkadrgonova vobec nie.. ja som s kocikom velmi spokojna..
@lenkadrgonova je to hlavne o zvyku... my ho mame uz doma ale vonku sme s nim este neboli, tak tiez som zvedava... ale ani jeden co som zvazovala neperoval, takze toto kriterium sme nakoniec vypustili a povedali si ze mozno aj dobre, aspon sa babo nenauci na neustale natriasanie 🤣🤣🤣...
@dorotka2013 ano to je pravda, ze aspon sa nenauci na natriasanie. ja ked som aj porovnavala nejake co peruju v obchode tak to neboli tiez ziadne z tych co som zvazovala. tento sa mi najviac paci zatial (co sa tyka dizajnu, parametrov a aj ceny). mame sice este chvilku cas do maja ale ono sa to tak rychlo zbehne, ze clovek si to ani neuvedomi, cize preto sa rozhodujeme uz teraz 🙂
@lenkadrgonova ja mam este asi 3tt cas a kupili sme ho v novembri 🤣... v decembri by na to uz nebol cas a v januari som sa bala ci budem este vladat behat po obchodoch a vyberat...
@lenkadrgonova ...neperuje ako neperuje...pekne viem nášho drobca učičíkať hojdaním, resp. keď je už veľmi zle, tak si dám kočík na tie väčšie kolesá a tak ho začnem pohupovať. ono trošku tie väčšie kolesá perujú, takže v nevyhnutných prípadoch ako tak bábo pohojdať vieš 🙂
Akurát som to išla napísať že ak je kočík zabrzdeny popripade ak sa kočík da na tie väčšie kolesá kočík pekne hojdá 😊 aj keď u nás ešte čaká na princa. 👍
@mariijas ja ked som ho skusala v obchode pohojdat tak mi to neslo vobec na tie vacsie kolesa ma nenapadlo ale ked som mala ten kocik normalne tak som mala pocit ze sa neda vobec. ak sa da ja sa len potesim 🙂
@lenkadrgonova ...lepšie to peruje keď je kočík už s tým správnym "nákladom" 🙂
@mariijas a kolko ho uz mate ten kocik? tym ze nie je stavany velmi na to perovanie tak sa nerozhrkava postupne? 🙂
@lenkadrgonova ...maly ma buduci tyzden 6 mesiacov a vobec nie je rozhrkany, a to mu teda tuto zimu tu v BB davame riadne zabrat na tom snehu, take tereny co ten kocik presiel...snehu sa veru neboji 🙂
@mariijas tak asi pojdeme aj my do toho lebo za nam najviac zatial pozdava 🙂 len tuto jednu kvazi nevyhodu som si chcela overit 🙂
mali ste ho niektora aj tak ze v zime malo babatko pol roka a zmestilo sa ajs fusakom?
Votriem sa 😉
@prdelkamm kludne 🙂 aj vy mate ten kocik ci chcete kupovat?
@lenkadrgonova chceme kúpiť 😉 tak čítam všetko možné o ňom, no veľmi toho nie je
@prdelkamm celkovo sa nepredava dlho na Slovensku...ja som si na nemeckych strankach citala diskusie 🤣🤣🤣... Ale co som sa rozpravala s predavackou v Hlohovci a s majitelom z obchodu z Kolarova tak vraj ziadne reklamacie nan nemaju... a v Hlohovci ked im prisiel aj na predajnu nejaky kus tak na druhy den bol predany, nestihla som ho ani ist pozriet 😉...

@mariijas
Mozem poprosit foto toho kociara lebo mi sme ties objedali blue melange