icon

Kočík Moon Nuova 2015

adrivika
7. sep 2015

Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niektora z vas tento kocik a ako ste s nim spokojna, ci je kvalitny, nehrkoce ako sa sklada a udrziava 🙂 Dakujem

Kočík Moon Nuova 2015
mariijas
30. jan 2018

@lenkadrgonova ...záleží aj na veľkosti bábätka. náš malý bude mať 1.2. 6 mesiacov a ešte sa zmestí aj s fusakom. vo februári sa chystáme na lyžovačku a beriem ešte vaničku, takže predpokladám, že ešte vo februári v nej bude. zatiaľ väčšinu času v kočiari prespí, takže nie som nútená meniť za športiak ani kvôli tomu, že by chcel už obzerať okolie. a tiež je rozdiel, či má pol roka v novembri a či vo februári ako náš.

mariijas
30. jan 2018

@prdelkamm ...aj tu je celkom pekná diskusia: https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/... 🙂

malablska
30. jan 2018

My ho uz mame objednany ☺ ja pocuvam samu chvalu a aj dizajnovo sa nam paci velmi. O funkcnosti ani nehovorim 😉 uz sa tesiiiiime 🤗

mariijas
30. jan 2018

@dorotka2013 ...ja som si tiež nakoniec vyberala medzi mutsy a moonom a majiteľ obchodu mi odporučil z týchto dvoch moon, že na mutsy je viac reklamácií, tak sme ho nakoniec kúpili a neľutujem. a táto kolekcia 2018 je super aj čo sa týka striešky na vaničke- má už sieťku a dá sa zväčšiť (toto mi trošku na 2017 chýbalo, ale iba chvíľu). zvažujeme už aj samostatný športiak a zatiaľ to tiež vyzerá na moon 🙂

prdelkamm
30. jan 2018

@dorotka2013 mne v dvoch predajniach povedali,že nemajú reklamácie a v jednej,že ho prestali predávať, lebo mali s ním problémy. Vraj to nie sú nemci, tak ako propagujú.
Tak si vyber. Ale mne sa páči. Potrebujem hlavne co najľahšiu vanicku, nemáme výťah. A cena je tiež super.
Aké recenzie boli na zahraničných stránkach?

dorotka2013
30. jan 2018

@prdelkamm no ja co som citala tak sama chvala...aj co sa funkcnosti aj dizajnu tyka... Ja teda tak viem ze je to nemecky kocik, nikde som nenasla ziadnu inu info...

prdelkamm
30. jan 2018

@dorotka2013 ja som v podstate pre neho rozhodnutá. Ešte máme čas, tak si robím detailnejsi obraz.

lenkadrgonova
30. jan 2018

ja som tiez zatial pre neho rozhodnuta, v predajni v Trnave mi tiez povedali, ze odkedy ho predavaju ide na dracku a ziadne reklamacie. stale mi len v hlave hrmi to hojdanie i ked viem, ze ste mi tu baby popisali ze to ide ked je tam uz babatko aspon troska a v krajnom pripade ked sa to da na tie vacsie kolieska no v tej predajni mi povedali, ze to nejde vobec a ze ked chcem taky ktory sa da hojdat treba si vybrat z tych retro kocikov co nepripada u nas do uvahy :D

monty38
4. feb 2018

ahojte, prosim vas tie ktore uz mate moon nouva, co satyka sportovej casti je dostatočne velke napr aj pre 2rocne dieta? dakujem pekne za info, ta sportova cast sa mi zda kratka. dakujem

weeny17
10. feb 2018

Kocky co mate Moon 2017. Ake podlozky, akych znaciek vam sadli do sportovej casti ??

sju11
10. feb 2018

Ahojte
@monty38 tiez riesim tu sportovu cast. Prosim poznas tie vnutorne rozmery?

@zuzula46 podarilo sa ti najst tento kocik niekde v ba?.kupila si ho nakoniec?

mariijas
12. feb 2018

@sju11 ...opierka má 47 cm, sedacia časť 23 cm a nánožník 17 cm, sedacia časť má šírku 27 cm(pri opierke chrbta) a 30 cm pri kolenách

v_alika12
5. mar 2018

@lenkadrgonova prosim kde v tt ste boli kocik pozriet? Ja som sa informovala v bambibi a ze maju s touto zn zle skusenosti. Mozno preto ze nestoji 1000€. Nvm co si mysliet. Vdaka

prdelkamm
5. mar 2018

@v_alika12 4 mama na Kollarovej ulici, bývalé parné kúpele, nájdeš aj na nete

lenkadrgonova
5. mar 2018

@v_alika12 Dobry den ja som bola v obchode 4mama v Trnave aj v Aladdin v Hlohovci a v oboch predajniach mi povedali ze sa velmi dobre predavaju a hlavne ze vobec nie su na tie kociky reklamacie, ze zakaznici su spokojny. Tak neviem

prdelkamm
5. mar 2018

@lenkadrgonova

@v_alika12 ja presne to isté. Oba obchody navštívené a oba to isté.
Dokoca aj bambini a to isté hovorili aj nám - boli proti. Ale neodradili nás. Kupujeme ho.

sju11
5. mar 2018

@mariijas teraz som zistila ze mi odpoved neulozilo. Preto este raz vdaka za tvoju ochotu a rozmery ;)

lenkadrgonova
6. mar 2018

@prdelkamm my sme sa nakoniec rozhodli pre peg perego, pretoze mala sa narodi v polovici juna a zdalo sa mi ze v zime sa tam nevojde s fusakom

prdelkamm
6. mar 2018

@lenkadrgonova aj nám v polovici júna, ale všetci mi tvrdia, že v zime už nebude chcieť byť vo vanicke, takže to uz neriesim 😉

ja_bb
6. mar 2018

Kamoska ma tento kocik a po par mesiacoch jej zhrdzaveli tie pruziny vpredu... V obchode jej hovorili,ze to asi nie je na reklamaciu,ze to je bezne opotrebenie...Nuz co, mala kocikovat asi iba, ked svietilo slnko... 🤐

prdelkamm
6. mar 2018

@ja_bb no pekne

mariijas
6. mar 2018

@ja_bb ...ja si myslím, že o kočík je potrebné sa trochu aj postarať. celú zimu som chodila na dlhé prechádzky, a nakoľko snehu sme si tohto roku užili bohato, prišlo mi normálne, že tá vlhkosť a zasolené chodníky sa na kočíku podpíšu. hneď ako som videla, že tie pružiny začína chytať hrdza ( čo si myslím, že je bežné, keďže sú odokryté), očistila som ich a trochu som ich pretrela úplne obyčajným krémom. taktiež z času na čas streknem trochu mazania k ložiskám kolies. a nemám problém, že by sa ťažšie otáčali.

ja_bb
7. mar 2018

@mariijas Ja si skor myslim,ze ide o material,aky tam je pouzity. Ja mam tiez pruziny, sice vzadu (aj do moze byt dovod,nehovorim na 100 %, a kocik mam dlhsie ako ona. Ale ja som utrela max konstrukciu a kocik, ked boli napr. od snehu,pruziny ani raz. Ale ano, starat sa treba, len zas utierat kocik na kazdom kusocku sa mi zda prehnane.

petra7481
9. apr 2018

Baby nemáte niektorá moon scala 2018?

lenkadrgonova
10. apr 2018

zatial nie ale sme rozhodnuti ze buduci vikend ho objedname 🙂

lucinka37
19. apr 2018

Ahojte, tiez uvazujem nad kupou kociku MOON, nemate nahodou niektora na predaj?

weeny17
19. apr 2018

@lucinka37 ja budem predavat. Odkial ste ?

lucinka37
20. apr 2018

@weeny17 mozte mi prosim poslat info do spravy? Byvam pri PN

lea03211
26. apr 2018

Ahojte chcem sa sa spýtať neviete kde by som zohnala na tento kočík náhradné kolieska ...máme nuova moon red 2016 ďakujem

prdelkamm
26. apr 2018

@lea03211 cez predajňu kde ste ho kúpili. Dodávateľ je inak v ČR. Skúste cez google.