icon

Kočík Moon Nuova 2015

adrivika
7. sep 2015

Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niektora z vas tento kocik a ako ste s nim spokojna, ci je kvalitny, nehrkoce ako sa sklada a udrziava 🙂 Dakujem

Kočík Moon Nuova 2015
lea03211
27. apr 2018

@prdelkamm ďakujem pekne ;)

keathli
1. máj 2018

Ahojte, chcela by som sa spytat, či mi niekto viete poradiť, aká sieťka proti hmyzu pasuje k tomuto kočíku, myslim rozmerovo 🙂
Ďakujem

slavusaa
1. máj 2018

@keathli ja mam univerzálnu z Dm a pekne sedí😉

petra7481
2. máj 2018

Neviete či pasuje aj na moon scala ta sieťka?

keathli
9. máj 2018

Velmi pekne ďakujem, určite pojdem do DM pozriet ;)

ematko
11. máj 2018

Ahojte, da sa prosim Vas na tento kocik pripevnit vajicko Cybex Anton? Dakujem..

slavusaa
11. máj 2018

@ematko dá my máme cybex aton Basic

ematko
11. máj 2018

@slavusaa dakujem 🙂

tootka
21. máj 2018

Ahojte, chcem sa spýtať či už ste kočík moon nuova prali a ako ste ho prali? Dá sa z vaničky demontovať látková časť... Popri. zo športovej časti? Ďakujem

mirka03071
16. jún 2018

Zdravím, ja mám kúpený moon nuova 2017 a chcem sa opytat, či ste nemali problém s tým, že tam nie je tá strieška predĺžená a tiež s tým, že na strieške je ta látka pomerne dosť tenká, čo sa týka vetra, dažďa, snehu a tak ci vám to nepremakalo, je mi jasné, že sa používa pláštenka ale ja tak. Lebo ináč je super aj vzhľad aj manipulácia. Ďakujem za odpoveď 🙂

mariijas
16. jún 2018

@mirka03071 ...s látkou na strieške nie je vôbec problém, ani nemám pocit, že by bola dáka tenká. neprefúkalo ju a ak už viac pršalo alebo snežilo, dala som pláštenku a ok. to že nie je predĺžená som riešila clonou (ktorú som si vedela lepšie prispôsobiť ako striešku- dala som si na tú stranu, odkiaľ mi svietilo slnko). celkovo s vaničkou som bola veľmi spokojná 🙂

mirka03071
18. jún 2018

@mariijas ďakujem za pozitívnu odpoveď 🙂 🙂

07jana88
2. júl 2018

@lenkadrgonova Dobry den, zatulala som sa do tejto diskusie, pretoze sa mi velmi zapacil kocik moon scala 2018.
https://www.babytrend.sk/kombinovany-kocik-moon...

Mate ho uz medzicasom odskusany? V piatok som bola v jednej predajni, ta predavacka co mi ho ukazovala trvrdila, ze sa ta sportova cast neda dat uplne nalezato ale len do tej ergonomickej pozicie. Na internete som zas citala, ze sa da dat uplne nalezato, tak neviem ci si tam ta pani nahodou nenaklikla nejaku sportovu cast z ineho modelu alebo ako to vlastne je.??? A co ma este odradzalo, ze sa ta rucka neda klopit len potiahnut hore alebo dole..
Bude to nase prve babo, nemam ani sajnu o kocikoch, tak sa asi zamyslam nad kravinami.. 🙂

evkamotka
2. júl 2018

@07jana88 mne by vadilo, ze by sa nedala dat sportova cast do uplneho lahu. pokojne sa vam 5 mesacne uz nebude musiet do vanicky zmestit a babatko ma spat/lezat na rovnom, o to viac kym este nevie sediet. nech si vravi kto chce co chce

07jana88
2. júl 2018

@evkamotka Tiez si myslim, zeby babo malo mat moznost komplet lezat aj v sportaku, dakujem. A co si myslite o tej rucke co sa neda klopit do roznych pozicii, ale len vytahovat, je to tiez velky minus? Lebo proste niektore modely to nemaju..Inak ten kocik co tvrdia ze je nemecky, mi vraveli v Nemecku v predajni, ze ako u skoro vsetkych znaciek sa vyravba v Cine a len sa v Nemecku testuje...

susanna33
Autor odpoveď zmazal
evkamotka
12. júl 2018

@07jana88 to vytahovanie nie je problem

evkamotka
12. júl 2018

@susanna33 inak ja som si napr kupila hlboky z bazaru, lebo ten vyuzije babatko max pol roka, mnohe ani to nie. A potom sportovy, ktory budem vyuzivat aj do 3r som si kupila samostatne uz ultralahky, ultra skladny, super skladaci, do uplneho lahu, da sa skladat cely dokopy nie konstrukcia zvlast.... Valco baby snap 4 trend sport...na zamyslenie ci nechces ist takouto cestou. Mne prisli tie 3 kombinacie hrozne opachy co sa tyka vahy a skladnosti

weeny17
17. júl 2018

@evkamotka rovne to je len je to malinko vyvyšené. Tetaz už mam sportiak Petit$Mars a je to tak isto.

weeny17
17. júl 2018

Mám ma predaj šedý 2017 ak by bol záujem.

denisa1424
Autor odpoveď zmazal
denisa1424
24. sep 2018

Ahojte, chcem sa spýtať,,mám Moon Nuova 2017 šedý,, aj Vám vybledla strieška zo slnka? Dávali ste to na reklamáciu?ďakujem 🙂

rebeka2511
24. sep 2018

@denisa1424 Ahoj, aj ja mam Moon Nuova 2017 sedy a tiez mi vybledla strieska na sportovej casti od slnka. Reklamaciu som na to nedavala,myslim, ze je to normalne. Kazda farba ked na nu slnko svieti casom vybledne-neviem ci by ti to uznali ako reklamaciu.

mija777
24. sep 2018

Ahojte, uvažujem nad týmto kočíkom a zaujíma ma jedna vec - na hlbokej časti sa dá kúsok predĺžiť strieška? Nieje mi to z obrázkov a popisu úplne jasné. Viem že na športovej časti áno, len či aj na hlbokej. Ďakujem 🙂

mija777
24. sep 2018

Teda myslím nový model 2018. Máte ho niekto?

prdelkamm
24. sep 2018

@mija777 áno dá, je to veľmi praktické

mija777
24. sep 2018

@prdelkamm jej to ma potešilo 😊

07jana88
25. sep 2018

@mija777 ano da sa. Pred dvoma tyzdnami sme kupili Moon Scala Creme 2018, velmi sa nam paci kocik uz len netrpezlivo cakame do konca decembra na majitelku tohto vozidla 🙂 🙂

mija777
25. sep 2018

@07jana88 Super 👍 a my tiež prírastok čakáme koncom decembra 😊

denisa1424
26. sep 2018

@rebeka2511 tak myslim , zeby to malo byt tak spravene, aby nevybledol... podla mna je to vada,, mam druhy kocik unej znacky a nie je vyblednuty,, kamoska ma tiez inu znacku kocika a taktiez nie je vyblednuty 😏no nicc, nevham to na predajcu ci mi to uzna ako reklamaciu, ale dakujem 😉