icon

Kočík Moon Nuova 2015

adrivika
7. sep 2015

Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niektora z vas tento kocik a ako ste s nim spokojna, ci je kvalitny, nehrkoce ako sa sklada a udrziava 🙂 Dakujem

Kočík Moon Nuova 2015
Strana
z6
07jana88
26. sep 2018

@denisa1424 potom daj vediet,ci uzna,toto ma zaujima😊

petra7481
27. sep 2018

@07jana88 s kočíkom budete spokojná mame ho od mája a je super 👌

rebeka2511
27. sep 2018

@denisa1424 Ahoj,nedalo mi to a vyhrabala som papiere ku kociaru,ktoré sme dostali pri kúpe a v casti údržba je jasne napisane,ze pri castom vystavovani priamemu slnku môže textília vyblednut.Takze si myslím,ze ti to ako reklamaciu neuznajú,keďže na to poukazuju uz pri kúpe.

07jana88
27. sep 2018

@petra7481 juuuj tak to ma tesi ❤...uz sa neviem dockat prvej skusobnej jazdy s nasou malou zabkou 🙂

petra7481
27. sep 2018

@07jana88
@07jana88 tiež mame moon scalu a super 👌 také terénne terény sme prešli ze už som čakala kedy koleso vypadne ale všetko v poriadku

kikuska555
9. jan 2019

Ahojte ak. Nahodou este, natrafila som na konverzaciu. Ako ste riesili zimu? Tym ze nema nanoznik?

mija777
9. jan 2019

@kikuska555 Ja síce zatiaľ športovú časť nevyužívam, ale budem to riešiť fusakom 🙂

slavusaa
9. jan 2019

@kikuska555 my máme pinkie nánožník a super 👌

mariijas
9. jan 2019

@kikuska555 ...my sme mali minulú zimu ešte vaničku a tento rok už máme iný kočík, ale tiež máme len fusak, napriek tomu, že mám doma ku kočíku aj nanožník.

jannyr
11. jan 2019

@kikuska555 fusak a univerzálny nanoznik

mirimooch
22. feb 2019

Čaute baby, poraďte s tou športovou časťou. Neni príliš mala/krátka? Priestor na nožičky mi príde len pre take menšie babo. Ďakujem 😊

lenkadrgonova
22. feb 2019

@mirimooch mala sa mi nezda ale jz v zivote by som ten kocik nekupila cena podla mna nezodpoveda kvalite ja mam so sportovou castou len problemy, hlavne s polohovacim systemom

rebeka2511
22. feb 2019

@lenkadrgonova problemy???ja som s ňou žiadne nemala a to sme v nej malého vytrepali na Hrebienok a z neho na Reinierovu chatu a bez problémov

jannyr
23. feb 2019

@lenkadrgonova tiež s tým kočíkom nemám žiadne problémy, som s nim veľmi spokojná (model 2018).

mariijas
23. feb 2019

@lenkadrgonova ...ja som bola tiež s kočíkom maximálne spokojná, vzhľadovo a funkčne v tej cene nemá konkurenciu si myslím.

mirimooch
23. feb 2019

@rebeka2511 @jannyr @mariijas baby a ako veľké máte detičky, respektíve do akého veku sa zmestili do športovej časti?

jannyr
24. feb 2019

@mirimooch malý má teraz ešte len 10 mesiacov (76cm, 8,5kg) a úplne v pohode ten kočík vidím, že budeme mať až do troch rokov. Jediné mínus u mna je váha kočíka, ale s takými kolesami sa ľahšie kočíky ani nerobia ( v tejto cenovej kategórii). Ja som to vyriešila kupou ešte jedného malého šporťaka (valco4snap). Ten mame na take rýchle vybehnutie do obchodu.

lenkadrgonova
24. feb 2019

@rebeka2511 ja mam tu limitku lotus a je to otrasne podla mna, uz som aj o reklamaciu pisala. Polohovanie nefunguje dobre pretoze hocikedy ked dam malu do sedu alebo polosedu same od seba to po case spdne do lahu a do sedu mi to obcas ani dat nejde...

rebeka2511
24. feb 2019

@lenkadrgonova ja mam moon nuova,takže v tom to moze byt

rebeka2511
24. feb 2019

@jannyr malý v tom bol do 22mesiacov a uplne v pohode a bol by sa zmestil aj dlhšie,ale uz v nom nechcel byt,lebo bežať je lepsie ako sedieť v kociari-ako mi to chyba....lebo teraz všade len poklusom 🙂

mariijas
24. feb 2019

@mirimooch ...náš Oli v ňom bol do roka (z toho 8 mesiacov v hlbokom). Potom sme kvôli dovolenkám kúpili Valco, čiže nie že by z neho vyrástol. Práveže ešte keď sme ho používali, tak ešte ten "podnožník" mal takmer vo vodorovnej polohe, lebo tam mával hračky a bol ešte príliš malý na to, aby som mu to dávala dolu. Čiže keď sa to dá dolu a dieťa tam štandardne sedí, tak si myslím, že postačuje, nakoľko potom už aj to dieťa chce čím ďalej viac chodiť 🙂 Moon sme odložili ešte pre prípadného ďalšieho používateľa 🙂

jannyr
25. feb 2019

@rebeka2511 😆
Preto si tie kľudné prechádzky ešte užívam, kým sedí v kočíku a iba všetko obzerá
O chvíľu sa aj mne skončia krásne časy a budem za ním behať aby si niekde nerozbil držku

rebeka2511
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6