icon

Kočík Mutsy Evo

boska79
30. jún 2012

Mate prosim niekto tento kocik? A v nom asi rocne dieta? Potrebovala by som fotku, v obchode mi povedali- nemali ho na predajni, ale ze je uzky...co sa mi nezda, neuverim kym neuvidim.. A ako ste s nim spokojne?

abriela
19. júl 2013

@kafoditka ja som tiez spokojna. Zatial este len skusame sportovu cast, paci sa mi.
@michaelkanr @tin007 kocky kde ste kupili prsiplast na sportovy kocik 😀

tin007
20. júl 2013

@abriela mam stary univerzalny, da sa kupit v hocakej predajni kocikov

e_z
26. júl 2013

O kočíkoch Mutsy sa dočítaš už aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/kociky-mutsy/

Nezabudni pridať svoju skúsenosť alebo môžeš tiež doplniť informácie, ktoré tam zatiaľ nie sú.

@beba.k
@radusiq
@michaelkanr
@abriela
@snehulienka2
@tin007

applede
1. sep 2013

Mutsy Evo 2012 som používala aj ja...a milujem ten kočík...aj ked mala pomaly z neho uz vyrasta 🙂...Uplne som s nim bola spokojna a kupila by som ho znovu 🙂

upam
7. okt 2013

prosim ako sa chova evo v zime? prejdem s nim aj po neodhrnutom chodniku?

katuliacik
6. jan 2014

prosim vas kde ste na evo kupili nanoznik?

doodka
7. feb 2014

My sme dnes kupili mutsy evo ale len sportovu cast a som spokojna, zatial, ale von ho vyberem o nejaky mesiqc,, velmi sa mi paci, co sa tyka tych kolies, chcela som nafukovacie ale na predajni mi povedal ze tieto cu llahcie ako nafukovacie a su silikonove, mne este pripominaju ako kvalitne kolieska na kolieskovych korculiach, :-P ak ma niekto otazku rada mu odpoviem 😉

abriela
10. feb 2014

Po roku pouzivania kocika Mutsy evo - vyber nelutujem. Mensia strieska na sportovom kociku absolutne neprekaza, ked prsi alebo fuka drobcovi nasadim na kocik plastenku. Neocenitelna je aj vyhoda prehadzovania sportovej casti v smere a proti smeru jazdy

dara29
28. mar 2014

Je niečo vylepšené v novinkách 2014 oproti 2013? Je viac druhov Evo aký je rozdiel v nich? Ačo novinka Igo, viete poradiť? Dakujem

lilac
2. apr 2014

Baby kde ste ho kupili? Chceli sme ho ist kuknut ale nikde v BA sme ho nenasli.

lulinkak25
11. apr 2014

My v BA teda myslim mutsy igo 😃

lilac
11. apr 2014

@lulinkak25 a vies mi prosím poradiť v ktorom obchode?

lulinkak25
12. apr 2014

Obchod s kocikmi v tom Tesco nakupnom centre na Zlatych Pieskoch (Palace). A fakt celkom fajn predajcovia 😃 teda na Bratislavu 😜

kathrena
14. apr 2014

Aj my sme kupovali kocik mutsy evo v kociky.sk na zlatych pieskoch, obsluha je velmi profesionalna, predvedu ti aj vsetky kociky, ako sa skladaju a pod...Ked sme my vyberali, tak po nas ostala spust v obchode, lebo predavacka ochotne predviedla skladanie asi piatich kocikov... Kupovali sme ho minuly rok na jar, a mozem povedat, ze lepsi kocik som si nemohla priat, kolieska vydrzali rok chodit po lukach, a nerovnom terene, kedze mame psa a chodim vencievat s kocikom a stale vyzeraju tie kolieska v perfektnom stave...vobec nevrzga, nepiska a pod, ako ine kociky.... Jedinou nevyhodou je mala strieska, ked dieta spi v kociku, tak ale da sa to vyriesit nejakou slnecnou clonou...
Co sa tyka nanoznika, pred rokom este nebolo vela doplnkov na tento kocik, tak som kupila univerzalny od emitexu a sedi tam perfektne...

eevulle
23. jún 2014

@radusiq prosim jak zvlada Evo nejaky horsi chodnik nebo upravenejsi lesni cestu? Nedrnca moc na dlažebních kostkách? Dekuji

radusiq
24. jún 2014

@eevulle ahoj, no drnca tak normalne nic strasne, ale nie je nejako super odpruzeny. Je to predsa skor kocik do mesta, nie do terenu. Ale vytiahli sme ho na Vianoce do zasnezeneho lesa (o upravenosti lesnej cesty nemohlo byt reci) a nebolo to ako po masle ale dali sme to...

saurik
13. aug 2014

@radusiq ahoj 🙂 Prosim ta..a po snehu po chodniku sa s nim ako chodi? A nie su rozvrzgane tie kolieska po case? Dakujem 🙂

radusiq
30. aug 2014

@saurik ja som ho nakoniek nepouzivala velmi dlho, ale tu jednu zimu vydrzal v pohode nepamatam ze by vrzgal. Po chodniku sa s nim ide uplne v pohodicke

livkab
26. mar 2015

baby, ak by ste mali záujem o nový kočík evo urban nomad 2015, tak kuk do môjho albumu, ja potrebujem niečo viac do terénu.

siminz
17. apr 2015

@livkab prosim ta, neviem najst tvoj album. je to este aktualne?

monikapt
23. sep 2015

@beba.k
@kafoditka
@tin007
@snehulienka2
@abriela
@michaelkanr
ahojte baby, citam ze mate alebo ste mali kociky mutsy evo...tiez sme ho kupili, ale aj vam sa tak kyvala, resp. hybala rucka hore-dole??? myslim tam kde je spajana v klbe na konstrukcii, tam sa kyve velmi, mali ste to aj vy tak? alebo ste mali rucku uplne pevnu? dakujem

michaelkanr
23. sep 2015

@monikapt ahoj, trosku vola tam bola, ale urcite to nebolo ze sa kyvala...

monikapt
23. sep 2015

@michaelkanr och som z toho na nervy uz, neviem ci to tak ma byt alebo to mam ist reklamovat? 😕

beba.k
23. sep 2015

@monikapt ahoj nam sa tiez trosku kyve... Nepamatam sa uz ci uplne od zaciatku alebo len postupnym pouzivanim....

abriela
23. sep 2015

@monikapt mozno je tam malinka vola, ale urcite sa nekyve.

snehulienka2
23. sep 2015

@monikapt, ahoj, aj nam sa kusok kyve, ale zvykli sme si na to... 🙂

benshi
31. mar 2016

https://www.modrykonik.sk/market/kociky/jshcdp/... .. Ahojte má niektorá kokrétne tento?

lady36
22. apr 2016

Prosim vas viete mi vysvetlit ako sa vyberaju zadne kolieska z mutsy igo? Dnes som si ho doviezla z predajne a tie velke kolieska neviem vybrat.Mam aj nafukovacie tak si ich chcem vymenit.Dakujem

p_z
2. júl 2016

Ahoj, chcela by som sa opýtať, do akého veku dieťaťa ste využili športovú časť?

espritka29
4. júl 2016

Žienky, je tu niekto, kto má auto VW Polo? Zmestí sa do kufra Evo alebo IGO? Pozerala som na stránkach predajcov rozmery, ale nechce sa mi veriť, že skoro žiadny kočiar nedám do svojho chrústa ☹