Kočík Mutsy Evo
Mate prosim niekto tento kocik? A v nom asi rocne dieta? Potrebovala by som fotku, v obchode mi povedali- nemali ho na predajni, ale ze je uzky...co sa mi nezda, neuverim kym neuvidim.. A ako ste s nim spokojne?
O kočíkoch Mutsy sa dočítaš už aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/kociky-mutsy/
Nezabudni pridať svoju skúsenosť alebo môžeš tiež doplniť informácie, ktoré tam zatiaľ nie sú.
prosim ako sa chova evo v zime? prejdem s nim aj po neodhrnutom chodniku?
prosim vas kde ste na evo kupili nanoznik?
My sme dnes kupili mutsy evo ale len sportovu cast a som spokojna, zatial, ale von ho vyberem o nejaky mesiqc,, velmi sa mi paci, co sa tyka tych kolies, chcela som nafukovacie ale na predajni mi povedal ze tieto cu llahcie ako nafukovacie a su silikonove, mne este pripominaju ako kvalitne kolieska na kolieskovych korculiach, :-P ak ma niekto otazku rada mu odpoviem 😉
Je niečo vylepšené v novinkách 2014 oproti 2013? Je viac druhov Evo aký je rozdiel v nich? Ačo novinka Igo, viete poradiť? Dakujem
Baby kde ste ho kupili? Chceli sme ho ist kuknut ale nikde v BA sme ho nenasli.
My v BA teda myslim mutsy igo 😃
@lulinkak25 a vies mi prosím poradiť v ktorom obchode?
Obchod s kocikmi v tom Tesco nakupnom centre na Zlatych Pieskoch (Palace). A fakt celkom fajn predajcovia 😃 teda na Bratislavu 😜
Aj my sme kupovali kocik mutsy evo v kociky.sk na zlatych pieskoch, obsluha je velmi profesionalna, predvedu ti aj vsetky kociky, ako sa skladaju a pod...Ked sme my vyberali, tak po nas ostala spust v obchode, lebo predavacka ochotne predviedla skladanie asi piatich kocikov... Kupovali sme ho minuly rok na jar, a mozem povedat, ze lepsi kocik som si nemohla priat, kolieska vydrzali rok chodit po lukach, a nerovnom terene, kedze mame psa a chodim vencievat s kocikom a stale vyzeraju tie kolieska v perfektnom stave...vobec nevrzga, nepiska a pod, ako ine kociky.... Jedinou nevyhodou je mala strieska, ked dieta spi v kociku, tak ale da sa to vyriesit nejakou slnecnou clonou...
Co sa tyka nanoznika, pred rokom este nebolo vela doplnkov na tento kocik, tak som kupila univerzalny od emitexu a sedi tam perfektne...
baby, ak by ste mali záujem o nový kočík evo urban nomad 2015, tak kuk do môjho albumu, ja potrebujem niečo viac do terénu.
@beba.k
@kafoditka
@tin007
@snehulienka2
@abriela
@michaelkanr
ahojte baby, citam ze mate alebo ste mali kociky mutsy evo...tiez sme ho kupili, ale aj vam sa tak kyvala, resp. hybala rucka hore-dole??? myslim tam kde je spajana v klbe na konstrukcii, tam sa kyve velmi, mali ste to aj vy tak? alebo ste mali rucku uplne pevnu? dakujem
@monikapt ahoj, trosku vola tam bola, ale urcite to nebolo ze sa kyvala...
@michaelkanr och som z toho na nervy uz, neviem ci to tak ma byt alebo to mam ist reklamovat? 😕
@monikapt, ahoj, aj nam sa kusok kyve, ale zvykli sme si na to... 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/jshcdp/... .. Ahojte má niektorá kokrétne tento?
Ahoj, chcela by som sa opýtať, do akého veku dieťaťa ste využili športovú časť?
Žienky, je tu niekto, kto má auto VW Polo? Zmestí sa do kufra Evo alebo IGO? Pozerala som na stránkach predajcov rozmery, ale nechce sa mi veriť, že skoro žiadny kočiar nedám do svojho chrústa ☹

@kafoditka ja som tiez spokojna. Zatial este len skusame sportovu cast, paci sa mi.
@michaelkanr @tin007 kocky kde ste kupili prsiplast na sportovy kocik 😀