icon

Kočík NeoNato Puro

ellicka
19. jan 2016
Používateľ ellicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ellicka.

Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂

zara1357
Autor odpoveď zmazal
lenkasma
24. jún 2018

Nas kocik stal 890€ a tiez by som cakala,ze mi toto kolieska robit nebudu...neviem ako je to vymyslene ze sa predne kolieska stretnu...mi to pride take nelogicke pri takej znacke a cene...mne osobne to dost prekaza lebo ako som spominala uspavanie v kocariku nieje plynule ale trhane...a dost to vyrusuje malu...

lenkasma
24. jún 2018

Asi pojdeme do tych mensich koliesok...dakujem za nazory kocky ;)

zara1357
Autor odpoveď zmazal
lenkasma
24. jún 2018

Ano viem ta limitka ma predne mensie...aj my pojdeme do nich...ak sa to bude dat ;)

karinecka19
27. jún 2018

@zara1357 budes spojojna. Urcite.

ja_bb
27. jún 2018

Niektore babatka si nezvyknu na to korytkove sedenie, kamoska ho preto aj predavala a kupili iny nakoniec. Mne sa tiez paci, ale ked vidim,kolko miesto potrebuje moje dieta, a druhe nahodou bude chlap ako on :D tak tento mi vystaci tak to 1.5r :D

zara1357
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
karinecka19
4. júl 2018

Kto by hladal podložku do Puro Neonato s pripinacou letnou dekou, taktiez nieco take na jar a na jesen, mam na predaj...usite na mieru do Puro Neonato. Deka nespadne z kociku...z toho som mala vzdt nervy

karinecka19
4. júl 2018

@karinecka19 podložka s pripínacou dekou na zips na jar/ teplú jeseň, šitý na mieru do Puro Neonato.

karinecka19
4. júl 2018

Fusak na studenú jeseň/teplú zimu. Vnútri fleece. Vrch nepremokavá, neprefúkavá kočárkovina...šitý na mieru do Puro Neonato . Všetko sité na mieru u Adelein

jankadr
4. júl 2018

@zara1357 ja som mala bugaboo cameleon s korytkovym a je top.Nehovoriac o preklapacej rucke,ktoru som len prehodila a malej nesvietilo slnko

nikaroxy
15. júl 2018

@ellicka Stacili ti tieto info?Ja som si to puro bola pozriet a tiez sa mi zapacil🙏🏼Ale mala som vybrany Perego..ale ked si zratam tak stoji skoro rovnako..Uz si aj kupila???

jankadr
15. júl 2018

@nikaroxy kamoska mala perego a hrkotal ako hrkalka-uplny des.tento neonato puro mi pride akokeby kolieska z cybexu,tvar kontrukcie ako bugaboo.chyba mu vysuvna rucka,co pri bugaboo ocenia vyssi ludia a preklapacia rucka,co netreba vyklikavat sportak ani vanicku,ked svieti slnko.ale vyzera pekne,aj v meste som ho videla.

nikaroxy
15. júl 2018

@jankadr Ja som na Peg perega praveze len chvaly pocula.Teda za posledne 2 roky.Co vyrabali predtym neviem.Videla som ho na predajni a pojdem este raz si ho obzriet a uz ozaj jeden z nicj zajednam 🙂

jankadr
15. júl 2018

@nikaroxy neviem jej uplne buchotal a vrzgal.po jednom dietati rozbity.v kuse clona,ked svietilo slnko,ja som iba preklopila rucku (aj v zime vacsimi kolesami po snehu dopredu).

jankadr
15. júl 2018

@nikaroxy a myslim ze na neonato sa da dobre doskriabat to okolo vanicky.a za tie peniaze by som isla do cybex,stokke alebo bugaboo.a bugaboo ma teraz novy fox.a vsetky tri znacky maju potahy na prezlecenie,cize moznost letnych striesok.a to perego mala kamoska po jednom dietati uplne vyhrkane (mozno,ze to bol zly kus).ako kazdemu vyhovuje ine,ale napr.ked som sa pytala skuseneho predavaca v predeti,co by si kupil on- odporucal teutoniu a bugaboo

lenkasma
23. júl 2018

Tak kocky aby som to uviedla na pravu mieru...stretli sme znamu ma ten isty kocarik a ked som ho skusala tak sa jej kolieska vobec nezasekavali ako nam....mame asi nejaky vadny model...zda sa mi ze jedno koliecko si robi co chce ;)
Tak ideme uz 3x reklamovat :(

mya19
5. sep 2018

Dobrý deň. Chcem predať svoj NEONATO PURO. Bol by záujem? Je vo veľmi dobrom stave (minimálne škrabance), po jednom dieťati. Striedali sme ho aj s iným. Bola som s ním veľmi spokojná. V prípade záujmu ma kontaktujte.

sandras
23. jan 2019

Dobrý večer nepredáva niekto tento kočík?

lenkasma
24. jan 2019

@sandras my budeme predavat ;)

adrianastess
11. apr 2019

@lenkasma dobrý deň, budete predávať Neonato čierny?

lenkasma
11. apr 2019

@adrianastess Dobry den, uz je predany ;)

08monika08
11. apr 2019

Dobrý den, síce čakáme až na začiatok októbra ale začínam kukať kočiare a neonato sa nám obidvom veľmi páči ale dnes nám v jednom obchode povedala ze neonato by si nekupovala ze po mesiaci začne celý hrkotat a chodia ho reklamovať vraj to nie je značka na naše cesty. Mate s tým niekto skúsenosť? Paci sa mi aj moon resea tak teraz mam dilemu. Ďakujem za každú radu😊

erika772
11. apr 2019

@08monika08 tento kočár máme už rok a sme max spokojný ☝️ a to už má čo to za sebou 🙂 v pohode zdolá lúku, dedinské cesty, mesto..🙂akurát že máme v predu ešte tie väčšie kolesa nie tie male sem tam sa o seba zaseknu ale inak sme spokojný 😊 mala sa mi narodila v apríli a ešte cez zimu sme mali hlbokú vanicku 😊

baja15
11. apr 2019

@08monika08 ahoj, hrkotanie(alebo skôr také cvakanie) spôsobuje nastavovanie rúčky, je to tak od výroby ale nie je to zas také hrozné, okrem toho je podľa mňa tichučký. Má veľkú vaničku, praktické skladanie, čo sa týka koliesok a odpruženia tak je práveže v pohode aj na zhoršený terén. Čo mi však veľmi vadilo že sa pri kočíkovaní človek "narobí" neviem či má kočík zle vyriešené ťažisko alebo to je tvarom konštrukcie ale keď chceš kočík zdvihnúť na zadné kolieska musíš sa zaprieť celou silou. A tie veľké kolieska vpredu to je koniec, zasekávajú sa, zle sa s ním manévruje, ak ho budeš kupovať tak určite menšie kolieska dopredu. Za tú cenu som čakala trochu kvalitnejšie materiály, treba dávať pozor na systém skladania, zvykne sa zlomiť. My sme mali čiernu vaničku s bledou strieškou a už po jednom lete bola mierne vyblednutá...Podľa mňa je to v pohode kočík ak nemáš v okolí veľa obrubníkov inak budeš mať pri kočíkovaní aj posilňovanie :D

08monika08
24. apr 2019

@baja15 ahoj mam na ruke koženny čierny za dobru cenu. Myslíš že je pravda ze cez leto sa v tom dieťa bude variť na slnku? To už bude v športovom

baja15
24. apr 2019

@08monika08 ahoj, tak určite v ňom bude teplejšie ako v bledom. A kedy máš termín? Možno ti bude dobrá v lete ešte vanička, tá je vnútri biela. A ak už budeš potrebovať šporťák tak aspoň bledú podložku si skús zohnať. Či koženný alebo látkový až taký rozdiel podľa mňa nie je, mne skôr na Puro vadilo že nemá sieťku na vetranie v strieške.

08monika08
24. apr 2019

@baja15 ja mam termín začiatkom októbra. No kukala som aj moon resea a ten ma aj striešku takú dlhšiu ale nie korytkove sedenie