icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ema.nz
1. sep 2010

@zuzul1310 uz je objednany 😎

zuzul1310
1. sep 2010

@ema.nz super, budeš spokojná 🙂

zuzul1310
2. sep 2010

Dnes sme boli s nunou v ZOO, geniálne ide, mali ste pravdu a ďakujem, nebyť vás tak ho neobjednám a to by bola obrovská chyba. 😉

kackabrcka
3. sep 2010

kocky tak nasa nuna bola uz aj v lese, som nevedela do coho idem len som sa hrozila ked som ju tlacila lesom.. no zvladla to super, potom este kamenita cesta... a vecer som cely podvozok umyvala.. takze tesujem v terene 😀

zuzul1310
3. sep 2010

@kackabrcka aj v ZOO bol rôzny terén a zvládla to tiež v pohode, naozaj je to dobrý kočík. Škoda len toho hrkotania predných kolies, inak by bola dokonalá 🙂 A doporučená nosnosť 15 kg...to ma tiež štve..., ale už to nezmením 😒

anezena
3. sep 2010

@zuzul1310 a kde si videla doporucenu nosnost 15 kg? praveze nuna je ina v tom, ze je do 18, ale ja mylsm zeby zvladla aj mna 😀 ved ked skusali zatazove testy 900 kg 😀 😀

anezena
3. sep 2010

@zuzul1310 tu na ich origos stranke je napisane ze je do 18 kg
http://www.nuna.eu/pepp

zuzul1310
3. sep 2010

mám ho z enikibeniky a aj v originál návode aj v tom preloženom návode je uvedená doporučená hmotnosť 15kg (zvlášť som to hľadala, lebo to je náš problém vždy) Nuna má uvedených 15kg + 4,5 kg v košíku, hoci neviem či by sa tam toľko vôbec zmestilo.

anezena
3. sep 2010

no podla mna je doleztejsie co pise origos stranka, kt. vyraba nunu a nie slovensky predajca al. hocijaky slovak alebo cech, takze nebojkaj. urcite tvojho drobca unese 😉 😉 😉

zuzul1310
3. sep 2010

@anezena dala som sem aj fotky a čo sa farby týka, tak som v tomto počasí maximálne rada že mám tmavšiu farbu a nie žltú, keby mi malý pár krát nasadol a vysadol zo žltej nuny, tak by som bola celá happy, že mám celý kočík zablatený...toto doma pekne očistím, ale vonku to tak nebije do očí aj keď to malý dokope.

zuzul1310
4. sep 2010

nechápem čo za magora vymyslel mačacie hlavy na námestí.... by som mu ich naukladala do obývačky 😠 ten kočík na tom hrkotal ako stará kára...hrôza a des.

anezena
4. sep 2010

@zuzul1310 ja sa nad tymto uz nerozculujem. v tt ich mame vsade -. ono to zevraj najviac vyzera ako dlazba nejaka dobova, ci co, ani sa tak nekazi, preto ju davaju na namestia, apson tak mi to vysvetlili nejaki ludia v TT, co sa tomu rozumia. 😉 😉 u nas hrjocu vsetky kociky okrem tych kt. maju nafukovacie velke kolesa, takze nikto sa nad tym uz ani nepozastavuje, ani ja nie 🙂 🙂

kackabrcka
5. sep 2010

@zuzul1310 no mne nejako kolieska predne extra nehrkocu.. resp. ked ides po normalnej ceste ci chodniku je to uplne v pohode.
a ako nechavas si kocarik ?

zuzul1310
5. sep 2010

@kackabrcka na normálnom chodníku nehrkoce, ale na dlažbe na námestí je to hrozné. Ale áno nechávame si ho, je to srdcovka mojej polovičky, takže bolo rozhodnuté hneď v prvý deň, on ten kočík zbožňuje 🙂 tak mu nebudem kaziť radosť. 😀
Malému na ňom chýba madlo, keby sa dalo dokúpiť tak by som ho okamžite objednala. Neviete o nejakom univerzálnom ktoré na nunu pasuje?

kackabrcka
6. sep 2010

@zuzul1310 mam doma madlo na zapp musim to zajtra odskusat a dam vediet.. ... najlepsie chod do nejakeho obchodu.. nam madlo nechyba lebo moja dcerka je v nune ako v kresielku moc sa jej paci 😉 ja nunu tiez tak skoro nevymenim je to moja srdcovka 😀

zuzul1310
6. sep 2010

@kackabrcka skús prosím ťa to madlo, nám by sa hodilo. Mám pocit, že tá konštrukcia je dosť masívna na tieto univerzálne madlá čo sa predávajú ku kočíkom ako je Chicco, Quinny, CAM a podobne...škoda že nie je voliteľné príslušenstvo originál madlo ☹ . Inak kočík je na bežných chodníkoch naozaj super a chodievame s ním von viac ako so Slalomom, takže tiež ho máme radi a tešíme sa mu. Tento alebo budúci týždeň by mi mali dodatočne poslať aj pláštenku a sieťku (nemali ju v predajni keď som objednávala kočík, tak mi to pošlú dodatočne (hoci si myslím že to ani používať nebudem, lebo mám z predchádzajúcich kočíkov uni pláštenku a tá sedí podľa mňa v pohode)

kackabrcka
6. sep 2010

@zuzul1310 a inak ani ja nepouzivam sietku a ani origos.plastenku,
bola som dole takze nepasuje.. myslim ze budes mat problem kupit na to madlo.. 😒

zuzul1310
6. sep 2010

@kackabrcka áno tiež si myslím, že na to žiadne pasovať nebude 😖 no čo už ....vydržíme bez neho... 😎

kackabrcka
7. sep 2010

@zuzul1310 este uvazujem ze je take nie pevne uplne ono je to aj na detsku postielku, pozrem ti este ci nemam nahodou dole v pivnici, ak by urobim foto...

zuzul1310
7. sep 2010

@kackabrcka diky pekne, chodíme s nunou každý deň, som s ňou spokojná ale s madlom by to bolo určite lepšie.

kackabrcka
7. sep 2010

@zuzul1310 zajtra to pozrem a dam info ...

zuzul1310
7. sep 2010

@kackabrcka ďakujem, som zvedavá

ronie111
9. sep 2010

Babenky, chcem sa opytať ci niektora nemate k Nuničke aj nánožník, a ak ano, tak mi ho premerajte, lebo vaham,ci ho dokupovat, alebo nie - vzhľadom na nase "uzasne" posledne letne dni, nie ze ho objednam a mala mi don nevojde... Hm?

ronie111
9. sep 2010

Opravujem nie nánožnik, ale fusak....

zajo79
9. sep 2010

@ronie111 lodger bunker 😵

kackabrcka
10. sep 2010

@zuzul1310 zuzi az sobotu .. sorryy.. balik kufor a beham okolo poslednych veci lebo nedelu rano letime do turecka na 2tyzdne..

zuzul1310
10. sep 2010

nechaj to tak a po dovolenke mi napíšeš, neponáhľa to a nie že kvôli tomu zabudneš niečo zobrať na dovolenku. Pohodička a užite si more.

kackabrcka
11. sep 2010

@zuzul1310 foto priloha.. ale to neni na opretie len na paradu a nedrzi to super 😒

zuzul1310
11. sep 2010

@kackabrcka diky pekne že si na to ešte pred dovolenkou myslela, ak sa o to nedá oprieť tak to je zbytočné... budeme musieť vydržať bez madla. ☹

kackabrcka
11. sep 2010

@zuzul1310 veru neda to je len na paradu..