icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

newyorkgirl
9. júl 2011

@weverka11 to by asi bol aj dovod na reklamaciu, hoci mne by to nevadilo napriklad... ja letim na SK az 3tieho augusta, ale za to ma pockaju az 2 kociky, tak som zvedava, ktory bude lepsiii 😀

weverka11
9. júl 2011

@newyorkgirl kokooos ale ked si predstavim ze zas mesiac bez golfaču teraz cez leto, ked stale cestujeme ☹ ☹ ☹ ☹ vobec nemam ani jednu chut na to reklamovat ju... no sak uvidim

exupery
9. júl 2011

@weverka11 mi chodime s potrhanim potahom pri nozickach uz asi dva mesiace...no mozem ju dat reklamovat,ked mala je na nej zavisla?YVed zaruka je dva roky,tak zreklamujeme az po lete....aj ked sme ako vandraci 🙂

weverka11
9. júl 2011

@exupery a to jak ste potrhali??? mala je taka aktivna??? 😀

exupery
9. júl 2011

@weverka11 tam ako je ta cast kde sa davaju nohy,tak mala ako sa mi stvera sama do kocika ,tak sa o to zapiera,a tym to pustilo,ten sev je rozparany...

lucka11123
10. júl 2011

@frlka ahojte aj mne strasne vrzga, ale to ako keby v spoji kde sa sklada a to je plast....

alexandrag1
10. júl 2011

@lucka11123 ahoj presne aj mne tam v tom zhybe...ale baby mi poradili nato sprej tak som ho uz nakazala tatinovi kupit a skusime to rozobrat a natriet...

frlka
10. júl 2011

@alexandrag1 urcite to zaberie, ani nemusis rozoberat kocik 😉 Mam to odskusane 😀 budes nadsena, ako malo staci. Potom napis. 🙂

alexandrag1
10. júl 2011

@frlka ako myslis ze nemusim?len to mam postriekat bez rozobratia? 🙂

newyorkgirl
10. júl 2011

@alexandrag1 nemusis rozoberat staci to do toho spoja nastriekat normalne a potom pohybat par krat...

newyorkgirl
10. júl 2011

baby mna uz caka u nasich espiro magic 3 a zajtra idu pre nunu tak potom ked prideme v auguste sa rozhodnemne,ktory nechame... espiro mam uz vyskusane s prvou, len malo dve rucky, ale inak sa super vozilo...

frlka
11. júl 2011

@alexandrag1 ze nemusis davat potah kocika dolu, ak ten klb, kde to vrzga nie je pod latkou, proste to len postriekas na tom kove/plaste (to sa da utriet), tak ako ti pisala newyorkgirl... 😉 A kolieska tiez len postriekas v spoji a parkrat sa prejdes hore-dolu, prestane to vrzgat, uvidis 🙂 Len daj pozor, aby si nepostriekala latku kocika, je to mastny olej. ...Preto som ti hovorila, ze daj dolu cely potah, lebo neviem, kde presne ti to vrzga, tak budes mat istotu, ze ho nezaspinis. A nastriekas si vsetky spoje na kociku + kolieska, parkrat kocik zlozis/rozlozis + prejdes kolieskami hore-dole, potom zbytok mastnosti zo spraya utries handrickou, navlecies potah a kocik je ako novy 😀 Dufam, ze uz som to napisala zrozumitelne.
😉

lucka11123
11. júl 2011

tak ja dnes idem ku nasim a moj otec WD ma, tak to skusim, potah sa nastastie nemusi davat dolu,potom dam vediet 🙂

newyorkgirl
11. júl 2011

@frlka no ja mat taku zltu nunu, tak potah dam isto dolu 😀 😀 😀 hlavne, ked ju maju iba par dni, nestoji to za to ju hned tak zaflakovat 😒

frlka
11. júl 2011

@newyorkgirl aj ja by som kocik radsej vyzliekla a tak nastriekala. 😉

alexandrag1
11. júl 2011

@frlka pochopene🙂 Diky hehe

frlka
11. júl 2011

@alexandrag1 tesim sa, potom napis, ako ste to zvladli a hlavne, ci to pomohlo, ale verim, ze urcite spray zaberie 🙂

merryann
11. júl 2011

@marafka ak sa mi bude dat odfotim teraz ma fotak manzel v nemecku....ale na prednych koleckach je taka vola medzi spojmi ako keby sa mali kolecka este zacvaknutk k sebe vlizsie tak tam som omotala ten motuzik....normalne okole prednych kolecok...nieje nic zlozite...skus tam iba omotat motuzik a vyskusat...

marafka
11. júl 2011

@merryann ahoj ahoj, ano uz som to dako omotala ale nemala som motuz tak som pouzila klobukovu gumicku a v pohode uz to tak nehrka...super napad 🙂 dakujem 🙂

merryann
11. júl 2011

no presne aj ta sa da...som rada aspon trosku to pomohlo🙂) 😉

pittelka
11. júl 2011

@zanka75 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11257186&tab=1 táto pani mi šila taštičku. Odporúčam 🙂

lendulienka
11. júl 2011

dobry den a mam 1,5 rocneho sina zmesty sa mi tam nebude v nom moc napratany dakujem moc
🙂

simona1919
11. júl 2011

moja mala, ide mat dva roky a nunu pouzivame od 1,5 roka.Aj mne sa zo zaciatku zdala, ze je velka na ten kocik, ale stale sa v nom vozime a fakt vsetko je len zvyk.

newyorkgirl
11. júl 2011

@lendulienka treba najst obchod a vyskusat posadit....

weverka11
11. júl 2011

baby mate niektora k nune aj fusak??? ja by som to chcela vidiet na foto jak to tam sedi a jak je v tom dieta zapnute a ci sa da cely odzipsovat a zostane len podlozka.... a rozmyslam nad podlozkou do nej... viem ze tu baby mali pinkie podlozky, ale ked poviem mm ze dalsich 20 eur tak ma asi roztrhne ☹

carmen86
11. júl 2011

@weverka11 ja mam aj fusak a aj pinkie podlozku pridavam foto 🙂 a neda sa ten fusak cely odzipsovat ze ostane len podlozka, aspon som na to neprisla

weverka11
11. júl 2011

@carmen86 no vyzera ten fusak paradne, kurnik vazne rozmyslam ze by to bola dalsia vec, ktore by sa mi hodila, o tej podlozke ani nehovoriac... uz uz ju vidim tyrkisovu v zlte nune 😀 inak ty mas tusim nunu sand a fusak cierny? a je moc teply, alebo taky jesenny, lebo ja planujem chodit na nune pokial nebude kooopa snehu...

carmen86
11. júl 2011

@weverka11 my sme kupovali cely nuna set farby sand a takyto fusak tam bol a zda sa mi byt hruby, ked ju tam obleciem a este posadim do fusaka zima jej urcite nebude 😉

weverka11
11. júl 2011

@carmen86 ved aj ja si myslim... asi to budem davkovat tak, ze teraz kupim podlozku a po lete fusak, mozno dovtedy bude nejaky aj v bazariku... ale dovtedy aj nasetrim 🙂 z toho paradneho rodičáku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marafka
11. júl 2011

@lendulienka pozrite stranu dve dozadu mam tam pridane fotky alebo moj fotoblog tam mam maleho odfoteneho v nune ma 1,5 o mesiac a ma cca 90 cm, je mu akurat