icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

strbovae
1. aug 2011

@brisilda ahoj, prosim ta mas este na predaj ren zlty potah?je n nunu 2010 ci 2011?

brisilda
1. aug 2011

@strbovae nie ale kuk bazos.sk tam ho predava jedna kocka z Puchova 😉

misela24
1. aug 2011

ahojte mam otazočku ako ste prali nunu??iba ručne či v pračke??myslim tu sedaciu časť opierku,,bojim sa aby sa mi ta opierka nerozpadla ked to dam do pračky.dakujem

.

mamusia
1. aug 2011

@brisilda a spinil sa Ti moc ten zlty? Ja som zvedava,ze kolko vydrzi cisty 😀
@misela24 ta vystuz sa da vybrat von 😉

misela24
1. aug 2011

@mamusia už sa perie ,,zistila som super vymyslene ,,

brisilda
1. aug 2011

@mamusia no jasne je to super material cize aj ked sa stalo, ze sa nam potah zaspinil tak vlhcena utierka si s tym lahko poradila 😉

newyorkgirl
1. aug 2011

ja som dnes sklamana, pisala som tej pani na madlo, co robi doma cez MMB a nechce mi urobit ine ako cierne a to sa mi zda teda od veci, vraj ine by sa tam ani nehodilo, pritom som jej napisala, ze ide o zltosedy kocik 😒

newyorkgirl
1. aug 2011

za to sa mi podarilo zohnat novy fusak za 14 cez ebay 😵 len ci ho vobec vyuzijeme, no za tu cenu, nekupte to 😀

ilona3
1. aug 2011

dnes som objavila kočík nunna a dogooglila som sa sem 🙂 nunna buggy a nunna pepp je to isté?
má vetanie v streche? myslím nejakú sietku alebo sa dá odopnúť celá zadná časť? a čo nohy tie sa asi polohovať nedajú však. 😝

newyorkgirl
1. aug 2011

@ilona3 daj si nuna pepp do youtube a tam mas videjko... strecha jedine cela dole a nohy sa nedaju veru polohovat... a pepp a buggy to iste 😉

ilona3
3. aug 2011

@newyorkgirl dakujem pozrela som si nejake tie videjá, ale nie som si istá či ten kočík ešte chcem, pretože sa mi zdá strašne nízky. myslím aj to sedenie dieťetka aj tá rúčka. ešte sa pozerám po magic 4, mark q4, lire a zvažujem aj starú klasiku chicco multi alebo liteway. navyše ma odradza čo sm čitala par stran dozadu, že je uzky takze neviem ako by sa mi tam maly v zime s fusakom zmestil.

ilona3
3. aug 2011

skoda že ho nemam kde vidieť naživo ☹

ilona3
3. aug 2011

prosim vas vie mi niekto poskytnúť rozmery sedacej časti a výšku rúčky (myslím najnižšiu a najvyššiu možnú). diky

newyorkgirl
3. aug 2011

@ilona3 no ja zatial neporadim, ale ako si pisala... my dnes ideme na Slovensko a caka nas tam Nuna a aj Magic 3 a potom sa rozhodnem... ono je Nuna nizsie pri zemi, aby sa kocik neprevratil a mal lepsiu stabilitu, dietatko si moze aj samo vyjst hore... nemyslim, ze ta sedacka je uzsia, ci mensia oproti Magicu, mozno nejaky centik, ake velke mas dietatko? my sme Magic uz mali a velmi sme boli spokojni, ale mal golfky vtedy a az neskor ho zacali robit s celou ruckou... co sa tyka rucky na Nune, ta je vyskovo nastavitelna...

ilona3
3. aug 2011

@newyorkgirl to je super že ich môžeš porovnať naživo!!!!! 😀 😀 😀 veľmi ťa prosím napíš potom tvoj názor na oba, lebo sa fakt neviem medzi nimi dvoma rozhodnuť. budem čakať 😎.
ty nebývaš v SK?
ozaj a naš maly mal včera 1. rok, takže kočik by som potrebovala na aspoň 1/2-3/4 roka. no a v zime ho potrebujem strčiť do fusaku a prejsť aj po snehu.

newyorkgirl
4. aug 2011

@ilona3 tak zatial sme boli vonku dnes iba s Magicom a ten je super, maly si v nom krasne pospinkal, ovlada sa strasne lahucko a aj mensi nakup sme s nim zvladli... s tym som spokojna, uvidime, co Nuna, ale bude asi hrkotat na tychto chodnikoch, zatial co Magic ide uplne potichucky...

baby musim povedat, ze ma na Nune zltej prekvapila nazivo ta farba, ze je taka tmavsia a nie taka ziariva bleda ako na vsetkych foto 😖 strieska mi pride akasi uzka zozadu od pohladu, ale inak OK...

newyorkgirl
4. aug 2011

@ilona3 zatial sme Nunu skusali iba vo vnutri, prisla mi dost uzka a aj ta chrbtova opierka mi pride akasi kratka, na to, ze mame 14mesiacov a maly je taky mensi... mne sa Nuna naozaj strasne paci, no maly tam nevyzera moc pohodlne, este skusime a uvidime, ci sa mu nezapaci... 😖

ilona3
4. aug 2011

@newyorkgirl takze Magic je o.k. Som zvedavá čo povieš na tu nunu, lebo ešte včera som bola presvedčená 60% Magic a 40% Nuna, ale dnes je to naopak. Ta Nuna sa mi straaaasne páči, len sa mi zda že ma malé sedenie a maly sa mi tam na budúci rok nezmestí. Prosím Ťa mohla by si odmerat rozmery sedenia v nune myslím šírku, dĺžku a tiež výšku chrbátika. diky

newyorkgirl
5. aug 2011

@ilona3 urobila som album pre porovnanie, napisem tam aj rozmery... ako Magic je skoro o 10cm sirsi v opierke a to je dost, ked das Nunu do lahu, ta opierka ma iba 23cm sirku, to je strasne uzucke...

ilona3
5. aug 2011

@newyorkgirl si poklad že si spravila to porovnanie 😀 😀 😀 zatiaľ som to pozrela len v rýchlosti lebo teraz nemám čas ale ta šírka kočika bude asi rozhodujuca. Som strašne smutná lebo na Nunu som totalne namotaná pretože vyzerá super, ale asi si zoberiem Magic. Veľmi pekne Ti zatiaľ ďakujem. Určite dám vedieť.

ilona3
5. aug 2011

@newyorkgirl práve pozerám že pribudli ešte fotky aj s malým. Mas ho strašne krasneho 😀
95% Magic 5% Nuna aj to len kvôli jej dizajnu.

newyorkgirl
5. aug 2011

@ilona3 ja zatial nechavam oba, ale Nuna bude vyslovene v aute, ked vybehneme niekam na rychly nakupik, tak aby mohol sedkat, na prechadzky a tak na dlhsie isto Espiro, ja priestrannejsie a pohodlnejsie a ako som spominala ovlada sa tiez super lahucko a este ma vlastne perovanie takze mozes akoby aj hojdat babo v nom... tych 23cm opierka, ked je v lahu, to je strasne uzke, naozaj, potom odfotim este ked bude maly v nom lezat, v zime si to neviem predstavit, fusak a zimna bunda, to asi tazko 😖

newyorkgirl
5. aug 2011

@ilona3 aj ked zoberies to Espiro alebo ten podobny nemu Mark, urcite budes spokojna, je to super kocik... a to viem co hovorim, ked zratam vsetky, kolko sme zatial mali, je ich 13 a z toho Espira boli 2x teda, lebo som s nim bola pri malej velmi spokojna, tak sme sa k nemu vratili v tejto novsej verzii 🙂

ilona3
5. aug 2011

@newyorkgirl ved práve to že čo na jeseň a v zime. Plánujem ten kočík využívať kým nebude sneh lebo do snehu nie je ani jeden. Na sneh vytiahnem "pluh" V max. A ked nebude sneh tak zase maly kočík. Ked idem na vačší nákup a potom pre deti do školy a škôlky a mám v aute V max tak ledva zmestím synovu skolsku tašku a vsetky tasky na krúžky a dcerine veci zo škôlky. A to nehovorím o tom ak ideme niekde prec ako napr. Teraz v nedeľu na týždeň na chatu ako sa zbalime ☹ ☹ . Fakt potrebujem niečo malé a skladné ale pohodlne pre malého a V max bude len do snehu. Nuna je príliš úzka a mať aj Nunu aj Magic je pre neprijateľné pretože ich nemám kde skladovat a navyše mm by riadne zuril a kvôli kociku sa hádam nerozvediem 😀. Ked oblečiem v zime malému bundu a dám ho do fusaku tak koniec ☹ uz ho do Nuny nezmestím.
Mark som vylucila pretože sa mi páči tyrkysovy a mark je kombinovaný s takou otrasnou zelenou. Magic vyzerá na obrázku že je kombinovaný so sivou a mame tmavosivy fusak takže preto som teraz rozhodnutá pre espiro Magic 4.

ilona3
5. aug 2011

@newyorkgirl presne tu farbu espira mám vybratu ako mas ty vyzerá krásne a dúfam že aj v skutočnosti bude taká pekná. Ozaj a je to tmavosivá?

newyorkgirl
5. aug 2011

@ilona3 ta modra je pekna a v kombinacii je s hnedosivou, ja som sa prave bala aby nebola sediva a je skor do hneda, som naozaj spokojna, uvidis, ze ked sa zacnete vozit, kocik je super 😉

hviezda22
5. aug 2011

@ilona3 pozri este Britax B-mobile4, ten je tiež zajímavy, ma spojenu ručku, ma širšie sedenie a aj madlo.....Nuna je však super, mali sme 😉

ilona3
5. aug 2011

@newyorkgirl takze to nie je siva? ☹
na niektorých obrázkoch vyzerá sivá a niekde sa mi zdala dohneda čomu som sa ale netešila lebo mám sivý fusak a neviem ako to bude vyzerat 😒
@hviezda22 pozerala som ho vyzerá tiež dobre ale neviem kde sa dá vidieť alebo objednať. ale najviac sa mi aj tak páči NUNA !!!!!!!!!!! škoda že je taká úzka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

ozaj dievčatá merala som mojho malého a on ma širku pliec 22cm. nepatri k veľkým deťom, je taký priemer. neviem presne kolko váži lebo na ročnu prehliadku a ockovanie mame isť keď doktorka skonči dovolenku ale v máji mal 8kg (9mes.). Tak neviem pre aké mini deti je nuna robená, keď newyorkgirl namerala šírku 25cm.

newyorkgirl
6. aug 2011

@ilona3 ono je to troska sirsie, lebo tam mas tie bocnice, ale ked to das do lahu, tak je tam dieta veru napratane, hovorim, ze potom odfotim este maleho v lahu, aby to bolo lepsie vidno... vcera sme boli s Nunou na prechadzke, hrkoce to, je pravda a mamina mi povedala, ze ked vozila, tie otrasy iba po normalnom chodniku jej isli az do ruk, ze to tak brni, ale je kraaaasna ta farba 😀

newyorkgirl
6. aug 2011

@ilona3 ten magic je veru hnedosivy, ale ma nanoznik, tak ked das aj sedy fusak, myslim, ze to bude OK, ja som tuna na bazari kupila presne taky modry fusak ako je to epiro od babypoint od jednej maminy za 10eur