icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lulana79
7. okt 2011

Ja na tento kočík nedám dopustiť, ale ako sa tu už spomínalo, je to kočík na leto. Na zimu mám druhý. NUNA je celkovo náš štvrtý kočík, dva som už predala, po zime predám aj trojkolku ale neviem, či si NUNAu nenecham "na pamiatku". Mám bledo modrý. Kupovala som ho pred dovolenkou a väčšinou ho nosím iba v aute, v kufri a využívame ju po nákupných centrách príp. výletoch. Podľa mňa je to skôr kočík pre väčšie deti, už len preto, lebo nemá madlo. Môj syn má 2 roky a 2 mesiace vozí sa v nej nepripútaný - môže kedykoľvek sám vysadnúť a zas opačne. Mnohé tu spomínali malé umelé kolieska - no sú kočíky ešte s menšími a asi 80% golfáčov hrká omnoho viac ako NUNA. Ja tomuto kočíku dávam 10 bodov z 10ich

anezena
8. okt 2011

@tamichloe neviem co myslis? aky delfinek? 😕 😕 a aka bude 2012 neviem, a vlastne nejako ma to teraz ani netrapi, kedze sme uz dllllho bez kocika.

exupery
8. okt 2011

@lulana79 suhlasim

tamichloe
8. okt 2011

@anezena na strane 25 vo februari o tom pišeš 😎 ked si sa zaujimala o novu nunu 2011,že si tam pisala 😵 ....tak som chcela vedieť aka to je stranka...dakujem...jasne ,že sa už nevozite..ved mate 3ročneho chlapa...... 😵 papa

anezena
8. okt 2011

@tamichloe fuuuha tak to uz nepamatam 🙂 🙂 noo ja by som aj vozila, my sme mali nunu straaasne radi, aj teraz ked ju vidime na ul. danuso krici: mamiii aha moja nuna buggy 😀 😀 ale co ked je taky velky, dlhy, ze sa do ziadneho kocika nezmesti 😖 😖 ale ved ma 3,5 roka jasne uz by to bolo smiesne, i ked sme teraz na jarmoku v sept. videli v TT kamosky s rovnako starymi detmi - s kocikmi, ale maju baby a tioe vyzeraju drobnucko, tak asi preto

cokolada136
10. okt 2011

baby, prosim poradte co mate original fusak k nune...kupovat na zimu ci nekupovat? nemam moznost si ho nazivo prezriet a nedovolim si odhadovat ten material, ci je vo vnutri flis alebo ako...Pls dajte svoje skusenosti ;) diky ;)

atuska24
10. okt 2011

Ahojte,chcela by som reagovat na vase komentare.Mame tento kocik uz rok,dcera mala rok aj 10 mes.teraz ma dva aj 10 m a v pohode sa chystame aj do zimy... 😀 da sa trosku polohovat,ked si chce"oddychnut",som s nim velmi spokojna,dokupili sme fusak, plastenku,mame aj podlozku,tu by som davala vzdy,aby to mala pestrejsie.a kurat co by som vycitala vyrobcovy,je nedomyslena strieska,je, ako to napisat,no za hlavou ma dieta vzduch,takze ak fuka,tak fuka cez kocik,ale vyriesila som to dalsim dositym dielom...Sme spokojne a dokonca som si teraz vsimla ze su uz aj adaptery na sedacku,cize mensie deti mozu sediet v protismere...Takze SUPER.Cgcela som ten zo spojenou ruckou,ale na SR este nebol....teraz uz je?Aj tak asi ten golfac ma vacsiu sedacku....tolko moja skusenost

stanushqa85
10. okt 2011

maminky, neviem sa rozhodnúť aky fusak zadovážiť do našej Nuny(Kaiser Dowwny alebo Lodger bunker) 😅 Máte niektorá s nimi skusenosť v nune? Dakujem

didiana333
11. okt 2011

@stanushqa85 ja mám v nune lodger a som spokojná....kaiser neviem,taký nemám.... 😉

tamichloe
11. okt 2011

@atuska24 ahojky,daj foto aku maš nunku 😵

mau
11. okt 2011

@stanushqa85 skúsila som dať do nej Kaiser a sedí tam dobre, len sa trošku tažšie prevliekala tá klipsa medzi nožičkami cez otvor vo fusaku,

stanushqa85
11. okt 2011

@mau Aha- to by ma ani nenapadlo zistovat, dakujem za info.

marafka
12. okt 2011

už mám NUNU na bazáre ak by ste o niekom vedeli kto by mal záujem..potrebujem ju súrne predať...

marafka
12. okt 2011

@atuska24 prosim ta a aka vysoka je tvoja mala? v pohode sa ti zmesti aj s fusakom? a mas original fusak?

brisilda
13. okt 2011

:D @stanushqa85 kaiser je velky fusak aby vosiel do nuny

milanka33
14. okt 2011

Ahojte chcem sa opýtať či sa dá kočiar zložiť s originál fusakom. Potrebujem to vedieť. Lebo mám iný fusak dobre tam sedí ale zložiť sa nedá s ním. Inak kočiar je výborný. Ďakujem za odpoveď.

marafka
14. okt 2011

@brisilda ahoj neviem docitat to co si mi pisala, nechce mi to ukazat, iba zaciatok vety 🙂

brisilda
14. okt 2011

@marafka ale nic ja som si az neskor vsimla, ze ty nunu predavas 😀

marafka
14. okt 2011

@brisilda no ale ak sa mi nepodari tak budeme zimovat s nunou 🙂

milanka33
14. okt 2011

Ahojki znova. To sa tu nenájde jedná dobra duša čo ma originál fusak nuna aby vyskúšala či vie s ním zložiť kočiar. Potrebujem to vedieť. ďakujem.

weiya
14. okt 2011

@milanka33 ahoj,tak my nemame original fusak k nune ale emitex a tiez nam s nim nesiel zlozit kocik,myslim ze pri original fusaku to buderovnake....

marafka
15. okt 2011

@milanka33 ahoj veru ani ja som sa nedockala odpovede 🙂 ked som chcela nieco zistit 🙂 ale v pohode 🙂 podla mna to nezlozis ani s original fusakom lebo tam ide o to ze ti to bude drzat v tom zahybe ale kto vie lebo ten original sa mi zda ze je tenucky tak ten by tam mozno ani nevadil...

marafka
15. okt 2011

@weiya a ty mas ktory emitex? a spratal sa ti tam? ja som teraz objednala ten novy emitex mumie tak som zvedava ci ho tam vobec vopcham aj s fuaskom 🙂 lebo tie klasicke emitex sa mi zdaju strasne velke na nunu

weiya
15. okt 2011

@marafka ten klasicky to bude,tri v jednom ,v pohode sa tam vmestil na jar sme ho par krat mali ale teraz na jesen som este neskusala a myslim ze mala sa uz potom do kocika nevmesti aj s fusakom...

milanka33
15. okt 2011

@ronie111 Ahojki Vidím že máš originál fusak Vieš zložiť s nim kočiar alebo nie? Vopred ti Ďakujem za odpoveď.

milanka33
15. okt 2011

ďakujem pekne za snahu. Ja vlastne ani neviem od akej značky je fusak ale je z ovčej vlny a tým je veľmi hrubý na zloženie. Ale sedí tam dobre.

ronie111
15. okt 2011

@milanka33 Ahoj, Nuničku v pohode zlozíš s originál fusakom

atuska24
15. okt 2011

@marafka myslis ale do x-landera?alebo do akeho kocika...teraz mame phil&teds smart

atuska24
15. okt 2011

@tamichloe my nemame ...

marafka
15. okt 2011

@atuska24 no vyssie si pisala ze mas nunu, alebo tak som to pochopila ci zle som pochopila?