Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@tamichloe fuuuha tak to uz nepamatam 🙂 🙂 noo ja by som aj vozila, my sme mali nunu straaasne radi, aj teraz ked ju vidime na ul. danuso krici: mamiii aha moja nuna buggy 😀 😀 ale co ked je taky velky, dlhy, ze sa do ziadneho kocika nezmesti 😖 😖 ale ved ma 3,5 roka jasne uz by to bolo smiesne, i ked sme teraz na jarmoku v sept. videli v TT kamosky s rovnako starymi detmi - s kocikmi, ale maju baby a tioe vyzeraju drobnucko, tak asi preto
baby, prosim poradte co mate original fusak k nune...kupovat na zimu ci nekupovat? nemam moznost si ho nazivo prezriet a nedovolim si odhadovat ten material, ci je vo vnutri flis alebo ako...Pls dajte svoje skusenosti ;) diky ;)
Ahojte,chcela by som reagovat na vase komentare.Mame tento kocik uz rok,dcera mala rok aj 10 mes.teraz ma dva aj 10 m a v pohode sa chystame aj do zimy... 😀 da sa trosku polohovat,ked si chce"oddychnut",som s nim velmi spokojna,dokupili sme fusak, plastenku,mame aj podlozku,tu by som davala vzdy,aby to mala pestrejsie.a kurat co by som vycitala vyrobcovy,je nedomyslena strieska,je, ako to napisat,no za hlavou ma dieta vzduch,takze ak fuka,tak fuka cez kocik,ale vyriesila som to dalsim dositym dielom...Sme spokojne a dokonca som si teraz vsimla ze su uz aj adaptery na sedacku,cize mensie deti mozu sediet v protismere...Takze SUPER.Cgcela som ten zo spojenou ruckou,ale na SR este nebol....teraz uz je?Aj tak asi ten golfac ma vacsiu sedacku....tolko moja skusenost
@stanushqa85 ja mám v nune lodger a som spokojná....kaiser neviem,taký nemám.... 😉
@stanushqa85 skúsila som dať do nej Kaiser a sedí tam dobre, len sa trošku tažšie prevliekala tá klipsa medzi nožičkami cez otvor vo fusaku,
@mau Aha- to by ma ani nenapadlo zistovat, dakujem za info.
už mám NUNU na bazáre ak by ste o niekom vedeli kto by mal záujem..potrebujem ju súrne predať...
:D @stanushqa85 kaiser je velky fusak aby vosiel do nuny
Ahojte chcem sa opýtať či sa dá kočiar zložiť s originál fusakom. Potrebujem to vedieť. Lebo mám iný fusak dobre tam sedí ale zložiť sa nedá s ním. Inak kočiar je výborný. Ďakujem za odpoveď.
Ahojki znova. To sa tu nenájde jedná dobra duša čo ma originál fusak nuna aby vyskúšala či vie s ním zložiť kočiar. Potrebujem to vedieť. ďakujem.
@milanka33 ahoj veru ani ja som sa nedockala odpovede 🙂 ked som chcela nieco zistit 🙂 ale v pohode 🙂 podla mna to nezlozis ani s original fusakom lebo tam ide o to ze ti to bude drzat v tom zahybe ale kto vie lebo ten original sa mi zda ze je tenucky tak ten by tam mozno ani nevadil...
ďakujem pekne za snahu. Ja vlastne ani neviem od akej značky je fusak ale je z ovčej vlny a tým je veľmi hrubý na zloženie. Ale sedí tam dobre.

Ja na tento kočík nedám dopustiť, ale ako sa tu už spomínalo, je to kočík na leto. Na zimu mám druhý. NUNA je celkovo náš štvrtý kočík, dva som už predala, po zime predám aj trojkolku ale neviem, či si NUNAu nenecham "na pamiatku". Mám bledo modrý. Kupovala som ho pred dovolenkou a väčšinou ho nosím iba v aute, v kufri a využívame ju po nákupných centrách príp. výletoch. Podľa mňa je to skôr kočík pre väčšie deti, už len preto, lebo nemá madlo. Môj syn má 2 roky a 2 mesiace vozí sa v nej nepripútaný - môže kedykoľvek sám vysadnúť a zas opačne. Mnohé tu spomínali malé umelé kolieska - no sú kočíky ešte s menšími a asi 80% golfáčov hrká omnoho viac ako NUNA. Ja tomuto kočíku dávam 10 bodov z 10ich