Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@turistka mohla by som vediet,ze kde,ake madlo ste dokupili,vraj sa nea zohnat a nijake uni tam nesedi,dakujem za info 🙂
@slniecko77 dakujem za tip 😀 dufam ze ju tam budu mat lebo ked som tam bola ani v jednom ju nemali 😀
@kajka100 chcela som,dlho som zvažovala..videla som ju naživo,pripadal mi taky mini pidi,ale bol krasny,moj muž že taka kosačka,no nakoniec som sa rozhodla pre iny,priestranejši...no prijala by som ešte aj nuničku 😀 je nadherna..dva krat som ju bola pozerat...mne sa vtedy zo všetkych najviac pačila naživo čo mali ta šeda..sand...a tiež som snivala o fialovej 😵
ake maš velke babo??
@monuli1985 na www.lilinka.com,má tam aj odkaz na pani,ktorá to tu na SR predava na mimibazari,je tam aj opis madla urceneho na Nunicku
kočky čo ste kupili nunu ked dietatko malo 9kg ako dlho vám vydržala moja malá ma 73cm ...myslím, že hádam na rok snád este bude či?
@persseffona moj syn má 92cm a 14,5kg a stále si tam sedí jak lord aj s fusakom..... 😀
@didiana333 tak super to by sme mali dosť dlho využiť
Akurát obzerám tie podložky, kupujete bez bočníc z kadial okrem pinkie?
dievcata, nepredavate niektora plastenku na Nunu?
@persseffona mozem sa opytat odkial si objednaval NUnu? ja mam zalusk na raspberry z kolekcie 2012, chcela by som ju ale najprv vidiet nazivo, pytala som sa na nu v TN v obchode Pre deti, len tam este vobec nemali novu kolekciu, ani nevedeli ake farby dostanu na sklad
inak tej zltej sa naozaj neboj, mala ju kamoska, sice tu starsiu kolekciu, ale je naozaj velmi pekna 🙂
tak po ZV bude chodit riadna Nuna mafia 😀 mam dalsiu kamosku co ju asi pred mesiacom kupila - licorice 🙂
inak ste ma potesili s tym madlom, mne to dot chybalo
@mimi21 ahoj dlho sme sa "nevideli" tvoje baby sú nádherné....ja som objednávala cez http://www.nuna4u.cz/nuna4u/eshop/1-1-Kocarky-N... prišlo mi to naj takto priamo ked pri iných obchodoch to vychadza rovnako ked si k tým lacnejsim cenam nacitas dopravu 😠 Už sa žltej nebojím, ked ma neodradili varovania pred hmyzom a skorym uspinením...tak budem stále čistiť mi nevadí hlavne, že bude krásne slniečkový. Aj mne sa páčila tá raspberry farba, ale nechcela som presne tú istú ako mám kočík inak by som ju brala. Ja som sa moja už presťahovala do Hriňovej veľkomesta 😀 , ale občas som u maminy tak môžeme dať potom Nuna stretko rada sa pridám 🙂 Čo máte nové ako sa darí?
@persseffona pozerala som tu stranku, nova kolekcia je tam dost draha, ja som pozerala tu - uz som odtial kocik brala a do nejakeho aprila, ked by som ho objednavala tak mozno este pojdu dole 🙂
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
ty uz ho planujes aj teraz pouzivat? u nas (na Podzamcoku - tiez uz nie som priamo vo ZV) je stale dost snehu, tak ja to nechavam az na jar, este pouzivam Quinny Buzz a potom ich vymenim 🙂
no teraz sa nemame bohvieako, mam doma aj ninku, ma zapal stredneho ucha, Emka je inac velmi dobrucka, uz riadne beha, strasne je zlata 😵
Babenky ak by ste o niekom vedeli,tak predávam Nuna 2011 žltú,používanú cca 4mes.-120eur.Chcem totiž 2012 😀 😀
@mimi21 hej vidím a ked som ja kukala tak este nemali takú zlavu, ale nevadí este mi tam dala 5percent zlavu to nejak teraz nejdem riesit aj tak je vraj ta objednavka nezavazna. Nie čosi my tu mame snehu určite si pockam na jar ked bude pekne a sucho ja ju chcem len ako taky doplnok rychlobezku inak sportiak normalne budem využívať dalej. Fuuu to ušká sú hrozne bolesti...ja som si to užila ked som bola mala a taku bolest by som nikomu nepriala toboz malemu dieťatku...tak Emka je šikovná a kedy sa pustila naša 22.12.2011 som sa aj cudovala, že čo tak skoro tiež lieta. A kolko vazi a meria Emka ja som sa bala aby mi vošla, ale myslím si že bude dobrá dosť dlho máme 9kg a 73cm......ozaj ako zvládaš ten vekový rozdiel viem, že si sa obávala ked si bola tehu teraz to ako hodnotíš?
@persseffona no emka je taka spagetka na podani v roku mala 7700 😀
ja som ju uz do Nuny davala myslim, ze to bude OK
no a vekovy rozdiel: prvy rok bol o drzku, teraz je uz ninka v skolke, tak sa to da, uz sa vedia aj spolu zahrat, ale kazda je povahou uplne ina, emka sa pohra aj sama a ninka potrebuje neustalu pozornost
akurat riesime dovolenku, asi pojdeme do turecka, kedze sme minuly rok neboli, tak teraz si chceme trochu dopriat a hlavne emka nas stoji este len nejakych 50e a ninka, kedze uz ma letenku tak uz skoro 450 😝 - o rok na s uz bude tolko stat aj emka, tak to este chceme vyuzit 😉
baby keby ste mali niektora na plane predavat na jar, tak koniec aprila nunu najlepsie ciernu, alebo fialovu, tu co sa da dat do lahu, tak sa mi ozvite do IP, ja som na zimu predala zltu, ale strasne mi chyba, to bol najlepsi kocik aky som mala...
ahojte, ma niektora z vas realnu skusenost jazdit s Nunou v zime, ked je sneh? Naozaj je v zime nepouzitelna?

@kajka100 ahoj v PD ju maju vo Vtačniku,aj v Barbore,to je na namesti