icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

boska79
20. mar 2012

😠 fuuuha...to co sa robi? ak by som objednala 2012.. a poslali 2011 bez polohovania noziciek...maju to tam nazad na predajni! uplny vrchol!

andrejecka
20. mar 2012

@boska79 veď tá pani z miminkova dnes obvolávala všetky ktoré si objednávali tie farby aké boli aj minulý rok, lebo tie im došli 2011, ale tie nové farby sú 2012, ja som mala objednaný šedý a teraz som to zmenila teda na ten modrý a že zajtra to posielajú a vo štvrtok najneskôr piatok to mám doma

boska79
20. mar 2012

@andrejecka aspon to...ale to co si mysleli? ze zakaznicky povedia- nevadi?

andrejecka
20. mar 2012

@boska79 asi, no ja som najskorej bola nasratá jak sviňa, ale už ma to prešlo, tak budem mať modrú a hotovo

boska79
20. mar 2012

@andrejecka tiez som na tu modru pozerala... potom som to nechala tak, a kupila avio.. ta modra je kraasna. tak dufam ze ju mas skoro doma a nech sluzi! daj potom fotky... co urobili ake pogumovane kolesa? ci aky rozdiel je 2011 vs 2012? strieska, polohovanie noziciek... a este nieco?

andrejecka
20. mar 2012

@boska79 hneď ako ju budem mať doma všetko pofotím a hodím sem

eda28
20. mar 2012

Ja cele poobede rozmyslam co mam urobit. Chcela som tu sedu, cerveny mame concord, tak uz som chcela zmenu. Neviem co spravit, nechat sedu alebo vymenit za cervenu. Poradte pre a proti, lebo uz som zufala.

simona22
20. mar 2012

čítala som na emimino, dve baby tam majú už doma scarlet a rasberry. Ja mám objednanú emerald, aleje to nefér, vraj omylom poslali 2011, to skúšajú len na východnú európu, mám zmiešané pocity a rozmýšľam, aj keď mňa sa to netýka, že emerald zruším a kúpim Britax b-agile. Je to veľmi nekorektrné správanie, uráža ma to. 😠

lilliaan
20. mar 2012

ja by som im kaslala platit taku vysoku cenu za staru kolekciu... urcite este niekde v kamennych obchodoch maju nunu 2011,, a podstatne lacnejsie.. Skuste pozriet tam.. Predajcovia za to nemozu,, to vyrobca poriadne s ludmi "vydrbal"... Ja mam sice objednanu nunu bisque, no i tak mam na nich zlost 😠

@andrejecka mi povedali, ze ta modra je hodne tmava farba...., tak si myslim, ze tam svetla zelena podlozka bude pasovat 😉 Ja mam teraz fusak Lodger Bunker bielo zeleny a vnutri je cely modry.. a vyzera to pekne 🙂

zrzoska11
20. mar 2012

@eda28 ja som chcela žltú, ale zoberiem asi tú bisque, alebo červenú...uvidím ked ich zbadám v predajni...aj ked tiež celé poobedie rozmýšlam čo s tým úrobím ☹ ale za takú cenu a minuloročný model???? ved ten sa dal zohnať za 149€...nedám teraz za neho 180€ už len z princípu...neverím že je to aj inde...to len SR a ČR sú odpadkové koše celej EU

lebonka
20. mar 2012

@koc1nka moj syn ma 12kg, 81cm a absolutne mi nepride, ze by bol v Nune nejak natrepany, resp.aby mu bola tesna..

miska_zv
20. mar 2012

@simona22 Britax odporúčam 🙂

eda28
20. mar 2012

@zrzoska11 Tak uz snad rozhodnute, beriem cervenu, zajtra volam do miminkova a zmenim to. Lebo ja som dnes pani hovorila,ze nechame tu sedu, ale pozerala som to a ta seda 2011 nie je taka ako 2012, ktora sa mi viac pacila, plus este tie vylepsenia.

persseffona
20. mar 2012

@miska_zv no vraj až v štvrtok budú vo zv tak sme išli domov tak štvrtok ich vyobzerám a nechala som si u maminy odložiť také zlaté plátenky. Malá jej tam stihla aj odšklbnúť dáky kvietok z bundičky 😀 sme tam narobili....už ma prešla zlosť podebatila som z majiteľkou zlatá...že dnes bolo viacero nasratých ľudí, že ona to najmenej potrebuje....ju chápem ona za to nemôže

miska_zv
20. mar 2012

@persseffona No veď ona za chvíľu už bude rodiť 🙂 Zlatá je veľmi aj ja som s ňou riešila B agile 🙂 No vidíš, tak ešte ani neprišli dnes. A budeš teda brať inú farbu?

persseffona
20. mar 2012

@miska_zv fakt neviem ja som na tú žltú riadne zaťažená no serie ma to ....rozmýšľam ešte nad všetkými ostatnými asi dám na prvý pohľad, ktorá bude pekná tú vezmem

persseffona
20. mar 2012

@malinovka333 jééj tak ty ju budeš mať asi prvá daj fotky potom 😀

miska_zv
20. mar 2012

@persseffona No podľa mňa bude pekná tá malinová

gossipy_girl
20. mar 2012

@lilliaan presne kvoli tomu mi dnes volala pani z miminkova. lebo som mala objednanu sand. a ze ci chcem za tu cenu minulorocny model 😀 a ja ze neee...a tak bude bisquie. no hruuuza,,,ked pride este uvidim aka bude farba a sa rozhodnem,lebo nie som veru spokojna. nastastie podla zakona mozem do tyzdna vratit ked sa mi nebude pacit. inac je to fest podraz.

lilliaan
20. mar 2012

@gossipy_girl pozeram, ze aj ty si z okresu MI, tak nas tu bude viac na prechadzke s nunou 🙂 jasnee,, ja by som tiez nebrala tie minulorocne nuny za tie peniaze,, uz len z principu 😠 Ja mam objednanu bisque a tesim sa na nu, nie je biela, ale vraj smotanova ci taka cappuccino,, no co ja viem ako na to tetusky z eshopu prisli, snad maju pravdu a nebude biela 😅

simona22
20. mar 2012

no inak neprekvapilo by ma že ak nejakému predajcovi zostala stará kolekcia, že či by nezmenil cenu aj tak aj keď neprišla s novou kolekciou, viete ako to myslím.... ☹ to je totiž bežné

malinovka333
20. mar 2012

@persseffona no neviem ale pisali ze v stredu by ju mali mat vsetci doma ale to je z ceskej stranky tak ja si myslim ze o jeden den viac to bude trvat,a porad tie doplnky pinkie akej farby si mam kupit?ma objednane modre ale nebude to cele premodrene?a zelena neviem ci mi tam bude pasovat lebo mma zelenu podlozku tak pockam aka je nuna a ako to tam bude pasovat a podla toho objednam, teda mam objednane ale este som to nezaplatila

malinovka333
20. mar 2012

@persseffona a jasne ze dam fotky a aj synovca ten ma 2 roky tak uvidime ako tam pasuju take 2rocne deti ked kadzdy tu pise inak

gossipy_girl
21. mar 2012

moj mlady ma rok a 8 mesiacov.uz sa moc nece vozit v kociku,ale na rychle presuny ho chcem. a tiez som zvedava ako v nom bude sediet,ci to bude pohodlne. uvidime no. snad nesklame 🙂

gossipy_girl
21. mar 2012

@lilliaan mam to brat ako pozvanku na spolocnu prechadzku? 😝 tak ja som zvedava aka to bude v skutocnosti farba lebo vyzera ako kremova,,no ta kocka z miminkova mi vravi ze to je skor do biela.tak som zostala zhačena,uvidime no. lebo na vyber pre chlapca tam bol uz len emerald. ale ten mi prisiel tmavy.a predsa len do takej kremovej viem dokombinovat modre doplnky,a ked bude dalsie mimi dievcatko tak len vymenim farbu doplnkov a mam 🙂

lilliaan
21. mar 2012

@gossipy_girl jasneee,, kludne mozme potom pokocikovat spolu 🙂 Tebe povedali, ze je do biela? 😒 tak to som zvedava,, mne zas tetuska povedala, ze "nieee,, nie je vobec biela, skor smotanova, take cappuccino" 😅 tak som zvedava co mi piatok pride domov 😝 Tiez som tak rozmyslala, ze tuto farbu zladim lahko so vsetkymi doplnkami, tak uvidim.. Rozmyslala som nad pinkie, no baby tu pisu, ze farba rychlo vybledne, tak neviem... stoji to dost 😖

persseffona
21. mar 2012

@miska_zv nechcem rovnakú farbu ako mám kočík 😒

miska_zv
21. mar 2012

@persseffona jáj vlastne hej....

persseffona
21. mar 2012

@malinovka333 asi by som počkala na nunu a potom objednala podložku

riamim
21. mar 2012

Ahojte! Tak my už vraj máme Nunu v enikibeniki, poobede ide muž pre ňu! Potom dám info! 🙂