icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

gumo
21. mar 2012

@riamim zavidim ☹

gumo
21. mar 2012

tralala Nunička už dorazila letíme po ňu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lubka_to
21. mar 2012

takže teraz som volala do miminkovo a kočiare už maju takže zajtra alebo v piatok ich mám doma, už sa neviem dočkať.........

exupery
21. mar 2012

No,prave som videla tu novu ruzovu nunu...farba super ,taka tmava cyklamenova,okienko take ani nemuselo byt-len skarocka,strech je vzadu upnuta cvokmi nie suchacom,a to polohovanie noziciek...no neviem,mohli to lepsie vymysliet...

gossipy_girl
21. mar 2012

@lilliaan ja mam svetlomodry slnecnik,a usijem si podlozku aj deku. mam vybratu latku,maju ju mat na sklade niekedy okolo 25teho,cize cakam.ja od pinkie nebudem kupovat,uz len z principu ze pojdem po meste a kazda druha bude mat podlozku s opickou a bodkovanu decku 😀 nechcem byt rovnaka. a vyber kvalitnej bavlnenej latky je siroky,cize pravdepodobnost ze budeme dve rovnake je veeeeelmi mala.preto volim radsej tak.

anicka26
21. mar 2012

Joj baby,keď to čítam,aké ste nedočkavé,som rada,že mám nunu doma,aj keď 2011 🙂 Je to super kočík,uvidíte,že budete spokojné.Aj keď tá raspberry je kráááásna,ja mám fialovú,juj škoda,že neboli také farbičky aj min.rok

lilliaan
21. mar 2012

@gossipy_girl ja teda nie som priamo z MI, ale nevies kde mi tam mohli nejaku deku a podlozku usit? Ze by som si vybrala niekde latku a druha strana by bola fleece.. A tiez podlozku... len tie rozmery zohnat 😒 Ty vies sit? Tak to v dobrom zavidim 🙂 ja by som tak rada nieco usila, no ked boh rozdaval na to talent, stale som niekde velmi veeelmi daleko 😅 😅 😅

lilliaan
21. mar 2012

inac baby, ja som pozerala na MMB, nejaky predajca predava nuny z kolekcie 2011 za 149eur.. Tak mozno ich este stale ma a nezvysi ceny..

peta131
21. mar 2012

Joj baby tie čo už budete mat dnes nunu tak rychlo pofotit a hodiť sem fotky už som na nu straaaasne zvedavá 😀

gumo
21. mar 2012

@lilliaan maly len zlte ja som chcela najprv 2011 ale zltu nie tak som pockala na 2012

gumo
21. mar 2012

@gossipy_girl aj ja som nad tym rozmyslala ze ju bude mat kazda druha a radsej si dam usit mamine, kupim si latku ale chcela by som to aspon nastriedacku s pinkie , len tu tasku urcite objednam

lilliaan
21. mar 2012

@gumo a nebude ta pinkie taska prilis dlha? Si myslim, ze ked drobec bude spat, tak ta taska vlastne bude prekazat,, ci nie? no neviem, chcelo by to vyskusat 😝

gossipy_girl
21. mar 2012

ja mam organizer. je to super vec. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13559468&tab=1
a tam dam vsetky drobnosti pre maleho,jedlo,flasku,moje mobily.a zvysne hracky a plienky do kosika na kociku. ja nepouzivam tasku ...mam doma kupene z emitex,ale nemam rada sa tam prehrabovat a nikdy nic neviem najst 😀 a tie podlozky do kocika si usijem sama. jednu stranu dam bavlnu s takym krasnym motivom dino,a druha strana bude fleece. bud svetlomodry alebo tyrkys.este som sa nerozhodla 🙂 pozri,ked pride kocik usijem sebe podlozku,a ked sa ti bude pacit tak mi donesies latku a urobim aj tebe. vyskusam na sebe najprv ci trafim strih,a ked to bude oukej,usijem aj tebe 😉 a druha vec,bude to o dost lacnejsie ako z pinkie 😉

juana21
21. mar 2012

babulky mate niekto aj madlo na nunu?nechyba vam?

gumo
21. mar 2012

@lilliaan to mi tam bude kazda zavadzat

gumo
21. mar 2012

tak nuničku sme už aj vyskusali a je super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tamichloe
21. mar 2012

@gumo tak foto!!!!!!!!!!!!!!!!!si prosime a kolko ma mali???

riamim
21. mar 2012

Tak Nuna je doma, aj odskúšaná a som maximálne spokojná! 😵 Neskutočne ľahúčko sa s ňou manipuluje, na hrboľatých chodníkoch ide úplne super, perfektne tlmí nárazy. Len som troška v rozpakoch z toho polohovania nožičiek, buď neviem, ako na to, alebo je to len také nejaké o ničom... V návode nie je nič, tak keď mi niektorá poradíte, budem rada.
Inak, ja mám scarlet a vôbec nemá striebornú striešku ako niektoré písali, ale takú skôr svetlošedú. Je naozaj veľmi pekná. Foto nemám, nejako som ešte nestihla.

persseffona
21. mar 2012

@lilliaan ahoj dáš link prosím ťa?

peta131
21. mar 2012

@riamim
@gumo baby fotooo sme zvedavé 😀

zrzoska11
21. mar 2012

no tak nuna je doma...zobrali sme bisque...tá žltá sa mi nepáčila...vyzerala ako "20-ročný slnečník" a hlavne kvôli tomu čo na nás našili s tými modelmi 2011/2012...je fakt super...kuknite

azarijka
21. mar 2012

@zrzoska11 krasna je, mne sa najprv pacila zlta ale teraz ked vidim tuto tak je krajsia 😉 a to polohovanie noziciek je v pohode?

zrzoska11
21. mar 2012

😀 nooo to polohovanie nožičiek je viac menej hovadina...zo spodu kočíka to rukou potlačíš a je akože v hornej polohe a bez výstuže...čiže ked drobec kopne nožičkou je to opäť zastrčené...ale materiál je o moc lepší ako pri modeloch 2011...no taký pogumovaný....ináč v obchode "pre deti" majú všetky nuny za 169€...akcia trvá 7 dní

gumo
21. mar 2012

@tamichloe fotky dam zajtra odfotime a deneho svetla teraz vecer to pod lampou nebuude nic moc...maly bude mat 8 mesiacov

azarijka
21. mar 2012

@zrzoska11 ja som chcela cakat na 2012,ale ked som videla to polohovanie noziciek na nete na fotkach moc ma to neoslovilo tak som kupila 2011... tak preto sa pytam ako to vyzera realne ci mam co lutovat 😉

lenuska20
21. mar 2012

ahojte kočky, chcela by som sa spýtať, či by bola nuna vhodná na jar aj pre takého 5-6 mesačného prcka, ktorý ešte nesedí, kedže to polohovanie nožičiek na 2012 je také všelijaké. aký máte názor?

peta131
21. mar 2012

@lenuska20 ja si myslím, že nuna je skôr pre starsie deti, je dost otvorená a aj to polohovanie noziciek neni moc premakane 😉

zrzoska11
21. mar 2012

@azarijka vôbec nemusíš lutovať...neviem akú farbu máš...lebo pri tej žltej bol bledošedý spodok a tu je čierny a pogumovaný...myslím že bude odolnejší...to je jediná výhoda

exupery
21. mar 2012

@lenuska20 urcite nie,nuna je pre deti,ktore uz chodia...je tak riesena,preto je bez madla,nizko,aby dieta mohlo samo nasadat vysadat a podobne...

malinovka333
21. mar 2012

zavidim tie co ju u mate som zvedava kedy pride mne, dufam ze zajtra lebo narobim poriadky ☹