Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
tralala Nunička už dorazila letíme po ňu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
takže teraz som volala do miminkovo a kočiare už maju takže zajtra alebo v piatok ich mám doma, už sa neviem dočkať.........
No,prave som videla tu novu ruzovu nunu...farba super ,taka tmava cyklamenova,okienko take ani nemuselo byt-len skarocka,strech je vzadu upnuta cvokmi nie suchacom,a to polohovanie noziciek...no neviem,mohli to lepsie vymysliet...
@lilliaan ja mam svetlomodry slnecnik,a usijem si podlozku aj deku. mam vybratu latku,maju ju mat na sklade niekedy okolo 25teho,cize cakam.ja od pinkie nebudem kupovat,uz len z principu ze pojdem po meste a kazda druha bude mat podlozku s opickou a bodkovanu decku 😀 nechcem byt rovnaka. a vyber kvalitnej bavlnenej latky je siroky,cize pravdepodobnost ze budeme dve rovnake je veeeeelmi mala.preto volim radsej tak.
Joj baby,keď to čítam,aké ste nedočkavé,som rada,že mám nunu doma,aj keď 2011 🙂 Je to super kočík,uvidíte,že budete spokojné.Aj keď tá raspberry je kráááásna,ja mám fialovú,juj škoda,že neboli také farbičky aj min.rok
@gossipy_girl ja teda nie som priamo z MI, ale nevies kde mi tam mohli nejaku deku a podlozku usit? Ze by som si vybrala niekde latku a druha strana by bola fleece.. A tiez podlozku... len tie rozmery zohnat 😒 Ty vies sit? Tak to v dobrom zavidim 🙂 ja by som tak rada nieco usila, no ked boh rozdaval na to talent, stale som niekde velmi veeelmi daleko 😅 😅 😅
inac baby, ja som pozerala na MMB, nejaky predajca predava nuny z kolekcie 2011 za 149eur.. Tak mozno ich este stale ma a nezvysi ceny..
Joj baby tie čo už budete mat dnes nunu tak rychlo pofotit a hodiť sem fotky už som na nu straaaasne zvedavá 😀
@gossipy_girl aj ja som nad tym rozmyslala ze ju bude mat kazda druha a radsej si dam usit mamine, kupim si latku ale chcela by som to aspon nastriedacku s pinkie , len tu tasku urcite objednam
ja mam organizer. je to super vec. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13559468&tab=1
a tam dam vsetky drobnosti pre maleho,jedlo,flasku,moje mobily.a zvysne hracky a plienky do kosika na kociku. ja nepouzivam tasku ...mam doma kupene z emitex,ale nemam rada sa tam prehrabovat a nikdy nic neviem najst 😀 a tie podlozky do kocika si usijem sama. jednu stranu dam bavlnu s takym krasnym motivom dino,a druha strana bude fleece. bud svetlomodry alebo tyrkys.este som sa nerozhodla 🙂 pozri,ked pride kocik usijem sebe podlozku,a ked sa ti bude pacit tak mi donesies latku a urobim aj tebe. vyskusam na sebe najprv ci trafim strih,a ked to bude oukej,usijem aj tebe 😉 a druha vec,bude to o dost lacnejsie ako z pinkie 😉
babulky mate niekto aj madlo na nunu?nechyba vam?
tak nuničku sme už aj vyskusali a je super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak Nuna je doma, aj odskúšaná a som maximálne spokojná! 😵 Neskutočne ľahúčko sa s ňou manipuluje, na hrboľatých chodníkoch ide úplne super, perfektne tlmí nárazy. Len som troška v rozpakoch z toho polohovania nožičiek, buď neviem, ako na to, alebo je to len také nejaké o ničom... V návode nie je nič, tak keď mi niektorá poradíte, budem rada.
Inak, ja mám scarlet a vôbec nemá striebornú striešku ako niektoré písali, ale takú skôr svetlošedú. Je naozaj veľmi pekná. Foto nemám, nejako som ešte nestihla.
@lilliaan ahoj dáš link prosím ťa?
😀 nooo to polohovanie nožičiek je viac menej hovadina...zo spodu kočíka to rukou potlačíš a je akože v hornej polohe a bez výstuže...čiže ked drobec kopne nožičkou je to opäť zastrčené...ale materiál je o moc lepší ako pri modeloch 2011...no taký pogumovaný....ináč v obchode "pre deti" majú všetky nuny za 169€...akcia trvá 7 dní
ahojte kočky, chcela by som sa spýtať, či by bola nuna vhodná na jar aj pre takého 5-6 mesačného prcka, ktorý ešte nesedí, kedže to polohovanie nožičiek na 2012 je také všelijaké. aký máte názor?
zavidim tie co ju u mate som zvedava kedy pride mne, dufam ze zajtra lebo narobim poriadky ☹

@riamim zavidim ☹