Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@katarina.banska ahoj, ty si kupovala pouzitu nunicku, este ti vrzga? už si s nou spokojná?
@tamichloe ahoj, kupovala som par mesiacov pouzivanu a uz som s nou spokojnaaaaaaa....... 🙂 🙂 vrzga, len ked s nou pomykam a ked v nom nesedi mala, takze uplna pohoda. mozem len odporucat
@peta131 ak si tovar nepoužila môžeš ho vrátiť v pohode do 7dní
@mau bola som ju skusat na predajni v Tn a napriek tomu, ze krpec ma takmer 2a pol a je dost velky, bolo mu v nej dobre, na vozenie postaci.. spavat v kociku uz nespava aj tak vyse roka, tak snad sa v lete este povozime 🙂 a dobra info do buducna pre vsetky so zatial mensimi detmi - aj 16 kg naklad je v nej lahucky ako pierko 😀
@katarina.banska lebo ja stale vaham či ju mam kupit a ked,tak či použitu alebo novu..aku maš farbu?
@tamichloe ahoj ja sa tiez neviem rozhodnut,ci ojazdenu alebo novu,ale ani pouzitu nepredava hoc kto,nasla som 1inzerat aj to uz neaktualny.Mam v blizkosti predajnu,kde ju maju za 159eur ale 2011 a ta mi staci,moc velky rozdiel nie je ,mne sa paci fialova,dokupila by som si k nej podlozku a deku z pinkie.cz.
Baby tie co mate uz nunu doma odkial zovsadial sa da objednat,myslim model 2011 a este jedna otazocka,ked dietatko lezka v najnizsej polohe,nekopete ho skoro alebo sa vam vahovo nepreklana nuna?Som sa to docitala na nete,ze sa to stava
@tamichloe ja sa aj obavam pouzitej koli kolieskam,doteraz som mala zopar pouzitych kocikov,mam doma uz 7-mi 🙂 ,ale tentokrat pojdem do noveho,inak za pouzitu chcu od cca 120eur to si radsej doplatim a kupim novu,cena medzi pouzitou a novou v pripade nuny nie je rozdielna ako u inych kocikoch.
Ja tiez potrebujem do auta,na dovolenku a nakupy,rozmyslala som nad zn.zoppa,espiro,take golfove novinky,ale tie koliecka ma odradili,neviem,pojdem do predajne maju tam velky vyber a zhodnotim tam,mala som ponuky na dobre ojazdene golface okolo 50eur,ale nieco ma laka stale k nune,tak hadam neolutujem a keby tak by som posunula dalej,je velky zaujem o ne aj o typ 2011
@koc1nka ved aj ja kvoli kolieskam....nuna by bola moj 5.ty kočik,zatial som mala všetky nove..a ako hovoriš,stale ma niečo laka knej....vieš,ked kupiš novu,tak potom ju aj tak musiš predat za 120€,aby si ju predala....ja neviem,čo by bolo lepšie..a čo na to tvoj mm,že dalši kočik...moj hundre 😀 😀 a to pri malej maš siedmy?
@tamichloe mi hovor,moj mm povedal,ze keby som radsej takto s autami obchodovala,inak ake obchodovanie,ked stejne prerobis.Ja mam jeden po synovi starsi tako,ale v super stave,ten chce mama,lahko sa jej s nim chodi a po dedine stvoreny na cesty,potom som mala novu trojkombinaciu a ostatne 2 2-kombi a teraz 2sportove,z toho jeden mi vysi na predaj,bojim sa ojazdenej a zvlast nuny,inak ty si nasla niekde kto predava,bo ja nie,iba 1zltu tu na mk
ahojte,nepredavate niektora svoju nunu mala by som zaujem. 🙂
@tamichloe mam tu fialovu, neviem ako sa vola presne
@katarina.banska winnerberry tak nejak..a nebola moc ojazdena,ked si ju kupila použitú? 😉 mate ho ako jediny kočik?či len do auta?
@tamichloe ano tusim je to winnerberry, bola teda aj je v super stave. bola pouzivana vraj 4 mesiace, ale ten stav tomu aj zodpoveda. takze ju mam este v zaruke. mame ho uz ako jediny kocik, nakolko moja mala bude mat v maji dva roky a ona nie je ten typ co by v kociku sedel........ 🙂 takze ho mame vacsinou len v aute, ale sem tam ho vytiahnem ak potrebujem ist do obchodu, alebo tak......
@tamichloe kupila som ju za 90 eur vratane plastenky, takze ja som o novej ani len neuvazovala 🙂 , chcela som kocik do 100 eur nakolko ho uz nebudem tolko vyuzivat, ale zas chcela som kvalitku 🙂 🙂 takze nuna vyhrala. pred pol rokom som mala maclaren techno xt, ten stal 280 eur novy a vyuzivala som ho minimalne, tak som ho predala po asi 4 mesiacoch. bolo mi luto, ze som don vrazila tolko penazi a pouzivala ho len sem tam.
@koc1nka
@tamichloe ja mam tiez nunu ako 7-dmi kocik 😅 prvy som mala X-lander 3 kombinaciu, ten som po mesiaci predala a kupila 3-kombinaciu Concord fusion a potom nasledovali sportove, Mamas and papas Sola, Mutsy rider, Quinny zapp xtra, Chicco Multiway a teraz Nunu 😀 vzdy som kocik predala a kupila novy 🙂 mm si uz zvykol, najprv frflal ale teraz uz mu je to akosi jedno ale som sa zaprisahala, ze nuna je uz posledna, aj ked to som hovorila pri kazdom 😀
Inak dnes som volala do Enikibeniky a pani bola strasne ochotna, sa mi ospravedlnovala, ze mi ju poslali a zajtra mi na ich naklady poslu kuriera aby si Nunu vyzdvihol, tak som rada, ze to islo takto lahko 🙂
nasla som dobre veci na nunicku kuk http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=214480 co mi poradite tie co mate doma,hodi sa mi podlozka http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13129762&tab=1 ,madlo http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13480816&tab=0 taska tato http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13144552&tab=0 ci tato http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13143363&tab=1
chcela by som aj podlozku a neviem ako skombinovat farby na zltu nunu 2011,poradite,prosim?DAKUJEM
@koc1nka modru mam, hej som spokojna, podla mna najlepsi kocik co sme zatial mali, co sa tyka ovladania, skladania, super...aj malemu sa v nej lubi 🙂 vie si sam nasadnut a vysadnut co sa mu velmi paci 🙂 preto som aj cakala na 2012 lebo ta ma spodok pogumovany a vacsi, takze si pekne sam vylezie, na starsich modeloch taky spodok nieje, tam by mu to asi neislo...a co sa tyka podlozky, ja by som si ju tam nedavala, lebo maly je uz veliky a len by mu zbytocne zaberala miesto, madlo je tiez podla mna zbytocne, lebo sa ti bude mala zle vyberat, taska je dobra ale mne na nej pasuju vselijake kapsy, aj kapse na kocik z DM na nej super drzia 🙂 ale ked mi maly spinka, tak mi tam kapsa zavadzia, respektive sa mi kocik prevracia, tak som to vyriesila tak, ze som uz prebalovaciu tasku zahodila a nosim uz len kabelku ktoru si davam do kosika 🙂 a chcem si kupit ten organizer, ten je podla mna na nunu najpraktickejsi

@mau a ked ti v Nune spi, tak sa ti do nej este zmesti? moj maly ma 82cm, 13kg a 20 mesiacov a je mu nadoraz, hlavku ma uz uplne pri strieske ked spinka...ale nevadi, len vynimocne spi v kociku, tak zase mi to az tak neprekaza...