icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

nickiee0
30. mar 2012

Ahojte baby 🙂 Akú máte pláštenku do dažďa, originál alebo univerzálnu? Neviem, ktorá by bola lepšia...

andrejecka
30. mar 2012

@nickiee0 originál je len originál

tamichloe
30. mar 2012

dnes som bola pozriet nunu naživo,chcela som šedu,no ružova a červena je nadhernááá,to polohovanie nožičiek,to musel riadny mudrc vymyslieť 😀 😀 a dlho musel rozmyšlat!!!!!!!!!!!!!!

juana21
31. mar 2012

@nickiee0 ja mam univerzalnu na sportiak a je super pretoze mi zakryje aj tasku zo zadu na kociku.a hlavne ta cena.univerzalna ma stala 4 eura.

luciferova
31. mar 2012

@nickiee0 original je sice original, ale pokial ju nahodis, tak aj prsat prestane 😅 resp. zmoknes aj s nunou 😀 ja som pouzivala z ineho golfaca pokym som ho nepredala, odvtedy sa trapim s originalom 😖

abika26
31. mar 2012

dievcata kupovali ste niektora deku od pinkie.cz do nuny?da sa tam nejako prichytit,ze nepada?a je tepla??myslim ta dvojfarebna s gulickami?

mimi21
31. mar 2012

ahojte, tak uz aj my mame doma nunicku - raspberry a dnes sme absolvovali aj prvu prechadzku, vsetko super, chcem sa len opytat ci ste vsetky dokupovali madlo...zatial sa neviem rozhodnut ci kupit alebo nie, teraz mam pocit ze mi tam chyba - ale to je mozno zvykom z predchadzajuceho kocika, tak poradte 🙂

mis_ka
31. mar 2012

@mimi21 ja som nekupovala, vobec nam nechyba. dokonca som odmontovala madlo aj z naseho druheho kocika 🙂

mimi21
31. mar 2012

@mis_ka no ved este chvilu potestujem takto a uvidim, ja mam stale pocit ze mi mala stade vypadne, mala pasy len okolo pasa, nie cez plecia, tak som ju predtym davala aj v quinny buzz, takze bola na to zvyknuta

tamichloe
31. mar 2012

@mimi21 ja som ho pozerala v obchode,presne tuto a červenu,su nadhernééé

mimi21
1. apr 2012

@tamichloe 🙂 no ja ked som zbadala tu malinovu, tak som hned vedela, ze musim rychlo predat svoj stary kocik a kupit tuto, zvazovala som este quinny zapp ale ten som uz mala a kedze uz dalsie babatko aspon zatial nie je v plane, tak si chcem uspokojit vsetky svoje kocikove tuzby 😀 a cerveny kocik som mala doteraz, takze bolo hned rozhodnute 🙂

exupery
1. apr 2012

@mimi21 nam nechybalo ani nechyba,nemusi ho riesit,ked ti babo zacne samo nasadat a vysadat,a pasy das len okolo pasu a hotovo

tamichloe
1. apr 2012

@mimi21 Moje reč,uspokojiť svoje kočikove tužby!Toto je moje posledne babo,viac neplanujeme..a chcela som nuničku ešte...no je mi luto 180€,sice v jednom obchode mi zlavil na 169€,no ja si musim nechat naš kočik po dedine,ten už nepredam,nuničku do auta,preto vaham či tolko dam za novy,a majitel mi hovoril že mali len 2reklamacie,na ten spodok kde idu nožičky,povytiahli sa očka a to im hned poslal vyrobca a vymenil,tak preto zvažujem či mam kupit použitu,,,,,,čo ked sa to tam povytiahne a mne reklamaciu nikto neuzna,ked som kočik ja nekupovala,na zaručnom liste je meno kupujuceho...nunu maš teraz ako jediny kočik?ale ty byvaš v meste... 😵

tamichloe
1. apr 2012

@exupery vy sa mestite v pohode do nuny?kolko važi a meria malinka?

exupery
1. apr 2012

@tamichloe meria 89cm a vazi cca 14kg,no vmestime,dokonca v zime sme mali aj emitex fusak...ale strechu nosime uz sklopenu povecsine,my sme ju ani vatuahnutu velmi nenosili,mala nema rada nieco nad hlavou 😉

tamichloe
1. apr 2012

@exupery to važne,ja som ju bola pozerat s dcerou staršou,bez malej(bola choručka),no ked sme ju skušali ked mala 6m tak bola ltt,ale to nie je pre tak male babetka..moja ma 10,7kg a 79cm

martina2001
1. apr 2012

@nickiee0 ja mám originál, kupili sme ho priamo s nunou a som spokojná, je hore raz dva. aj moskytiéra
@mimi21 ja som ho objednala to mádlo, ale zatiaľ sme ho ešte nemali namontované, dáko mi nechýba, a ani malej, som sa bála lebo na Camku sa ho držala 🙂

mimi21
1. apr 2012

@tamichloe no 180 je dost, ale ja som predal svoj kocik za 200, tak som neriesila, snad ju potom aj dobre predam, keby som kupila 2011 uz teraz tak potom uz pojdu podla mna s cenou riadne dole a musela by som ju predavat pod cenu
a najviac sa mi pacilo ze na enikibeniki.sk ju mali za 170 kym ju nenaskladnili, a ked uz bola skladom tak bola hned za 180 😝

tamichloe
1. apr 2012

@mimi21 ved to 2011 budem musiet predat tiež o nejakych 20-30menej a tak aj novu,tak je to asi to iste,len prva investicia bude vyššia pri novom

exupery
1. apr 2012

@tamichloe no vazne,ja som s nou max.spokojna a moja mala tiez...lebo mame este Muru a vzdy sa pyta radsej do nuny...

tamichloe
1. apr 2012

@exupery a nemaš ju odfotenu v nej?

exupery
1. apr 2012

@tamichloe myslis teraz?

exupery
1. apr 2012

@tamichloe tu mala rok aj pol,cca 13kg ,84cm...skusim este cerstvejsiu foto pohladat 😉

exupery
1. apr 2012

@tamichloe no nic novsie nemam,ale ak budeme vonku tak cvaknem a hodim sem

mimi21
1. apr 2012

@tamichloe ja si len myslim, ze o 2011 uz mozno nebude az taky zaujem ked sa na bazaroch zacnu predavat 2012, aj ked je pravda, ze 2011 sa da teraz kupit za 150, neviem ale ci je ktomu plastenka a moskytiera - ktoru som ja osobne nikdy pri ziadnom kociku nepouzila, plastenku ano ale moskytieru nie
neviem do detailov ake su rozdiely medzi 2011 a 2012 ale napriklad to polohovanie noziciek je podla mna 0 bodov 😝

tamichloe
1. apr 2012

@exupery ano

tamichloe
1. apr 2012

@exupery neni tam na tesno?ale je zlatučka,skus aktualnu,dakujem...tak ty ju maš už rok...

tamichloe
1. apr 2012

@mimi21 polohovanie o ničom a 2011 je za cenu 2012

moniq83
1. apr 2012

Ahojte..mna manzel jeden den odniesol do obchodu s malym (11mesiacov)a kupil nam krasnu cervenu NUNU 2012...odvtedy sa kocikujeme po byte lebo vonku je este stale nejako chladno a pouzivame este stary ale uz sa nevieme dockat kedy vyjdeme do ulic Kosic a prejdeme sa po meste..velmi sa tesime...a dufam ze budeme spokojnyy, trosku aj mne tam chyba to madlo ..ale uz som si nasla na internete univerzalne tak sa tesim ze nieco take sa da dokupit a mozno to fakt nebudeme ani potrebovat tak ako to tu pisete...
A co sa tyka polohovania noziciek tak sa ktomu neviem vyjadrit lebo nam nozky tam nedosiahnu este ale vyzera to dobre..pridam aj foto...

exupery
1. apr 2012

@tamichloe keby sa jej tam nepacilo,tam sa tam netaha,nemyslim,ze je jej tesno...ono treba sa nato pozerat tak,ze to predsa nie je sportiak,ci mega kocik-je len na presuny,ked dieta bolia nozicky a podobne...a my sme ju teda uz dobre zodrali! 🙂