Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@nickiee0 originál je len originál
dnes som bola pozriet nunu naživo,chcela som šedu,no ružova a červena je nadhernááá,to polohovanie nožičiek,to musel riadny mudrc vymyslieť 😀 😀 a dlho musel rozmyšlat!!!!!!!!!!!!!!
@nickiee0 original je sice original, ale pokial ju nahodis, tak aj prsat prestane 😅 resp. zmoknes aj s nunou 😀 ja som pouzivala z ineho golfaca pokym som ho nepredala, odvtedy sa trapim s originalom 😖
dievcata kupovali ste niektora deku od pinkie.cz do nuny?da sa tam nejako prichytit,ze nepada?a je tepla??myslim ta dvojfarebna s gulickami?
ahojte, tak uz aj my mame doma nunicku - raspberry a dnes sme absolvovali aj prvu prechadzku, vsetko super, chcem sa len opytat ci ste vsetky dokupovali madlo...zatial sa neviem rozhodnut ci kupit alebo nie, teraz mam pocit ze mi tam chyba - ale to je mozno zvykom z predchadzajuceho kocika, tak poradte 🙂
@tamichloe 🙂 no ja ked som zbadala tu malinovu, tak som hned vedela, ze musim rychlo predat svoj stary kocik a kupit tuto, zvazovala som este quinny zapp ale ten som uz mala a kedze uz dalsie babatko aspon zatial nie je v plane, tak si chcem uspokojit vsetky svoje kocikove tuzby 😀 a cerveny kocik som mala doteraz, takze bolo hned rozhodnute 🙂
@mimi21 Moje reč,uspokojiť svoje kočikove tužby!Toto je moje posledne babo,viac neplanujeme..a chcela som nuničku ešte...no je mi luto 180€,sice v jednom obchode mi zlavil na 169€,no ja si musim nechat naš kočik po dedine,ten už nepredam,nuničku do auta,preto vaham či tolko dam za novy,a majitel mi hovoril že mali len 2reklamacie,na ten spodok kde idu nožičky,povytiahli sa očka a to im hned poslal vyrobca a vymenil,tak preto zvažujem či mam kupit použitu,,,,,,čo ked sa to tam povytiahne a mne reklamaciu nikto neuzna,ked som kočik ja nekupovala,na zaručnom liste je meno kupujuceho...nunu maš teraz ako jediny kočik?ale ty byvaš v meste... 😵
@tamichloe no 180 je dost, ale ja som predal svoj kocik za 200, tak som neriesila, snad ju potom aj dobre predam, keby som kupila 2011 uz teraz tak potom uz pojdu podla mna s cenou riadne dole a musela by som ju predavat pod cenu
a najviac sa mi pacilo ze na enikibeniki.sk ju mali za 170 kym ju nenaskladnili, a ked uz bola skladom tak bola hned za 180 😝
@tamichloe ja si len myslim, ze o 2011 uz mozno nebude az taky zaujem ked sa na bazaroch zacnu predavat 2012, aj ked je pravda, ze 2011 sa da teraz kupit za 150, neviem ale ci je ktomu plastenka a moskytiera - ktoru som ja osobne nikdy pri ziadnom kociku nepouzila, plastenku ano ale moskytieru nie
neviem do detailov ake su rozdiely medzi 2011 a 2012 ale napriklad to polohovanie noziciek je podla mna 0 bodov 😝
Ahojte..mna manzel jeden den odniesol do obchodu s malym (11mesiacov)a kupil nam krasnu cervenu NUNU 2012...odvtedy sa kocikujeme po byte lebo vonku je este stale nejako chladno a pouzivame este stary ale uz sa nevieme dockat kedy vyjdeme do ulic Kosic a prejdeme sa po meste..velmi sa tesime...a dufam ze budeme spokojnyy, trosku aj mne tam chyba to madlo ..ale uz som si nasla na internete univerzalne tak sa tesim ze nieco take sa da dokupit a mozno to fakt nebudeme ani potrebovat tak ako to tu pisete...
A co sa tyka polohovania noziciek tak sa ktomu neviem vyjadrit lebo nam nozky tam nedosiahnu este ale vyzera to dobre..pridam aj foto...

Ahojte baby 🙂 Akú máte pláštenku do dažďa, originál alebo univerzálnu? Neviem, ktorá by bola lepšia...