icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zuzul1310
2. nov 2010

@anezena Gratulujem k Zappovi, snáď bude ok a ďalšia výmena už nebude 😉 Ja sa stále rozhodujem medzi Emitex, Eisbärchen a Kaiser fusakom, asi zatiaľ vyhráva emitex aj kvôli šírke aj dĺžke.

zajo79
2. nov 2010

@zuzul1310 lodger bunker sa ti nepaci? ten je super

zuzul1310
2. nov 2010

@zajo79 beriem, no tá cena až taká super nie je, malý má dva roky a za fusak ktorý budeme používať 3-4 mesiace toľko dať nechcem. Malý má ako dvojročný 95 cm a 18 kg takže o rok sa do fusaku určite nevlezie.

kackabrcka
3. nov 2010

@zuzul1310 ja mam kaiser a aj altabebe 🙂 a paci sa mi emitex 😉

kackabrcka
3. nov 2010

@anezena to by som aj ja tak riesila po nune este zapp mala som dvoch jeden dokonca polohovaci 😉 aku farbu mate ?

sasrnka
3. nov 2010

@zuzul1310 , ja som kupila lodger uz pouzivany, ale zachovaly. Strasne som po nom tuzila 🙂 A mam este Kaiser a ten sa mi zdal do Nuny velky, ten tak na sanky asi(mam iny ako kackabrcka). Inak, ten lodger buduci rok, ak predam, tak urcite len o nieco lacnejsie, ako som kupila. Drzia si svoju cenu. Pridavam foto.

anezena
3. nov 2010

@kackabrcka my mame ciernu, tiez polohovaci a biely fusak red castle 😉 😉
a tez to mame uz druhy, prvy bl modry krasnucka farba taka az tyrkysova ale bol dost rozhegany, rozvrzgany a tak ale tento je super. este furt som ho nenafotila. musim zajtra. 😉

anezena
3. nov 2010

baby a d toho lodgeru ako velke deti natrepete? 😀 😀 kraaasny je ten lodger sa mi mooc lubi. sak bude pre druhe raaaz volakedy 😉 😉

kackabrcka
4. nov 2010

@anezena tak sa tesime s vami 😉 ja som predala polohovaci za 130€ mimo sk

kackabrcka
4. nov 2010

@sasrnka aka je cena takeho fusaku ? ako sa to presne vola ?? je kraaaassssnnnyyyyy 😉

anezena
4. nov 2010

@kackabrcka si dobre predala 😉 uvidime za kolko my, zatial nad tymn neuvazujem 😀
inak ten fusak je tentO. http://www.bambini.sk/sk/store/product/1203/32/...

didiana333
4. nov 2010

@anezena aj ja som kupila lodger,je super velký...moj drobec má 11,5kg a teda krásne sa tam vojde,aj zaspal minule v nom...ja chcem nunu na jar....ááááách...už nech je jar..... 😵

didiana333
4. nov 2010

@anezena mám ten khaki zelený so žltým konom...fajný je..... 😉

sasrnka
4. nov 2010

@kackabrcka , je to lodger bunker, ako ti dali odkaz. Cena je vsade rovnaka, nevidela som nikde lacnejsi. Ale ja som ho kupila cez MMB uz pouzivany. Teraz maju v Enikibeniki akciu, ze daju 10% zlavu na objednavky...
Sara je mensia, tak neviem povedat, ako vacsie deti. Ale nam je doooost velky, ved to je vidno aj na obrazku 🙂

zuzul1310
4. nov 2010

@sasrnka Je fakt krásny, ale pochybujem že by som tam napratala môjho 18 kilového "drobca".

kackabrcka
5. nov 2010

@anezena no moj bol v super stave lebo ja som si kupila do neho novy potah a ten nechala presit.. inak ja uz som mala taky zapp kde bola strieska podsita latkou.. obcas mi aj chyba ale zase ked bolo polohovanie tak sa mi zle skladal lebo sa nedal uplne zlozit ako bez polohovania.. to mne vadilo..
fusak je nadhera ale aj cena je palka riadna 😅

kackabrcka
5. nov 2010

@sasrnka dakujem

luciferova
5. nov 2010

A nemate na predaj lodger? Mrkam aj na mmb alwˇe nikto...

jay_jay
10. nov 2010

baby, nemate niektora na predaj nunu?

havranova3
14. nov 2010

Ahojte maminky poradte mi aky fusak sa najlepsie hodi do nunicky?

kackabrcka
14. nov 2010

@havranova3 popozeraj fotum vopred : longer bunker a alebo aj kaiser

jay_jay
15. nov 2010

nuna je super! tazky styl... 😎
ja mam tiez fusak kaiser a je v pohode aj do nuny...

kackabrcka
15. nov 2010

@jay_jay 😎 😀

kackabrcka
22. nov 2010

@anezena videla si novy zapp 😅 ale je len do 15kg

anezena
22. nov 2010

@kackabrcka nazivo som ho nevidela. ale ja by som ho ani nechcela, sak to ej pre take mini dieta. neviem mne sa to nejako nelubi. mozno sa mi to nelubi scul, ked je stupel uz velky, mzno keby som mala male decul tak ho berem, ktovie 😉 😉 😉

kackabrcka
23. nov 2010

@anezena ja som ho tiez este nevidela no to je len do 15kg takze zostavame pri nune, ak nam bude nuna mala-myslim chrbotava cast kratka tak ju budem vozit bez strechy.. zatial nemenime, som velmi spokojna.. 😀 a co ty polohovaci zapp?

anezena
23. nov 2010

@kackabrcka nam ta chrbtova cast bola kratka od zac. a uz zacala byt aj nizka, teda strecha uz bola nahlave a zase v zime vozit bez strechy 😝 😝
polohovanie sme zatial neskusali, i ked v nedelu neplanovane zaspal v kociku, ale ja som bola vlastne v robote s nim a nemala som cas tam saskovat s tym polohovanim a nechcela som ho zobudit, lebo ono sa to rzsipsuvava presne v strede kocika, n vlastne na tom je oprety, ale ma na tom este taku podlozku, takze ten zips neciti.

kackabrcka
23. nov 2010

@anezena ja som mala polohovanie v bokoch presne ako v nune ty mas na stred? to by som rada videla 🙂 mozes dat foto? no lebo sophie ma sice len 18mes ale ta chrbotova cas je nizka sa mi zda..
uvidime co ked nebude nejako extrem fucat ci znezit tak mozno budeme bud.rok aj bez strechy. ved vela zien ma tie uplen obycko golfky len sed, dnes som tak videla viest mensie mimi ako je moja.. a sobotu boli 3stupne a oni chodili bez fusakov..

anezena
23. nov 2010

@kackabrcka jasne zajtra pofotim ked stihnem 😉 😉 😉

zuzul1310
23. nov 2010

Dnes som do Nuny v pohode napratala môjho 18kg valibuka aj s fusakom (klasický Babyland, ešte z vlaňajška a predvlaňajška)