Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@kika87 pofotím poobede, donesiem ju domov. Aj ja som najprv s toho bola mimo a potom sme skúšali a skúšali a prišli sme nato.
@kika87 donesiem aj návod s pivnice.
@martina2001 Ďakujem si naozaj zlatá :D ja sa tiež o to ešte pokúsim, no neviem neviem :D
@martina2001 🙂 Ďakujem 🙂
@kika87 krídlo striešky myslíš to čo sa vyťahuje vonku ako pomocná clona? v strieške sú dve, jedna hneď v predu jedna asi v polke striešky, toto so skladaním nemá nič spoločné.
@martina2001 poskladanýýýý 🙂)) hurááá aspoň niečo už budem vedieť 🙂 musela som striešku pripnúť o kúsok vyššie a potom ju pekne uložiť k tomu operadlu a ide to 🙂 no na videu to vyzerá o trošku ľahšie :P ale asi treba iba do toho prísť 🙂)))
@kika87 no vidíš 😉
@martina2001 hej jedna je v predu ako clonítko a druhá asi tak v strede...bolo to písané v návode, inak by som možno ani o tej druhej nevedela :D a kvôli čomu tam potom je ??? aj v návode tak písali...
@martina2001 po 2x to už ide lepšie :D
@kika87 neviem ja nepoužívam ani jednu 😀 zatiaĽ, sme to nepotrebovali možno v lete využijeme
@martina2001 veď určite, pokiaľ nesvietilo nejako moc slniečko :D a ešte otázočka predné kolečka sa asi nedajú zaaretovať ? to len tak , mne osobne sa lepšie jazdí keď sa pekne točia 🙂))
@kika87 nie tie sú otočné stále
@martina2001 ok 🙂
Nunicka nedosla... :((((( dufam ze v pondelok dojde. Objednala som ciernu tu hadam na sklade mali :((((
Ahojte, myslite 6 mesacne dieta je do Nuny v pohode? Ci radsej vacsie? Moze byt aj na kazdodenne spanie? Ci skor ako cestovny druhy kocik?
@lenka1108 a kde si objednávala a akú farbu, ja sa neviem rozhodnúť
@alzbetka71 objednavala som cez miminkovo a farbu night 😉
@lenka1108 ďakujem

@martina2001 išla som ešte aj podľa toho náodu :D podľa obr,14 ( určite máš asi aj ty návod ) a píšu tam k nemu, že : krídlo striešky skladujte tak, že ju zložíte do vrecka pod hlavnou strieškou...vrecko som aj našla :D ale neviem to tam nejako uložiť ?/ asi sa zo mňa stáva nemehlo :D