icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ninka09
27. máj 2012

@ejuska79 akú farbu si objednala?

ejuska79
27. máj 2012

@ninka09 ja mam tu modru 🙂 objednala som aj ten fusak... inak mne tam ninka uz vyzera ako mega dieta 🙂

weiya
29. máj 2012

kocky,mate niektora este nunu 2010? da sa dat potah dole a oprat?

ema.nz
29. máj 2012

@weiya ano 🙂 dokonca aj strieska sa mi zmestila do pracky 😉

weiya
29. máj 2012

@ema.nz diki,uz sa mi podarilo dat ho s konstrukcie dolu,aj si vyberala tie podlozky co su na sedenie a opierku hrbta?nejak sa mi to nedari dat von

jorsulova
29. máj 2012

Ahojte, neviete o niekom kto predava NUNU? To je jedno ci 2011 alebo 2012

tamichloe
29. máj 2012

@jorsulova na mk boli 4nuny😀

jorsulova
30. máj 2012

Tie som videla, len su velmi tmave vsetky, jedina ta ruzova sa mi paci, ale pre chalana nic moc 🙂

hviezda22
Odpoveď bola odstránená
riamim
30. máj 2012

@ema.nz Striešku si prala aj s tou umelou hmotou na nakliknutie, nič sa tomu nestalo?

weiya
30. máj 2012

@riamim aj ja som ju vcera oprala a v pohode vsetko 🙂

lubka_to
Odpoveď bola odstránená
rorinka11
31. máj 2012

Ahojte.Neviete nahodou ci je rozdiel v rozmeroch nuni 2011 a 2012?? Lebo 2010 bola zevraj sirsia od 2011???Dakujem velmi pekne za odpovede 🙂

tamichloe
31. máj 2012

@rorinka11 nie je rozdiel v rozmeroch medzi 2011 a 2012 😵

mimi21
2. jún 2012

ahojte chcem sa opytat ci nemate skusenosti s taskou z DM na kocik na Nune? ideme na dovolenku, pozerala som tu tasku v obchode, ma vela priehradiek, aj take male putka ktorymi sa da pripnut na rukovät kocika, len mam trochu obavu, ze ked je Nuna taka lahka, ci mi ju taska neprevazi
pripadne aku tasku pouzivate?

tina129
2. jún 2012

@mimi21 ahoj ja mam obycajnu sietku na kocik, je to moja jedina taska, ktora neovplyvnuje stabilitu a zmesti sa do nej vsetko 😀 , foto som sem uz davala ale tak dam este raz, dost zalezi aj na tom ako je taska uchytena, najlepsie je aby bola uchytena aj dole a nie len hore

lubka_to
2. jún 2012

@mimi21 neodporúčam na ten kočiar tuto tašku, ja ju mám a nejde tam ani dobre uchytiť a ked v nej máš dosť veci tak mám pocit že by možno kočík aj prevažila....

edita84
2. jún 2012

@mimi21 ahoj ja mám tú tašku je suprová len nie na nune je na )u veľká a preváži ju dozadu :/

mimi21
2. jún 2012

@lubka_to
@edita84 diky za odpovede 🙂

@tina129 a kde si tu sietku kupila? ja som predtym mala taku na quinny zapp ale to som tak kupila spolu s kocikom, zatial som nikde v obchode taku sietku nevidela...

tina129
2. jún 2012

@mimi21 ja som ju kupila normalne cez nejaky e-shop, myslim, ze aj tu na konikovi som ju zahliadla, stala ma asi 3,50 € a maju rozne farby

lubka_to
2. jún 2012
kika87
3. jún 2012

@mimi21 ahoj ja som kúpila tu na MK za super cenu túto tašku , farba čierna http://www.e-baby.sk/product/uni-vak-na-kocik-a...
som s ňou naozaj veeeeľmi spokojná 🙂)) odporúčam 🙂)

jorsulova
3. jún 2012

@brisilda ahoj nenadavala si na tu zltu farbu? Strasne sa mi paci, ale zevraj je ta zlta hotove lepidlo na muchy, vcely.....

brisilda
3. jún 2012

@jorsulova ani nie bola vpohode ja som mala aj tu skoricovu farbu/nahradny potah/ a nebadala som rozdiel 😉

jorsulova
4. jún 2012

@brisilda uz som aj ja konecne objednala nunu, ale farbu sand. Bola v celkom dobrej cene. Este nejaku peknu vlozku a budem spokojna 🙂

katka3012
5. jún 2012

@weiya ak sa mozem spytat,striesku ste prali na 30 stupnov ,alebo na 40?Vopred dakujem

weiya
5. jún 2012

@katka3012 na 30 a na najkratsom programe,vypralo ju pekne 🙂

katka3012
5. jún 2012

@weiya velmi pekne dakujem 😵

adenka
5. jún 2012

ahojte baby,
velmi sa mi paci tato nuna, uz minuly rok som na nu pokukovala pre malu... prosim vas nova kolekcia ma uz vraj aj polohovanie noziciek.. je to tak? nikde na fotkach ani videach to nevidim....
a este otazocka, ako sa nuna sprava v terene? da sa s nou ist po lesnej ceste?
dakujeem