icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lenok
12. júl 2012

@slimme no, tak ja sa nespolieham, ze ju budem pouzivat v zime.. podla mna nemozne s nou manevrovat, ved mas co robit po travniku 😝 na zimu vytiahnem stary, povodny kociar, aspon na nevyhnutny presun 😉

zuzukaa
12. júl 2012

@lenok dakujem 😉

zuzukaa
12. júl 2012

@slimme veru kupim 🙂 ked bude sneh mam 3kombinaciu.... 🙂

zuzukaa
13. júl 2012

@tina129 tu sietku si kde kupovala?

tina129
13. júl 2012

@zuzukaa ahoj, uz si nepamatam ale maju ju aj tu na konikovi v nejakom pro-shope som ju videla a aj na stranke babymarket.sk 😉

zuzukaa
13. júl 2012

@tina129 dik

zuzukaa
13. júl 2012

baby pasuje do nuny podlozka od Pinkie.cz?? bezbočnicova diky 🙂

zuzukaa
13. júl 2012

@slimme ake to ma kolieska umele? nejak pogumovane??

slimme
13. júl 2012

@zuzukaa Su take pogumovane, troska sa do nich zapichuju male kamienky ale neriesim to...

zuzukaa
13. júl 2012

@slimme za taku cenu nemozeme asi cakat samu dokonaloť :D na jesen ho objednam už sa neviem dočkat dakujem za info... 🙂

slimme
13. júl 2012

@zuzukaa neni zac...ono ziadny kocik neni dokonaly ani tie draksie, ale tento ma tolko dobrych vlastnosti, ze na nejake nedostatky ani nepozeras, a na rozdiel od niektorych draksich je stylovy🙂

lenuska20
Odpoveď bola odstránená
katrenka111
17. júl 2012

Caute baby, je tento kocik aj pre 5 mesacne babo vhodný??? da sa dat do uplneho lahu????

jorsulova
17. júl 2012

@katrenka111 ahoj no nas maly ma 5 a pol mesiaca a kocik uz mame asi mesiac doma. Pouzivame este stale nas hlboky kocik, ked ideme niekde na dlhsiu prechadzku a male si chce aj pospat ale uz sme boli aj v nune vela krat vonku, lebo maly sa uz drzi pekne na sedenie a chce sa uz pozerat. Ja som akurat dnes hovorila, ze tento kocik je zazracny maly mi v nom najradsej zaspava, radsej ako v hlbokom. Ano podla mna je to uplny lah, ale ja si to vzdy zipsami tak zregulujem ze ho neodopnem az po spodok aby mal chrbatik trosku nadvihnuty. Maly ten kocik zboznuje a dokonca ked sme boli na dlhom vylete v nom spal aj moj 3-rocny syn a to ma 103 cm 🙂

jorsulova
17. júl 2012

@zuzukaa pozri par stran do zadu, mam fotku kde je odofoteny moj drobec a moj starsi syn aby si si vedela predstavit aky je pristranny.

katrenka111
17. júl 2012

@jorsulova no parada, takže da sa to.... a kolieska nehrkaju moc???

jorsulova
17. júl 2012

Tak jasne, ze hrkaju viac ako makke kolesa, ale malemu to vobec nevadi a rychlejsie ho to uspi. Najlepsie na zamkovej dlazbe 🙂 Strieska sa ta posuvat a odopinat vyssie - nizsie takze ked spi tak mu mozes spravit vacsiu tmu ked ju das dole.

lenuska20
17. júl 2012

@katrenka111 ahoj, ja malého v Nune vozím od 5 mesiacov, kedže sa dá dať do lahu, tak je to bez problémov...väčšie hrkanie kolečiek je podla mňa na zámkovej dlažbe, ale malému ani mne to nevadí.

edita84
17. júl 2012

Kočky akože OK že na zámkovej hrká ale na obyč. ceste nie a to máme v KN hrozné chodníky a ide tichučko.

katrenka111
17. júl 2012

@lenuska20 a to ho používas stale, ci mate aj iný kocik???

lenuska20
17. júl 2012

@katrenka111 máme aj druhý, záleží od počasia, ked je dobré počasie, tak len Nunu

zuzukaa
17. júl 2012

@jorsulova ano ano videla som, diky

edita84
28. júl 2012

kočky neviete mi poradiť bola by dobrá táto podložka do našej nunničky? https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/zpt9/ive...

makda
2. aug 2012

ahojte kocky. uvazujem nad kupou nuny alebo quinny zapp. neviem sa rozhodnut. chcem sa ale spytat, ako sa schadza zo schodov s nunou, musite zobrat kocik do ruk, alebo sa nekajo da zoskackat 🙂 ? a co obrubniky?

andrejkobb
2. aug 2012

@makda - skackat sa veru neda, podvozok je trochu nizsi a hned by sa oskrel spodok ale obrubniky sa v pohode daju s trochou opatrnosti a cviku zist. Odporucam zist dole najprv prednymi kolieskami a zadne spustit az po tom 🙂

lenka1108
Odpoveď bola odstránená
karamellka1
11. aug 2012

Baby máte niektorá ten fusak/nánožník na Nunu? Je dosť priestranný, vpracem tam v pohode 1,5-2 ročné dieťa?? Nunárky 😀 díky moc za každú radu 😉

atobato
12. aug 2012

@frlka dobry, aka je cena dakujem

frlka
12. aug 2012

@atobato nerozumiem 😉

eda28
13. aug 2012

Maminky, ak mate niektora zaujem, ja budem nunu predavat. Mame cervenu 2012.