Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
baby pasuje do nuny podlozka od Pinkie.cz?? bezbočnicova diky 🙂
Caute baby, je tento kocik aj pre 5 mesacne babo vhodný??? da sa dat do uplneho lahu????
@katrenka111 ahoj no nas maly ma 5 a pol mesiaca a kocik uz mame asi mesiac doma. Pouzivame este stale nas hlboky kocik, ked ideme niekde na dlhsiu prechadzku a male si chce aj pospat ale uz sme boli aj v nune vela krat vonku, lebo maly sa uz drzi pekne na sedenie a chce sa uz pozerat. Ja som akurat dnes hovorila, ze tento kocik je zazracny maly mi v nom najradsej zaspava, radsej ako v hlbokom. Ano podla mna je to uplny lah, ale ja si to vzdy zipsami tak zregulujem ze ho neodopnem az po spodok aby mal chrbatik trosku nadvihnuty. Maly ten kocik zboznuje a dokonca ked sme boli na dlhom vylete v nom spal aj moj 3-rocny syn a to ma 103 cm 🙂
@jorsulova no parada, takže da sa to.... a kolieska nehrkaju moc???
Tak jasne, ze hrkaju viac ako makke kolesa, ale malemu to vobec nevadi a rychlejsie ho to uspi. Najlepsie na zamkovej dlazbe 🙂 Strieska sa ta posuvat a odopinat vyssie - nizsie takze ked spi tak mu mozes spravit vacsiu tmu ked ju das dole.
@katrenka111 ahoj, ja malého v Nune vozím od 5 mesiacov, kedže sa dá dať do lahu, tak je to bez problémov...väčšie hrkanie kolečiek je podla mňa na zámkovej dlažbe, ale malému ani mne to nevadí.
Kočky akože OK že na zámkovej hrká ale na obyč. ceste nie a to máme v KN hrozné chodníky a ide tichučko.
@lenuska20 a to ho používas stale, ci mate aj iný kocik???
@katrenka111 máme aj druhý, záleží od počasia, ked je dobré počasie, tak len Nunu
kočky neviete mi poradiť bola by dobrá táto podložka do našej nunničky? https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/zpt9/ive...
ahojte kocky. uvazujem nad kupou nuny alebo quinny zapp. neviem sa rozhodnut. chcem sa ale spytat, ako sa schadza zo schodov s nunou, musite zobrat kocik do ruk, alebo sa nekajo da zoskackat 🙂 ? a co obrubniky?
@makda - skackat sa veru neda, podvozok je trochu nizsi a hned by sa oskrel spodok ale obrubniky sa v pohode daju s trochou opatrnosti a cviku zist. Odporucam zist dole najprv prednymi kolieskami a zadne spustit az po tom 🙂
Baby máte niektorá ten fusak/nánožník na Nunu? Je dosť priestranný, vpracem tam v pohode 1,5-2 ročné dieťa?? Nunárky 😀 díky moc za každú radu 😉
Maminky, ak mate niektora zaujem, ja budem nunu predavat. Mame cervenu 2012.

@slimme no, tak ja sa nespolieham, ze ju budem pouzivat v zime.. podla mna nemozne s nou manevrovat, ved mas co robit po travniku 😝 na zimu vytiahnem stary, povodny kociar, aspon na nevyhnutny presun 😉