Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
baby chcem sa spytat, ako riešite na kociku ked svieti slniečko? Neda sa otačat do proti smeru jazdy, ze?
Ahojte kocky,nepotrebuje niektora z vas mam na predaj moskytieru a plastenku na nunu
@koc1nka ahoj a za kolko ju ponukas?
@slniecko77 detske su za 16eur,damske a panske teplakovky za 33eur a damske supravy z leskleho matrosa za 25eur,baby ked nieco budete potrebovat napiste do IP,nechcem zatazovat nasu temu
ahojte.chcem sa opytat ci ste ju uz prali v pracke.strieska ostava s konstrukciou a neviem a trosku sa aj bojim,dat ju do pracky.cistit striesku rucne mi pride ako rozmazavat spinu.... 🙂 dakujem
ahojte baby, chcem sa opytat, ako ste si poradili s nunou v zime, resp.ci to vlastne je mozne. Hutam hutam, ci mam concord radsej nechat alebo predat. Dakujem 🙂
@magdusska ja som kupila concord fusion na zimu kvoli priestoru a velkosti kocika a hlavne velkym kolesam, nuna je ten najsamsuper kocik strasne ho mam rada ale s hrubym fusakom si tam maleho vobec neviem predstavit a s tymi malymi kolieskami uz vobec nie. Napr. ani po strku s nim neprejdes, resp. prejdes ale straaaasne tazko. Je to proste letny kocik
Ahoj nuňáčky :D chystám sa kúpiť fusak do nuničky ale nie je moc malý Teo má 1 rok niečo okolo 80 cm zmestí sa mi tam? lebo na miminkove je písané že má š/d 44cmx75cm nie je malý? díki
Nepredava niekto nunu ruzovu? Pripadne zltu,cervenu? Ked som sa rozhodla kupit,vsade Je vypredana...
Ahojte, chcem sa vas spytat ci je dobry ten fusak/nanoznik na nunu, neviem ci som to dobre pochopila...vraj sa da to teple vnutro vybrat a sluzi ako nanoznik? a na zimu mi to bude stacit je dost teply? nie ze by som chcela v zime chodit s nunou, skor si to predstavujem tak, ze teraz kym neni sneh, postaci nanoznik a potom ho vyuzijem ako fusak do druheho kocika. Mate ho tu niektora? dakujem 🙂
baby tu je link na novú nunu, na obrázkoch nižššie je nové polohovanie http://www.nuna4u.cz/nuna4u/eshop/6-1-Kocarky-N...
ahpojte babi, ak by chcela náhodou niektorá z Vás predať ten nánožník na nuničku v ružovej farbe ( raspberry) prosím napíšte mi IP 🙂 ďakujem 🙂
@zebricka23 ahojček...zamilovala si sa do nuny? ja som bola dlllho ..vyše roka......no už som vyliečenaa 😀 😀 mac...je naaadhernýýý dakujem 😵
@tamichloe som rada, ja som ho mala rada tiez....len zmeba je zmena..nunu som chcela uz pred mac len nebola,teraz opat ale uz je doma....ale uz nic neplanujem, mala sa aj tak moc nechce vozit....
A od dnes som aj ja majitelkou nuny raspberry 🙂))))
@zebricka23 daj foto....ešte sa ti tam mala mesti v pohode?
@tamichloe hej zmesti.....pridavam foto
@tamichloe no moj "drobec" má 100cm a 16kg a stále sa zmestí... 😉
@zebricka23 je naaadhernáá,to si novu kupovala?je fakt krasna..malinka tam ma kopec miesta,no ona je taka drobnejšia...pravda?
@didiana333 važne...moja ma 14,5kg a 87cm
@zebricka23 nepridaš foto ako vyzera to polohovanie na nozky ked tam mala leži?? dakujem 🙂
@edita84 Ahoj, kúpila si ho už? Ja tiež váham, lebo môj malý má už 1,5 roka, ale niekde som čítala rozmery 45cm sedacia časť, 45cm chrbtová a 30 cm sedák. Píšem tiež už po všetkých možných diskusiách, ale žiadne rady - asi ho nikto nemá ☹
@karamellka1 tak už je u nás na pošte ale kamoška preň nebola aj ja som zvedavá aký je, dúfam že sa mi tam Teo zmestí napíšem ti ked ho budem mať 🙂
@edita84 jeej, si zlatá, to sa poteším 😉 .

@eda28 prečo predavaš?